Idézet (ophely88 @ 2012.09.10. 00:11)
Utáltam is őt nagyon. Hála Istennek megcsalta a párját a fizika tanárral és teherbe esett.

Utána kaptunk egy patriótát, aki magasan tett mindenre ami nem magyar irodalom volt tehát szépen kivettem a könyvtárból a könyveket és onnan okosodtam.
Igen, megesik az ilyen. Legyenek önálló gondolataid de azért csak azt fogadjuk el ami a könyvben van leírva.

Tanuljunk régi kiadású könyvekből hogy utána mindenki ujjal mutogasson ránk amiért mi vagyunk az egyetlen nemzet, aminek lakói addig sem jutottak el hogy a To be or not to be melyik könyvből való és ha tudod is a választ, térdcsapdosva röhögjenek tovább mert rajtunk kívül már azt is tudja mindenki hogy valójában nem is így szólt az a híres neves mondat a történetben csak Shakespeare az utolsó pillanatban átírta. Így szeretlek magyar oktatási rendszer, nyomjuk le a diákok torkán ezt a szép szerelmi történetnek csúfolt sztorit miközben ennél sokkal jobb is létezik.

Oktatási rendszer?

A mostani fiatal generációt mire tanítják? Mert sok mindenre nem, sz biztos. Legalábbis a hozzászólásokból azt szűröm le. Mikor valaki nem érti, hogy az életrajz, amit csinált értelmezhetetlen, arra mit mondjon az ember lánya?

Mintha csak kihányta volna a szavakat magából egymás után. Vagy már én vagyok vén ehhez a nyelvezethez.
szerk.: várjuk már, köszönjük szépen.

Az én egyik cikkem majd fél évet csücsült jóváhagyásra várva.

Egy életmódi cikk volt. A tea és a kávéról szólt.

Azok hatásairól. Maga a nagyfőnök, Freeze nézte át.
szerk.2: Tom bácsi halad előre a ranglista elejére. Tegnapelőtt 1010-es volt a sorszáma, most 1005.

Kérünk még rajongókat!!