Starity

Tom Hiddleston szívesen lenne cowboy

4 oldal 1 2 3 4
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2012. szeptember 09. 23:58 #61
Bessie
Bessie
Jung Kook

Státusz❤ YoonKook ❤
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 15798
Csatolások: 67785
Azonosító: 27941
Idézet (ophely88 @ 2012.09.09. 23:46)
Tudom. Nekem is az volt, én akkorra már elolvastam és hangot is emeltem az ellen hogy azt kelljen olvasni, már letudtam több Shakespeare könyvet és egyessel jutalmazta a tanárnő a véleményem miszerint ez talán Shakespeare legrosszabb műve és nem is igazán fejtődik ki benne Shakespeare igazi művészete. Azt mondta hogy érdekes volt hallgatni amit mondtam, üljek le, egyes és ha nehezemre esik elolvasni, nézzem meg a filmet vagy a DiCaprio félét csak el ne könyveljem magamban hogy az a jobb film a könyv szempontjából. Kösz, egyből a DiCaprió félét nézem mikor Kenneth Branagh verzió is van.  dry.gif

Tanárodnak érdekes a látásmódja. blink.gif Minket például mindig figyelmeztetett, hogy a filmes feldolgozások, mindig különböznek a könyvektől. rohog.gif
Viszont a saját vélemény kifejtéssel én is pórul jártam már. rohog.gif Csak én egy dolgozatba írtam bele. Arra kaptam egyest. _nevet.gif Válasz az volt, hogy ez az én saját véleményem, és maradjak a könyvben írtaknál. _nevet.gif
2012. szeptember 10. 00:00 #62
ophely88
ophely88
time lady

Státuszwaiting for a mad man in a blue box ....
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 7455
Csatolások: 0
Azonosító: 157806
Idézet (gonzales7 @ 2012.09.09. 23:54)
szerencsére soha nem láttam a Dicapriós Rómeó és Júliát! rolleyes.gif

A jó alakításokat leszámítva nem maradtál le semmiről. Claire Danes nagyszerű színésznő és a film Júliájának megfelel de tehetség ide vagy oda, szerintem a film közelében sincs a Kenneth félének. pardon.gif
2012. szeptember 10. 00:01 #63
- törölt felhasználó -    
Idézet (ophely88 @ 2012.09.10. 00:00)
A jó alakításokat leszámítva nem maradtál le semmiről. Claire Danes nagyszerű színésznő és a film Júliájának megfelel de tehetség ide vagy oda, szerintem a film közelében sincs a Kenneth félének. pardon.gif

nem tudom azt sem láttam!pardon.gif de nem is tervezem megnézni! unsure.gif
2012. szeptember 10. 00:11 #64
ophely88
ophely88
time lady

Idézet (Bessie @ 2012.09.09. 23:58)
Tanárodnak érdekes a látásmódja. blink.gif Minket például mindig figyelmeztetett, hogy a filmes feldolgozások, mindig különböznek a könyvektől. rohog.gif 
Viszont a saját vélemény kifejtéssel én is pórul jártam már.  rohog.gif Csak én egy dolgozatba írtam bele. Arra kaptam egyest. _nevet.gif Válasz az volt, hogy ez az én saját véleményem, és maradjak a könyvben írtaknál. _nevet.gif

Utáltam is őt nagyon. Hála Istennek megcsalta a párját a fizika tanárral és teherbe esett. biggrin.gif Utána kaptunk egy patriótát, aki magasan tett mindenre ami nem magyar irodalom volt tehát szépen kivettem a könyvtárból a könyveket és onnan okosodtam. mellow.gif
Igen, megesik az ilyen. Legyenek önálló gondolataid de azért csak azt fogadjuk el ami a könyvben van leírva. lol2.gif Tanuljunk régi kiadású könyvekből hogy utána mindenki ujjal mutogasson ránk amiért mi vagyunk az egyetlen nemzet, aminek lakói addig sem jutottak el hogy a To be or not to be melyik könyvből való és ha tudod is a választ, térdcsapdosva röhögjenek tovább mert rajtunk kívül már azt is tudja mindenki hogy valójában nem is így szólt az a híres neves mondat a történetben csak Shakespeare az utolsó pillanatban átírta. Így szeretlek magyar oktatási rendszer, nyomjuk le a diákok torkán ezt a szép szerelmi történetnek csúfolt sztorit miközben ennél sokkal jobb is létezik. dry.gif

Kész a Shakespeare interjútok. Innentől kezdve már csak napok vagy hetek kérdése és kiteszik. rolleyes.gif biggrin.gif
1 felhasználónak tetszik: Bessie
2012. szeptember 10. 00:33 #65
Bessie
Bessie
Jung Kook

Státusz❤ YoonKook ❤
Idézet (ophely88 @ 2012.09.10. 00:11)
Utáltam is őt nagyon. Hála Istennek megcsalta a párját a fizika tanárral és teherbe esett.  biggrin.gif Utána kaptunk egy patriótát, aki magasan tett mindenre ami nem magyar irodalom volt tehát szépen kivettem a könyvtárból a könyveket és onnan okosodtam.  mellow.gif 
Igen, megesik az ilyen. Legyenek önálló gondolataid de azért csak azt fogadjuk el ami a könyvben van leírva. lol2.gif Tanuljunk régi kiadású könyvekből hogy utána mindenki ujjal mutogasson ránk amiért mi vagyunk az egyetlen nemzet, aminek lakói addig sem jutottak el hogy a To be or not to be melyik könyvből való és ha tudod is a választ, térdcsapdosva röhögjenek tovább mert rajtunk kívül már azt is tudja mindenki hogy valójában nem is így szólt az a híres neves mondat a történetben csak Shakespeare az utolsó pillanatban átírta. Így szeretlek magyar oktatási rendszer, nyomjuk le a diákok torkán ezt a szép szerelmi történetnek csúfolt sztorit miközben ennél sokkal jobb is létezik.  dry.gif

Oktatási rendszer? fear.gif A mostani fiatal generációt mire tanítják? Mert sok mindenre nem, sz biztos. Legalábbis a hozzászólásokból azt szűröm le. Mikor valaki nem érti, hogy az életrajz, amit csinált értelmezhetetlen, arra mit mondjon az ember lánya? unsure.gif Mintha csak kihányta volna a szavakat magából egymás után. Vagy már én vagyok vén ehhez a nyelvezethez. _nevet.gif

szerk.: várjuk már, köszönjük szépen. meghajolo.gif Az én egyik cikkem majd fél évet csücsült jóváhagyásra várva. biggrin.gif Egy életmódi cikk volt. A tea és a kávéról szólt. smileeee.gif Azok hatásairól. Maga a nagyfőnök, Freeze nézte át. smileeee.gif

szerk.2: Tom bácsi halad előre a ranglista elejére. Tegnapelőtt 1010-es volt a sorszáma, most 1005. biggrin.gif Kérünk még rajongókat!! tongue.gif
1 felhasználónak tetszik: ophely88
2012. szeptember 10. 07:22 #66
ophely88
ophely88
time lady

Idézet (Bessie @ 2012.09.10. 00:33)

szerk.: várjuk már, köszönjük szépen. meghajolo.gif Az én egyik cikkem majd fél évet csücsült jóváhagyásra várva. biggrin.gif Egy életmódi cikk volt. A tea és a kávéról szólt. smileeee.gif Azok hatásairól. Maga a nagyfőnök, Freeze nézte át. smileeee.gif
szerk.2: Tom bácsi halad előre a ranglista elejére. Tegnapelőtt 1010-es volt a sorszáma, most 1005. biggrin.gif Kérünk még rajongókat!! tongue.gif

Remélhetőleg annyit nem ülnek majd felette. Gondolom azok a moderátorok, akik a cikkeket teszik ki, csak beolvasnak néha a topikokba és látják hogy ez tulajdonképpen közkívánatra készült, hamarabb publikálják majd. rohog.gif Megindító interjú lett és szerintem van benne egy két dolog, amihez nem mindenki ugyanúgy áll hozzá, érdekes lesz látni hogy ki mit mond rá ... blink.gif
2012. szeptember 10. 16:50 #67
HiddlesRules
HiddlesRules
új tag

Státusz“Everything in this life is a choice. For all of us.” -Tom Hiddleston
Hozzászólás: 14
Azonosító: 185639
Idézet (bubblegum.. @ 2012.09.07. 15:10)
hát nemmondom hogy rossz cikk, de nagyon hosszú. nemhiszem hogy sokan végigolvassák, mert egy cikknek rövidnek kellene lennie és elég lenne ha a lényeg bennevan.. én pl. nem olvastam végig ezért nemtudom hogy minden lényeges e benne, de ha rövidebb lenne biztos nekiálltam volna.. x'd

Hát szerintem pedig lehetett volna még hosszabb.Én örülök ha többet tudhatok róla, és szerintem az a jó, ha hosszabb. smileeee.gif
1 felhasználónak tetszik: ophely88
2012. szeptember 10. 19:35 #68
noramadafaka
noramadafaka
visszatérő vendég

Státusz"3 words, 8 letters...say it and I'm yours!"
Hozzászólás: 496
Csatolások: 11
Azonosító: 185373
nem tudom, de szivesen megnézzném biggrin.gif
2012. szeptember 11. 10:18 #69
ophely88
ophely88
time lady

Idézet (HiddlesRules @ 2012.09.10. 16:50)
Hát szerintem pedig lehetett volna még hosszabb.Én örülök ha többet tudhatok róla, és szerintem az a jó, ha hosszabb. smileeee.gif

Nem tudom mennyire nyugtat meg de írtam egy újabb, hosszabb cikket csak nem tették ki. pardon.gif Rihanna új tetkója és Demi Lovato két perces MTV Movie Awards interjúja fontosabb vagy érdekesebb, nagyon úgy tűnik... nea.gif ninja.gif
1 felhasználónak tetszik: bibicsibi
2012. szeptember 11. 16:20 #70
Bessie
Bessie
Jung Kook

Státusz❤ YoonKook ❤
Tom barátunk is egyre népszerűbb lesz itt. biggrin.gif majd róla is jöhetnek a napi hírek. Mikor hol volt, kivel mit csinált. biggrin.gif
2012. szeptember 29. 12:44 #71
Dominika13
Dominika13
visszatérő vendég

StátuszEgy pesszimista az optimistához képest csak realista.
Hozzászólás: 112
Azonosító: 184577
De szeretem, hogy ennyire közvetlen! És igen Bessie, ő lesz itt az új superstar! biggrin.gif
2013. január 02. 18:33 #72
Fruzsina123
Fruzsina123
új tag

Státusz"The show must go... all over the place... or something"
Hozzászólás: 98
Azonosító: 188567
Huh, nagyon imádom Tomot. Egyik kedvenc színészem, lehetne róla több hír is biggrin.gif
4 oldal 1 2 3 4
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok