A tíz legnagyobb csalódást okozott film
2012. szeptember 21. 20:55
Én csak az elsőt láttam, a többiről fogalmam sincs, hogy milyen filmek... de őszintén nem is érdekel.
2014. augusztus 31. 21:09
|
|
Rocket |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.07. Hozzászólás: 644 Csatolások: 0 Azonosító: 223869 offline
|
Nem lep meg, hogy az Álomháború belekerült ebbe a listába, ugyanis ahhoz, hogy az emberek megértsék, agy is kell.
Viszont egy olyan társadalom, ami a tvájlájton meg ehhez hasonló retek filmeken él, túl degenerált ahhoz, hogy megértsen egy ilyen elvont filmet.
Ez a lista egyáltalán nem a legrosszabb filmeket mutatja be.
Ez a lista egyáltalán nem a legrosszabb filmeket mutatja be.
2014. augusztus 31. 21:18
|
|
Szandi0820mousquetaire™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.02. Hozzászólás: 8894 Csatolások: 233962 Azonosító: 59785 offline
|
Töpörtyű korom óta imádom a Star Warsot, de a Baljós árnyak még nekem is csalódást okozott. Unalmas, bugyuta film lett, legfőképp Jar Jar miatt, akit kedvelek ugyan, de tény, hogy sok értelme nem volt beleírni.
A Másnaposokkal meg úgy vagyok, hogy nekem már az első rész sem volt olyan nagy eresztés.
A Másnaposokkal meg úgy vagyok, hogy nekem már az első rész sem volt olyan nagy eresztés.
2014. december 10. 22:14
|
|
E. és Zendaya everMelankólikus |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.15. Hozzászólás: 1327 Csatolások: 10 Azonosító: 216874 offline
|
A Másnaposok 2. igenis jó film!!!
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: