Miley Cyrus - 2012 MTV Video Music Awards in LA - September 6, 2012
2012. szeptember 07. 17:11
Annyira látszik rajta, hogy boldog, hogy én is jobb kedvre derültem
Eszméletlenül gyönyörűen nézett ki. Meghaltam.
10 felhasználónak tetszik:
Lucky5,
Lolla,
adriienn96,
Vegas,
House Of Wax,
Szandi1995,
Giselle,
gyurmiiiii,
Diinaa,
MycySmiley
2012. szeptember 07. 17:15
Sugárzik belőle a boldogság és így csak még gyönyörűbb. Semmibe nem tudok belekötni nagyon tetszik a haja és a ruhája is, egyszerűen fantasztikusan nézett ki.
9 felhasználónak tetszik:
Lucky5,
adriienn96,
Vegas,
House Of Wax,
Szandi1995,
Giselle,
gyurmiiiii,
Diinaa,
MycySmiley
2012. szeptember 07. 17:36
Idézet (Vegas @ 2012.09.07. 14:56)
Úristen gyönyörűbb, mint valaha! Mellesleg teljesen odavagyok a hajáért!
Látszik, hogy így érzi jól magát, és az is megszépíti, hogy csak sugárzik a boldogságtól. Mesés, megérte várni a képekre
Szerk.: Ha pedig valaki az elálló füleiben, vagy a szemöldökében találta meg a hibát, akkor először a saját szemében keresse a gerendát, mint az övében a szálkát. Soha nem tudtam felfogni hogy lehetnek az emberek ilyen primitívek és gyerekesek, hogy ne tudjanak ennyire toleránsak lenni, hogy ő ilyen génekkel született, ez van.
Viszont én kíváncsi lennék az ilyen kommentelőkre képére, - és már ha ők is így tettek - , akkor rögtön nekem is az lenne az első, hogy hibát keresek bennük. Egyébként is, hol a jóindulat és a tolerancia?
Szerk.: Ha pedig valaki az elálló füleiben, vagy a szemöldökében találta meg a hibát, akkor először a saját szemében keresse a gerendát, mint az övében a szálkát. Soha nem tudtam felfogni hogy lehetnek az emberek ilyen primitívek és gyerekesek, hogy ne tudjanak ennyire toleránsak lenni, hogy ő ilyen génekkel született, ez van.
Mindent leírtál, amit mondani akartam, köszönöm.
De azért azt még egyszer megemlíteném, hogy eszméletlenül dögös és szép volt. Nekem nagyon bejön a haja és a ruhája is.
2012. szeptember 07. 17:57
|
|
Lucky5state of grace |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.21. Hozzászólás: 1086 Csatolások: 1 Azonosító: 133629 offline
|
CSODÁLATOS volt. Egyszerűen hihetetlenül gyönyörű. Az a ruha fantasztikusan állt neki. A haja pedig nagyon vagány volt így, nekem nagyon bejött. Mostanra már teljesen megszoktam. Sőt, még tetszik is. Ő haja, ő döntése- ha neki ez tetszik, akkor úgy is ilyen marad. Nekem összeségében nagyon tetszett!
2012. szeptember 07. 19:31
|
|
mikeylahudgens |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.07.29. Hozzászólás: 4733 Csatolások: 31047 Azonosító: 103304 offline
|
..valahol a borzalmas és a szörnyű között. Katasztrófa ez a csaj
1 felhasználónak tetszik:
Miley-fan09
2012. szeptember 07. 19:33
|
|
chapshevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.30. Hozzászólás: 420 Csatolások: 19 Azonosító: 126090 offline
|
Kövezzetek meg de full Adam Lambert a kinézete csak Adam jól néz ki vele...
Jenny Lawliet
2012. szeptember 07. 19:44
Leírhatod egész nyugodtan azt, hogy szerinted itt nem volt a legjobb formájában vagy, hogy neked éppen nem tetszik a haja, a ruhája..., de az már nekem kicsit erősnek tűnik, hogy undorító vagy taszító. Nem tett ellened semmi rosszat...senkinek nem tett keresztbe, senkit sem bántott így megkérdem én milyen jogon mondasz ilyeneket, és mi ez az ordenáré hangnem? Aki ilyen módon nyilatkozik egy emberről aki mellesleg nem tett semmi rosszat csak éppen egyeseknek nem tetszik a haja, a füle vagy a szemöldöke arra nem is tudom mit mondjak. Nem ismerem egyik hozzászólót sem, így lehet, hogy aranyos, kedves ember, de az ilyen ocsmány hozzászólásoktól felfordul a gyomrom. Nem azt mondom, hogy nem fejtheti ki a véleményét csak egyszerűen lehetne kicsit kulturáltabb hangnemben...na persze én nem mondhatom meg ki mit tegyen, de szerintem ez lenne a normális kinyilvánulás vagy legalább is az én szememben ez jelenti a "normálisat" , de félre értés ne essék nem azt mondom, hogy itt bárki is idióta lenne, de a hozzászólások rosszindulatúak voltak...
2012. szeptember 07. 19:54
Idézet (Lillaa98 @ 2012.09.07. 19:44)
Leírhatod egész nyugodtan azt, hogy szerinted itt nem volt a legjobb formájában vagy, hogy neked éppen nem tetszik a haja, a ruhája..., de az már nekem kicsit erősnek tűnik, hogy undorító vagy taszító.
Visszaolvastam,de senki nem írta,hogy undorító/taszító.
Amúgy mi az,hogy rosszindulatúak lennének a hsz-ek? Maximum negatív vélemények,amit bárki írhat nyugodtan.És ha jól tudom senki sem írt 'ordenáré' hangnemben.
mikeyla
2012. szeptember 07. 20:13
Idézet (Miley-fan09 @ 2012.09.07. 19:54)
Visszaolvastam,de senki nem írta,hogy undorító/taszító.
Amúgy mi az,hogy rosszindulatúak lennének a hsz-ek? Maximum negatív vélemények,amit bárki írhat nyugodtan.És ha jól tudom senki sem írt 'ordenáré' hangnemben.
Nem csak az itteni hozzászólókról ha nem úgy általánosságban írtam, hogy az emberek így is szoktak nyilatkozni olyan emberekről akiket csak a címlapokról ismernek. Például más oldalakon is olvastam, hogy mennyire undorító meg, hogy biztos leszbikus...az itteni hozzászólások is nekem kicsit durvák voltak ezért írtam le ide IS ezt a véleményt. Azt meg egy szóval nem írtam, hogy nem írhatja le a véleményét az aki akarja csak azt mondtam, hogy szerintem meg lehetne válogatni azokat a szavakat... persze ezt sem "parancsolhatom" meg senkinek sem...nem is akarom csak leírtam az én saját véleményem. Elfogadom azt, hogy egy másik embernek nem tetszik ő vagy én véleményem...ezzel nincs is bajom (ízlések és pofonok) azzal van bajom mikor valaki ÍGY írja le a véleményét...nem akartam ezzel senkit sem megbántani...
Lucky5
2012. szeptember 07. 21:51
22 felhasználónak tetszik:
Lolla,
Small Selena .,
joe_r,
juliaaa1989,
Szandi1995,
Vegas,
Giselle,
MegaLadyGaga,
adriienn96,
Seherezade1050,
gyurmiiiii,
Andika66,
VanessaWolfe13,
rolllllleee,
Diinaa,
ItsLénaa,
belieber11,
#Anita95,
Queen666,
Lucky5,
MycySmiley,
Lady.Roxy
2012. szeptember 08. 07:06
|
|
Barbus87The Script addict™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.19. Hozzászólás: 2988 Csatolások: 468 Azonosító: 131550 offline
|
nagyon csúnya...
chelseagirl18
2012. szeptember 08. 08:27
Miley nem csúnya, csak más. Nem a megszokott Miley, de ez nem baj. Az ő élete, az ő döntései. Az pedig egy másik dolog, hogy van akinek ez igen és van, akinek ez nem tetszik. Én azért becsülöm benne, hogy be merte vállalni ezt a rövid hajat, én biztosan nem mertem volna. A ruhája tetszett, összességében szerintem szép volt, csak a bőre rontott a helyzeten.
9 felhasználónak tetszik:
House Of Wax,
adriienn96,
An_d_a,
gyurmiiiii,
TheHypooo75,
Kata159,
Meoww,
MycySmiley,
Lucky5
2012. szeptember 08. 10:09
|
|
Jal |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.12.13. Hozzászólás: 668 Csatolások: 5 Azonosító: 79489 offline
|
A ruha gyönyörű volt, de a haja nekem sem tetszik és nem is a rövidsége miatt hanem inkább a fazonja. De neki tetszik és ez a lényeg, nagyon boldognak és kiegyensúlyozottnak tűnik mostanában
gyurmiiiii
2012. szeptember 08. 12:05
|
|
Giselleúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.28. Hozzászólás: 7 Csatolások: 0 Azonosító: 184937 offline
|
Szerintem nem kéne erőltetni ezt a felzselézett hajat.
Jenny Lawliet
2012. szeptember 08. 18:27
CSODÁLATOS
nekem nagyon tetszik ez a haj is, meg mindegyik
2012. szeptember 09. 13:00
|
|
rolllllleee♣Patience |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.24. Hozzászólás: 2166 Csatolások: 638 Azonosító: 131859 offline
|
nem vagyok nagy rajongó sőt még rajongónak sem nevezném magam, de most kivételesen tetszett, lehet csak én vagyok így vele de mostanában szimpatikusabb, mint Hanna Montata korszakába
2012. szeptember 09. 18:10
|
|
SmileyZHappiest girl in the world ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.12. Hozzászólás: 8757 Csatolások: 33707 Azonosító: 122565 offline
|
Idézet (Lady Suzy @ 2012.09.07. 14:00)
Mintha csak Pinket látnám. Amúgy nekem most nem tetszett..
Nekem is egyből ő ugrott be
Katasztrófa ahogy kinéz
2012. szeptember 10. 20:20
|
|
Kata159 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.01.27. Hozzászólás: 10398 Csatolások: 130295 Azonosító: 23738 offline
|
Idézet (LaTasha @ 2012.09.07. 10:06)
Ez valami borzalom.. platinaszőke haj sötétbarna szemöldökkel? Én nem is tudom mit mondjak.. a Ruha jó persze,de Miley a szememben elvesztette minden báját..

Ez nem sötétbarna szemöldök. Ehhez a hajszínhez kell ez az árnyalatú szemöldök, mert így emeli ki igazán az arcát. Képzeld el egy szőke csíkkal..na az már totál alien-es lenne.
2012. szeptember 10. 21:22
|
|
joe_rTündérke™ Addict |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 04.10.09. Hozzászólás: 15114 Csatolások: 6612 Azonosító: 44 offline
|
Teljesen irreleváns, hogy aktuálisan hogy néz ki, a rajongók úgyis szépnek fogják találni, akik meg eddig sem rajongtak érte, kapásból azt fogják mondani, hogy csúnya.
Viszont a mostani stílusa tökéletesen alkalmas arra, hogy leszámoljon a Hanna Montana imázzsal. Egyszerűen csak el kellene fogadni, hogy felnőtt.
Viszont a mostani stílusa tökéletesen alkalmas arra, hogy leszámoljon a Hanna Montana imázzsal. Egyszerűen csak el kellene fogadni, hogy felnőtt.
12 felhasználónak tetszik:
ItsLénaa,
Diinaa,
Lolla,
Lady Suzy,
An_d_a,
Meoww,
House Of Wax,
SmileyZ,
nicol bellox,
kia08,
Lucky5,
adriienn96
2012. szeptember 12. 15:46
|
|
Jenny LawlietLove Me Till It Hurts |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.30. Hozzászólás: 3505 Csatolások: 87 Azonosító: 130326 offline
|
Valahogy nem tudom elhinni, hogy Miley szépnek látja magát ezzel a hajjal...
Kapcsolódó sztárok
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
A kicsinek béranya adott életet.
Kiakadtak Sabrina Carpenterre - beszólt egy rajongónak
Kiakadtak Sabrina Carpenterre - beszólt egy rajongónak
A fellépésén meglepő hangot adott ki egy rajongója.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.