Starity

Miley Cyrus - 2012 MTV Video Music Awards in LA - September 6, 2012

3 oldal 1 2 3
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2012. szeptember 07. 17:11 #21
- törölt felhasználó -    
Annyira látszik rajta, hogy boldog, hogy én is jobb kedvre derültem happy.gif Eszméletlenül gyönyörűen nézett ki. Meghaltam.
10 felhasználónak tetszik: Lucky5, Lolla, adriienn96, Vegas, House Of Wax, Szandi1995, Giselle, gyurmiiiii, Diinaa, MycySmiley
2012. szeptember 07. 17:15 #22
- törölt felhasználó -    
Sugárzik belőle a boldogság és így csak még gyönyörűbb. Semmibe nem tudok belekötni nagyon tetszik a haja és a ruhája is, egyszerűen fantasztikusan nézett ki. heart.gif
9 felhasználónak tetszik: Lucky5, adriienn96, Vegas, House Of Wax, Szandi1995, Giselle, gyurmiiiii, Diinaa, MycySmiley
2012. szeptember 07. 17:36 #23
- törölt felhasználó -    
Idézet (Vegas @ 2012.09.07. 14:56)
Úristen gyönyörűbb, mint valaha! Mellesleg teljesen odavagyok a hajáért!  cool.gif Látszik, hogy így érzi jól magát, és az is megszépíti, hogy csak sugárzik a boldogságtól. Mesés, megérte várni a képekre meghajolo.gif  wub.gif  wub.gif
Szerk.: Ha pedig valaki az elálló füleiben, vagy a szemöldökében találta meg a hibát, akkor először a saját szemében keresse a gerendát, mint az övében a szálkát. Soha nem tudtam felfogni hogy lehetnek az emberek ilyen primitívek és gyerekesek, hogy ne tudjanak ennyire toleránsak lenni, hogy ő ilyen génekkel született, ez van. pardon.gif Viszont én kíváncsi lennék az ilyen kommentelőkre képére, - és már ha ők is így tettek - , akkor rögtön nekem is az lenne az első, hogy hibát keresek bennük. Egyébként is, hol a jóindulat és a tolerancia?

Mindent leírtál, amit mondani akartam, köszönöm. meghajolo.gif
De azért azt még egyszer megemlíteném, hogy eszméletlenül dögös és szép volt. Nekem nagyon bejön a haja és a ruhája is. beee.gif
6 felhasználónak tetszik: adriienn96, Vegas, House Of Wax, gyurmiiiii, rolllllleee, Meoww
2012. szeptember 07. 17:57 #24
Lucky5
Lucky5
state of grace
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 1086
Csatolások: 1
Azonosító: 133629
CSODÁLATOS volt. Egyszerűen hihetetlenül gyönyörű. Az a ruha fantasztikusan állt neki. A haja pedig nagyon vagány volt így, nekem nagyon bejött. Mostanra már teljesen megszoktam. Sőt, még tetszik is. Ő haja, ő döntése- ha neki ez tetszik, akkor úgy is ilyen marad. Nekem összeségében nagyon tetszett! heart.gif
2 felhasználónak tetszik: Szandi1995, gyurmiiiii
2012. szeptember 07. 19:31 #25
mikeyla
mikeyla
hudgens

StátuszWhat if life is a dream and death wakes us up?
Hozzászólás: 4733
Csatolások: 31047
Azonosító: 103304
..valahol a borzalmas és a szörnyű között. Katasztrófa ez a csaj fool.gif
1 felhasználónak tetszik: Miley-fan09
2012. szeptember 07. 19:33 #26
chapshe
chapshe
visszatérő vendég

StátuszKérlek titeket tanuljatok meg helyesen írni!!!!!!!!
Hozzászólás: 420
Csatolások: 19
Azonosító: 126090
Kövezzetek meg de full Adam Lambert a kinézete csak Adam jól néz ki vele...
1 felhasználónak tetszik: Jenny Lawliet
2012. szeptember 07. 19:44 #27
- törölt felhasználó -    
Leírhatod egész nyugodtan azt, hogy szerinted itt nem volt a legjobb formájában vagy, hogy neked éppen nem tetszik a haja, a ruhája..., de az már nekem kicsit erősnek tűnik, hogy undorító vagy taszító. Nem tett ellened semmi rosszat...senkinek nem tett keresztbe, senkit sem bántott így megkérdem én milyen jogon mondasz ilyeneket, és mi ez az ordenáré hangnem? Aki ilyen módon nyilatkozik egy emberről aki mellesleg nem tett semmi rosszat csak éppen egyeseknek nem tetszik a haja, a füle vagy a szemöldöke arra nem is tudom mit mondjak. Nem ismerem egyik hozzászólót sem, így lehet, hogy aranyos, kedves ember, de az ilyen ocsmány hozzászólásoktól felfordul a gyomrom. Nem azt mondom, hogy nem fejtheti ki a véleményét csak egyszerűen lehetne kicsit kulturáltabb hangnemben...na persze én nem mondhatom meg ki mit tegyen, de szerintem ez lenne a normális kinyilvánulás vagy legalább is az én szememben ez jelenti a "normálisat" , de félre értés ne essék nem azt mondom, hogy itt bárki is idióta lenne, de a hozzászólások rosszindulatúak voltak...
6 felhasználónak tetszik: adriienn96, Nikaaa, gyurmiiiii, TheHypooo75, Meoww, Lucky5
2012. szeptember 07. 19:54 #28
- törölt felhasználó -    
Idézet (Lillaa98 @ 2012.09.07. 19:44)
Leírhatod egész nyugodtan azt, hogy szerinted itt nem volt a legjobb formájában vagy, hogy neked éppen nem tetszik a haja, a ruhája..., de az már nekem kicsit erősnek tűnik, hogy undorító vagy taszító.

Visszaolvastam,de senki nem írta,hogy undorító/taszító. rolleyes.gif
Amúgy mi az,hogy rosszindulatúak lennének a hsz-ek? Maximum negatív vélemények,amit bárki írhat nyugodtan.És ha jól tudom senki sem írt 'ordenáré' hangnemben.
1 felhasználónak tetszik: mikeyla
2012. szeptember 07. 20:13 #29
- törölt felhasználó -    
Idézet (Miley-fan09 @ 2012.09.07. 19:54)
Visszaolvastam,de senki nem írta,hogy undorító/taszító. rolleyes.gif 
Amúgy mi az,hogy rosszindulatúak lennének a hsz-ek? Maximum negatív vélemények,amit bárki írhat nyugodtan.És ha jól tudom senki sem írt 'ordenáré' hangnemben.

Nem csak az itteni hozzászólókról ha nem úgy általánosságban írtam, hogy az emberek így is szoktak nyilatkozni olyan emberekről akiket csak a címlapokról ismernek. Például más oldalakon is olvastam, hogy mennyire undorító meg, hogy biztos leszbikus...az itteni hozzászólások is nekem kicsit durvák voltak ezért írtam le ide IS ezt a véleményt. Azt meg egy szóval nem írtam, hogy nem írhatja le a véleményét az aki akarja csak azt mondtam, hogy szerintem meg lehetne válogatni azokat a szavakat... persze ezt sem "parancsolhatom" meg senkinek sem...nem is akarom csak leírtam az én saját véleményem. Elfogadom azt, hogy egy másik embernek nem tetszik ő vagy én véleményem...ezzel nincs is bajom (ízlések és pofonok) azzal van bajom mikor valaki ÍGY írja le a véleményét...nem akartam ezzel senkit sem megbántani...
1 felhasználónak tetszik: Lucky5
2012. szeptember 08. 07:06 #31
Barbus87
Barbus87
The Script addict™

Státusz"Dream as if you'll live forever. Live as if you'll die today." - James Dean
Hozzászólás: 2988
Csatolások: 468
Azonosító: 131550
nagyon csúnya... ohmy.gif
1 felhasználónak tetszik: chelseagirl18
2012. szeptember 08. 08:27 #32
- törölt felhasználó -    
Miley nem csúnya, csak más. Nem a megszokott Miley, de ez nem baj. Az ő élete, az ő döntései. Az pedig egy másik dolog, hogy van akinek ez igen és van, akinek ez nem tetszik. Én azért becsülöm benne, hogy be merte vállalni ezt a rövid hajat, én biztosan nem mertem volna. A ruhája tetszett, összességében szerintem szép volt, csak a bőre rontott a helyzeten. blush.gif
9 felhasználónak tetszik: House Of Wax, adriienn96, An_d_a, gyurmiiiii, TheHypooo75, Kata159, Meoww, MycySmiley, Lucky5
2012. szeptember 08. 10:09 #33
Jal
Jal

Státuszescape
Hozzászólás: 668
Csatolások: 5
Azonosító: 79489
A ruha gyönyörű volt, de a haja nekem sem tetszik és nem is a rövidsége miatt hanem inkább a fazonja. De neki tetszik és ez a lényeg, nagyon boldognak és kiegyensúlyozottnak tűnik mostanában smileeee.gif smileeee.gif
1 felhasználónak tetszik: gyurmiiiii
2012. szeptember 08. 12:05 #34
Giselle
Giselle
új tag
Hozzászólás: 7
Csatolások: 0
Azonosító: 184937
Szerintem nem kéne erőltetni ezt a felzselézett hajat. unsure.gif
1 felhasználónak tetszik: Jenny Lawliet
2012. szeptember 08. 18:27 #35
- törölt felhasználó -    
CSODÁLATOS biggrin.gif nekem nagyon tetszik ez a haj is, meg mindegyik smileeee.gif
2012. szeptember 09. 13:00 #36
rolllllleee
rolllllleee
♣Patience

StátuszR.I.P. (Acoustic Version) RITA ORA
Hozzászólás: 2166
Csatolások: 638
Azonosító: 131859
nem vagyok nagy rajongó sőt még rajongónak sem nevezném magam, de most kivételesen tetszett, lehet csak én vagyok így vele de mostanában szimpatikusabb, mint Hanna Montata korszakába smileeee.gif
2 felhasználónak tetszik: gyurmiiiii, adriienn96
2012. szeptember 09. 18:10 #37
SmileyZ
SmileyZ
Happiest girl in the world ♥

StátuszHouse Of Wax ♥♥ Művész Úr ♥♥ Baywatch ♥♥ Sosem voltam még ennél boldogabb ♥♥
Hozzászólás: 8757
Csatolások: 33707
Azonosító: 122565
Idézet (Lady Suzy @ 2012.09.07. 14:00)
Mintha csak Pinket látnám. Amúgy nekem most nem tetszett..

Nekem is egyből ő ugrott be blush.gif
Katasztrófa ahogy kinéz blink.gif
2012. szeptember 10. 20:20 #38
Kata159
Kata159
Hozzászólás: 10398
Csatolások: 130295
Azonosító: 23738
Idézet (LaTasha @ 2012.09.07. 10:06)
Ez valami borzalom.. platinaszőke haj sötétbarna szemöldökkel? Én nem is tudom mit mondjak.. a Ruha jó persze,de Miley a szememben elvesztette minden báját..  mellow.gif  mellow.gif

Ez nem sötétbarna szemöldök. Ehhez a hajszínhez kell ez az árnyalatú szemöldök, mert így emeli ki igazán az arcát. Képzeld el egy szőke csíkkal..na az már totál alien-es lenne.
2 felhasználónak tetszik: gyurmiiiii, adriienn96
2012. szeptember 10. 21:22 #39
joe_r
joe_r
Tündérke™ Addict

StátuszRest in peace Nicky "The Kentucky Kid" Hayden
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 15114
Csatolások: 6612
Azonosító: 44
Teljesen irreleváns, hogy aktuálisan hogy néz ki, a rajongók úgyis szépnek fogják találni, akik meg eddig sem rajongtak érte, kapásból azt fogják mondani, hogy csúnya.

Viszont a mostani stílusa tökéletesen alkalmas arra, hogy leszámoljon a Hanna Montana imázzsal. Egyszerűen csak el kellene fogadni, hogy felnőtt.
12 felhasználónak tetszik: ItsLénaa, Diinaa, Lolla, Lady Suzy, An_d_a, Meoww, House Of Wax, SmileyZ, nicol bellox, kia08, Lucky5, adriienn96
2012. szeptember 12. 15:46 #40
Jenny Lawliet
Jenny Lawliet
Love Me Till It Hurts
Hozzászólás: 3505
Csatolások: 87
Azonosító: 130326
Valahogy nem tudom elhinni, hogy Miley szépnek látja magát ezzel a hajjal...
3 oldal 1 2 3
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok