Egymás ellen fordulnak az amerikai tehetségkutatók
2012. szeptember 07. 11:30
Elég szánalmas az NBC-től, csak ugy felrúgja a megállapodást. Habár szerintem ennek semmi értelme mert a Voice a harmadik évadát futja ugyan azokkal a mentorokkal, míg az X félig új és ütős formációval tér vissza.
Ami már sokkal jobb mint a Voice, mert a Britney és Demi rajongók biztos nem Christinát fogják választani!!! Én amondó vagyok hogy az NBC eléggé be van tojva ha ilyen lépésekre kényszerül.
Ami már sokkal jobb mint a Voice, mert a Britney és Demi rajongók biztos nem Christinát fogják választani!!! Én amondó vagyok hogy az NBC eléggé be van tojva ha ilyen lépésekre kényszerül.
2012. szeptember 07. 11:54
|
|
Kiim |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.30. Hozzászólás: 1079 Csatolások: 0 Azonosító: 135455 offline
|
Igazából teljesen hidegen hagyna az egész, ha megint nem arra menne ki a dolog, hogy Britney-t és Christinát szembeállítsák egymással. Rohadt irritáló ez az egész...Simonnak pedig most tényleg nincs igaza. Nem hiszem hogy Christina döntött volna arról hogy mikor fogják elkezdeni a műsort, ezáltal nem is értem hogy mit akar azzal hogy Christina nem teszi lehetővé hogy saját estélye legyen Britney-nek!? WTF kategória ismét!
1 felhasználónak tetszik:
Black Hearth2
2012. szeptember 07. 12:30
Az x faktor jobb : mert arról mindenki tudja hogy mi de a voice nem annyira híres én se ismerem csak most hogy látom xd
2012. szeptember 07. 12:59
@szandra1999, azért nem ismered, mert Magyarországra még csak most jött be. Amerikában viszont előbb/egy időben indult az X-faktorral. 
Mindenki hangoztatja, hogy az X-faktor jobb... láttatok már egy The Voice részt? Istenem... -.-"
Mindenki hangoztatja, hogy az X-faktor jobb... láttatok már egy The Voice részt? Istenem... -.-"
2012. szeptember 07. 13:32
ebben christinának nincs beleszólása,Simon pedig eléggé uninteligensen próbálja a közvélemyént formálni.....én voice rajongó vagyok,mert sokkal inkább a tehetség számít mint az X-ben...ahol ijnkább a showra kerül a hangsúly...nem beszélve arról hogy Christina a kedvencem,és a többiek a maguk műfajában egytől egyik a kedvenceim!
szóval számomra a voice minden szempontból nyerő!
2012. szeptember 07. 13:39
Én X-Faktor rajongó vagyok. Nagyon bunkó húzás volt a NBC részéről, hogy ugyanarra az időpontra hozták a Voice-ot, mint a Faktort. Az énekesek közül pedig inkább Britney-t kedvelem, mint Christina Aguleira-t. Bízom benne, hogy fordulni fog a kocka, vagyis az X lesz a nyerő a Voice helyett!
2012. szeptember 07. 13:48
|
|
selena_taylor_fan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.18. Hozzászólás: 1878 Csatolások: 108 Azonosító: 153268 offline
|
A Voiceban jobb a zsűri,viszont az X-factor szórakoztatóbb (legalábbis szerintem).
Nem tűnt fel,hogy a külföldi X-factorról és Voiceról van szó?
Idézet (Yaroslava @ 2012.09.07. 06:51)
Szánalmas, mikor 2 csatorna ugyan azt a műsort sugározza, csak más néven. RTL-TV2. Mind2-n egyszerre ment főző műsor, tehetségkutató, jósműsor és ez csak egy kevés abból, ami ott zajlik. És persze ezeket más néven, de ugyan olyan céllal és hogy kiszúrjanak a másik csatornával. Szánalmas, mikor ilyet csinálnak...
Nem tűnt fel,hogy a külföldi X-factorról és Voiceról van szó?
prézli
2012. szeptember 07. 14:24
|
|
marvellanytime-traveller |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.28. Hozzászólás: 1426 Csatolások: 133 Azonosító: 172167 offline
|
Hát ez eddig is így történt csak nem ilyen látványosan.
2012. szeptember 07. 15:03
Simon Christinára akarja kenni az egészet. Ja, mintha neki beleszólása lenne, hogy mikor kerül adásba a műsor... Mért kell már megint egymás ellen uszítani az embereket?!
Black Hearth2
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.