Piercing - tippek és tudnivalók
2013. augusztus 05. 17:20
|
|
Meryemforever22visszatérő vendég |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 13.07.18. Hozzászólás: 132 Csatolások: 0 Azonosító: 206495 offline
|
Tetszik a cikk!
2013. szeptember 22. 16:23
|
|
emma1234567890 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.23. Hozzászólás: 745 Csatolások: 0 Azonosító: 196652 offline
|
Én szeretnék orrba.
2013. szeptember 25. 14:04
|
|
VictorieLeon01unikornis♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.31. Hozzászólás: 1917 Csatolások: 368 Azonosító: 172377 offline
|
én nem szeretnék pécét.
2015. március 04. 20:04
Nagyon jó cikk
a barátnőmnek nyáron lesz snake biteja és elfogom kísérni a pcs-hez
Kicsit félek miatta,ha valakinek van tapasztalata piercingekkel és ezt olvassa írna nekem egy levelet?
2015. augusztus 21. 22:21
|
|
Bella Pearlsoy valiente |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.16. Hozzászólás: 1652 Csatolások: 1037 Azonosító: 191721 offline
|
Vannak szolid piercingek, ami szerintem az orr-és fül kategória, szerintem nagyon szépek.
2017. április 09. 08:44
|
|
Hugikah |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.13. Hozzászólás: 953 Csatolások: 75 Azonosító: 169226 offline
|
Nekem 6 piercingem van jelenleg (8 lenne,de kivettem a nyelvfékembôl és a köldökömbôl) - hihetetlen gyorsan beforrtak,miután kivettem a 2 említettet. Sokáig voltak benn nekem,és még úgy is nagyon szépen begyògyultak. Szinte nem látszik semmi a helyükön. Meg szeretném jegyezni,így a cikk mellé, hogy nyelv vagy ajakba szúrt piercingnél,vagy bármi ami szájüreg!!! : egy hétig ne nagyon fogyasszatok tejterméket,ne cigizzetek,és kerüljétek a csípôs vagy nagyon fûszeres ételeket mert begyulladhat jobban. Én bírom ezeket a típusú fájdalmakat, nem különösebben fájtak, talán a mellbimbò piercingnél szisszentem fel egyedül, de még mindig élek. Szòval bàtorság! Aki szeretne, de csak azért nem csináltatott még piercinget, mert fél a fájdalomtòl, annak üzenem ezt
Tetszett a cikk, gratulálok hozzá. Szép napot nektek.
2018. június 20. 19:29
|
vekiroroúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 18.06.20. Hozzászólás: 3 Csatolások: 0 Azonosító: 270152 offline
|
én egy év múlva leszek 16, mondtam anyunak hogy piercinget akarok és csak annyit kérdezett hogy hova. Mondtam az orromba és akkor azt mondta elmegyünk oda ahol ő csináltatta. Ő úgy van vele inkább elvisz normális piercerhez mint hogy én keressek valami hülyét vagy egy barátot és komoly baj legyen. A tetoválást is megengednék de mondtam inkább várok, anyum elkövetett pár hibát ebből érthető miért engedi meg
nem enged meg mindent de azért jobb ha higénikus körülmények között csinálunk ilyeneket.
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.

0 felhasználónak tetszik: