Szeptember 8-án a Közmédia Napján ingyenes közös estet adnak az MR Szimfonikusok és népszerű popzenekarok a Millenárison.
A teljes cikkhez kattints ide!
Jön a Szimfonik Live 2.0!
2012. szeptember 06. 09:49
Igazából én a Hősöket nem mondanám popzenekarnak...
Am hol van ez a Millenáris ?
Am hol van ez a Millenáris ?
2012. szeptember 06. 10:50
|
|
Rap4ever8Queen of the Rap |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.08.02. Hozzászólás: 9535 Csatolások: 117944 Azonosító: 67956 offline
|
Tuti jó kis este lesz. A Hősök és a Vad Fruttik nagyon érdekel, de az Irie Maffia sem hagy hidegen. Egyedül Péterfy Boritól tartok, az ő hangját, dalait kissé nehezen viselem.
Eléggé intenzív Hősök-hétvégém lesz: szombaton Szimfonik Live, vasárnap pedig Magyar Dal Napja, ahol szintén fellépnek.
Eléggé intenzív Hősök-hétvégém lesz: szombaton Szimfonik Live, vasárnap pedig Magyar Dal Napja, ahol szintén fellépnek.
2012. szeptember 06. 12:24
Mammut mögött van
)
Kistehén és Vad Fruttik nagyon érdekel, csak tartok a tömegtől...
Kistehén és Vad Fruttik nagyon érdekel, csak tartok a tömegtől...
2012. szeptember 06. 18:00
|
|
bubblegum..hivatásos boszorkány |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.13. Hozzászólás: 2173 Csatolások: 14 Azonosító: 175571 offline
|
engem ez az egész nemérdekel, de sokan örülnek neki szóval..
2012. szeptember 09. 11:06
|
|
Rap4ever8Queen of the Rap |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.08.02. Hozzászólás: 9535 Csatolások: 117944 Azonosító: 67956 offline
|
Idézet (zsofeeh @ 2012.09.09. 02:16)
Annyira sajnálom, hogy nem lehettem ott. Pénteken eljöttem a fővárosból, de jövőre kötelező a megjelenésem!
Sajnos én sem jutottam el. Annyira megbetegedtem, hogy még kórházi beutalót is adott az orvos, de persze nem voltam hajlandó bemenni. A mai Magyar Dal Napja koncerten viszont kötelező megjelennem teletömve gyógyszerekkel.
Kapcsolódó sztárok
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Schobert Norbi gyorshajtással promózza autóját – saját Facebook-videója buktathatja le
Schobert Norbi gyorshajtással promózza autóját – saját Facebook-videója buktathatja le
54 km/h-val hajt egy 30-as útszakaszon saját videójában.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Meghalt Chuck Norris - 86 éves volt
Meghalt Chuck Norris - 86 éves volt
Sokak kedvence volt, a mémeket is uralta.
Miley Cyrus akarta Hannah Montana visszatérését
Miley Cyrus akarta Hannah Montana visszatérését
Ő szorgalmazta a dolgot.
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Visszafogott a kapcsolatát illetően,de azért dicsekszik.

0 felhasználónak tetszik: