Neten keresi szexpartnereit Cristofel
2012. szeptember 05. 22:56
|
|
Viki Malik |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.07. Hozzászólás: 545 Csatolások: 0 Azonosító: 179754 offline
|
Cristofel egyigazi balfasz!! Már bocsánat a csúnya szoert de ha valaki ennyire idiota azzal mar nem lehet mit kezdeni
2012. szeptember 06. 14:08
persze mert ép eszű csaj nem áll vele szóba.A neten meg annak adja ki magát akinek csak karja...szerencsétlen fax.
2012. szeptember 06. 17:07
|
|
PinkPoison† hentai tensai shoujo † |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.26. Hozzászólás: 2576 Csatolások: 19 Azonosító: 176526 offline
|
ezt a fogyatékost és azok akik komolyan lefekszenek vele azok se normálisak...
2012. szeptember 06. 17:36
iowa96 igazad van úgy mint a többieknek...már leírtátok amit erről a csirkefejű faszkalapról gondolok
ui.: meilyen csaj lehet annyira szellemileg elmaradott h. Cristofellel egyáltalán szóbaálljon (való életben vagy Face-en)
Cristofel maga a faszbook
Amúgy szerintem hazudik ha már ennyire fényezi magát
Egyáltalán nem jókèpű és mindenki látja h akkora segfej h azt már nem lehet überelni
ui.: meilyen csaj lehet annyira szellemileg elmaradott h. Cristofellel egyáltalán szóbaálljon (való életben vagy Face-en)
Cristofel maga a faszbook
Amúgy szerintem hazudik ha már ennyire fényezi magát
Egyáltalán nem jókèpű és mindenki látja h akkora segfej h azt már nem lehet überelni
2012. szeptember 06. 18:09
Takarodj az országunkból Cristofel ha akkora "kubai macsó" vagy !
Kubában játszd magad te ganédomb...és a "nagy" kubaiságoddal a kubai nőkkel chattelj így a magyarokat meg hagyd békén!
Ui.: Hiába próbálod kompenzálni magadat az undorító kis csirkeszex-történeteiddel meg a szteroidokkal atol nem nő meg
Úgy lépj be az én utcámba h szétépetlek a kutyáimmal aztán én rugdoslak meg
Kubában játszd magad te ganédomb...és a "nagy" kubaiságoddal a kubai nőkkel chattelj így a magyarokat meg hagyd békén!
Ui.: Hiába próbálod kompenzálni magadat az undorító kis csirkeszex-történeteiddel meg a szteroidokkal atol nem nő meg
Úgy lépj be az én utcámba h szétépetlek a kutyáimmal aztán én rugdoslak meg
2012. szeptember 06. 21:19
nem tudom elhinni hogy a lányok képesek elmenni hozzá..szégyen és gyalázat amit csinál és undorító..
2012. szeptember 09. 14:05
|
|
Victoria Rainbowvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.01. Hozzászólás: 499 Csatolások: 0 Azonosító: 152071 offline
|
istenem de szánalmas-.-feltünési viszketegségei vannak és nem veszi észre h a normális emberek mennyire nevetségesnek tartják..-.-
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Selena Gomez azonban visszatér.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: