Európai csillagokból világsztárokká
2012. szeptember 05. 18:42
|
|
Life.and.Happy●winter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.02. Hozzászólás: 1264 Csatolások: 5 Azonosító: 182238 offline
|
Mindegyiket imádom! *.*
2012. szeptember 05. 18:53
|
|
CrazyHeartx3ॐ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.20. Hozzászólás: 1850 Csatolások: 43 Azonosító: 176171 offline
|
Jessie J a legjooooooooooooooob fuckyeah! ;DD ♥♥♥♥
2012. szeptember 05. 19:03
|
|
iowa96új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.03. Hozzászólás: 67 Csatolások: 2 Azonosító: 154516 offline
|
Bullet For my Valentine,Rammstein és a többi dán,norvég,finn,svéd,holland együttesek miért maradtak ki? 1 napig lehetne még sorolni a metál együtteseket akik nagy népszerűségnek örvendenek itt európában és még az amcsiknál is
ja persze ők nem a színvonalas slágerlistákat ostromolják mint itt némelyik,Adelet nem szeretem de hangja van,a Muse is elmegy még de a többi hát inkább nem is folytatom
komolyan ha a One Direction slágerei hatalmasakat ütnek akkor én fejbe lövöm magam
ja persze ők nem a színvonalas slágerlistákat ostromolják mint itt némelyik,Adelet nem szeretem de hangja van,a Muse is elmegy még de a többi hát inkább nem is folytatom
komolyan ha a One Direction slágerei hatalmasakat ütnek akkor én fejbe lövöm magam
7 felhasználónak tetszik:
Johinna,
ophely88,
Törpemókus,
MadHatter,
AngelFace,
Pöttömke,
VampireBella
2012. szeptember 05. 19:06
One Direction és Cher Lloyd 4evaaah <3

De viszont azt még mindíg nem értem hogy ezt az Alexandra Stan-t miért kapták fel annyira...na mindegy, ízlések és pofonok
De viszont azt még mindíg nem értem hogy ezt az Alexandra Stan-t miért kapták fel annyira...na mindegy, ízlések és pofonok
2012. szeptember 05. 19:11
|
|
sTaY sTrOnGúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.05. Hozzászólás: 80 Csatolások: 0 Azonosító: 170649 offline
|
One Direction
Jessie J
2012. szeptember 05. 19:18
|
|
Small Selena .ℒℴνℯ♥ ™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.25. Hozzászólás: 2631 Csatolások: 39 Azonosító: 159323 offline
|
Én mindegyiket nagyon szeretem
.
2012. szeptember 05. 19:25
|
|
Petra12ღDavidHendersonღ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.05. Hozzászólás: 1734 Csatolások: 0 Azonosító: 132641 offline
|
Mindenkit ismerek, mégis azt mondom, hogy közülük a One Directionnek van a legnagyobb tábora és ők a legsikeresebbek. Mert el kell ismerni, jók.
A többiekkel sincs semmi bajom, pld. Alexandra Stannek is jó számai vannak.
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.