Európai csillagokból világsztárokká
2012. szeptember 05. 17:09
|
|
Gloria SMTPNvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.01. Hozzászólás: 104 Csatolások: 0 Azonosító: 185294 offline
|
Szinte ő mind a kedvenceim
2012. szeptember 05. 17:10
|
|
Johinnasólarljós |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.02. Hozzászólás: 2190 Csatolások: 489 Azonosító: 137715 offline
|
Idézet (egon96 @ 2012.09.05. 17:04)
Johinna, én mint a cikk írója igyekesztem nem a saját ízlésemet belevinni, hanem tényleg azt írni, amit a slágerlisták mutatnak..
Értem én azt, ezeket tolják agyba-főbe, de attól még nekem hadd maradjon ez a véleményem róluk, mert szerintem annyit érnek, amit fentebb már leírtam...
2012. szeptember 05. 17:13
|
|
gizike1998 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.21. Hozzászólás: 772 Csatolások: 337 Azonosító: 156036 offline
|
nagyon szeretem az 1D t
2012. szeptember 05. 17:19
|
|
ilus1996~Hope~ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.28. Hozzászólás: 3131 Csatolások: 116 Azonosító: 134089 offline
|
Inna és Adele zenéit bírom.A többiek sem ok nélkül lettek tehetségesek,kivéve Cher Lloyd és a One Direction.Komolyan,ők nem tettek le semmit az asztalra,csak a tinik kedvencei lettek,semmi több.Tehetségük a földet veri.
2012. szeptember 05. 17:20
|
|
Simon Petraúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.28. Hozzászólás: 89 Csatolások: 0 Azonosító: 176708 offline
|
One Direction a legjobb!!!!!!!!!!!!
2012. szeptember 05. 17:22
|
|
ILoveLoganHendersonúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.09. Hozzászólás: 2 Csatolások: 0 Azonosító: 183018 offline
|
Na akkor most véleményt nyilvánítok:
Kezdem a pozitívval...
Cher Lloyd egy nagyon nagy tehetség, ő az olyan angol énekesnő, aki a legszimpatikusabb plusz még rappelni is tud
Adele-t nem igazán szeretem, sőt talán csak egy száma az ami úgymond tetszik, de van tehetsége, ami jó.
David Guetta-t szeretem, és Taio Cruz-nál is kb. így vagyok!
Inna is még elmegy, ahogy elmegy, bár van mikor idegesít, hogy állandóan csak ismétli a dalszövegét.
Semleges:
Alexandra Stan-től egy számát szeretem a többi olyan semmilyen.
Jessie J, ő tőle csak egy számát hallottam, bár nem a kedvencem az a szám, de nem is olyan rossz
Negatív:
Ez a Muse úgy rossz, ahogy van, most hallok róluk először, de ennyi is volt, köszönöm többet nem kérek belőle!
Na elérkeztem a fülsüketítéshez!
A One Direction, csak azzal lettek híresek, hogy öt senkiházi elment az X-Faktorba kornyikáltak, majd összevonták őket és ismét kornyikáltak! Az lett volna a legjobb, ha a legelején kiesnek vagy be se jutnak, mert úgy rosszak ahogy vannak!
(Ez a véleményem! Ha valakinek nem tetszik, pattogást nem kérek, köszönöm)
Kezdem a pozitívval...
Cher Lloyd egy nagyon nagy tehetség, ő az olyan angol énekesnő, aki a legszimpatikusabb plusz még rappelni is tud
Adele-t nem igazán szeretem, sőt talán csak egy száma az ami úgymond tetszik, de van tehetsége, ami jó.
David Guetta-t szeretem, és Taio Cruz-nál is kb. így vagyok!
Inna is még elmegy, ahogy elmegy, bár van mikor idegesít, hogy állandóan csak ismétli a dalszövegét.
Semleges:
Alexandra Stan-től egy számát szeretem a többi olyan semmilyen.
Jessie J, ő tőle csak egy számát hallottam, bár nem a kedvencem az a szám, de nem is olyan rossz
Negatív:
Ez a Muse úgy rossz, ahogy van, most hallok róluk először, de ennyi is volt, köszönöm többet nem kérek belőle!
Na elérkeztem a fülsüketítéshez!
A One Direction, csak azzal lettek híresek, hogy öt senkiházi elment az X-Faktorba kornyikáltak, majd összevonták őket és ismét kornyikáltak! Az lett volna a legjobb, ha a legelején kiesnek vagy be se jutnak, mert úgy rosszak ahogy vannak!
(Ez a véleményem! Ha valakinek nem tetszik, pattogást nem kérek, köszönöm)
2012. szeptember 05. 17:23
|
|
Dzsenifer3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 7117 Csatolások: 481 Azonosító: 155330 offline
|
Vannak nagyon jó számok!
2012. szeptember 05. 17:29
|
|
Weronycaaa_69 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.02. Hozzászólás: 1214 Csatolások: 0 Azonosító: 130425 offline
|
A Muse-on kívül mindegyiket bírom!
Jó, még mondjuk kisebb nagyobb problémáim vannak a 1D-nel.
2012. szeptember 05. 17:30
|
|
Janiedreamer ^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.02. Hozzászólás: 6051 Csatolások: 43 Azonosító: 142376 offline
|
Nem feltétlen azon múlik, hogy hol lakik az ember. A lényeg, hogy ki hogyan tudja megragadni az alkalmat. Bár semmiképp sem árt, ha nem magyarországon próbálkozik az ember. Innen még nem igazán kerültek ki világsztárok...
2012. szeptember 05. 18:02
a legtöbbet ismerem és szeretem.
Remek cikk. : )
Remek cikk. : )
2012. szeptember 05. 18:18
|
|
Nina Dobrev Fan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.18. Hozzászólás: 704 Csatolások: 0 Azonosító: 158625 offline
|
Adele, Jessie J, Muse és a One Direction a kedvenceim, de a többiek is tehetségesek!
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: