Meglepődtek a mentorok, pedig már ismerték Zámbó Krisztiánt
2012. szeptember 05. 21:35
|
|
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline
|
Idézet (Törpemókus @ 2012.09.05. 20:10)
A véleményen szerint ez a fiú "protekciós".
Tény, hogy nagyon jó hangja van. De az viszont az apja egyik dalának választása nagyon rossz ötlet volt. És még ő akar kitörni a skatulyából?! Na ne már. 
Akkor nem csak nekem szúrt szemet hogy azt mondta, az apjának semmi köze ide és nélküle szeretne érvényesülni de azért csak tőle választott egy dalt ..
1 felhasználónak tetszik:
lady_girl
2012. szeptember 05. 22:01
|
lady_girlúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.08. Hozzászólás: 97 Csatolások: 0 Azonosító: 152573 offline
|
Aki nézte szombaton az X-faktort,az láthatta,hogy nem Malek csinált úgy,mint akinek halvány lila gőze sincs arról,hogy kicsoda Zámbó Krisztián,hanem Geszti (akiről -mellékesen megjegyzem-sütött,hogy csak színészkedik,úgyhogy nem vagy jó színész Geszti).Abból pedig mit kell ekkora ügyet csinálni,hogy pár évvel ezelőtt közreműködött a dalában?
2012. szeptember 05. 22:09
|
|
andicska98visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.22. Hozzászólás: 421 Csatolások: 3 Azonosító: 153596 offline
|
Lehetett látni,hogy csak színészkednek.
2012. szeptember 05. 22:34
|
lady_girlúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.08. Hozzászólás: 97 Csatolások: 0 Azonosító: 152573 offline
|
Idézet (lady_girl @ 2012.09.05. 22:01)
Aki nézte szombaton az X-faktort,az láthatta,hogy nem Malek csinált úgy,mint akinek halvány lila gőze sincs arról,hogy kicsoda Zámbó Krisztián,hanem Geszti (akiről -mellékesen megjegyzem-sütött,hogy csak színészkedik,úgyhogy nem vagy jó színész Geszti).Abból pedig mit kell ekkora ügyet csinálni,hogy pár évvel ezelőtt közreműködött a dalában?
Keresztes (szokásos) műsírása meg csak hab volt a tortán.
2012. szeptember 05. 22:49
|
|
Viki Malik |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.07. Hozzászólás: 545 Csatolások: 0 Azonosító: 179754 offline
|
andicska98 egyetértek!
2012. szeptember 06. 12:47
|
|
mse90@bnormal cortexikid |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.18. Hozzászólás: 1877 Csatolások: 1418 Azonosító: 178057 offline
|
Az anyja kínját nem tudta, kinek írt dalt. Mellesleg milyen dolog az, hogy egy szólólemezzel és már most némi ismertséggel rendelkező énekes indul tehetségkutatón. Elhiszem, hogy jól jön neki a reklám, de mi van azokkal az előadókkal, akiknek még meg sem adatott a lehetőség, hogy kipróbálják magukat az iparban? És ahogy az előttem szólók is említették, ha tényleg arra akarja felhasználni ezt a szereplést, hogy kitörjön az apja árnyékából, akkor mi a fészkes fenének választott Jimmy-nótát?
2012. szeptember 06. 12:58
|
|
selena_taylor_fan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.18. Hozzászólás: 1878 Csatolások: 108 Azonosító: 153268 offline
|
Azt nem értem,hogy miért kell egy lapon említeni mind a négy zsűritagot.Azért,mert Geszti ott előadta magát,miért ell a többit is leszólni?Geszti játszotta el,hogy nem tudja ki ő és kérdezte vissza,hogy "A Zámbó családból?" A többi meg sem szólalt.Malekon meg én nem az láttam,hogy nem tudja,hogy ki ő.És ha megfigyeltétek ő nem is annyira az előadását értékelte,hanem inkább tanácsot adott neki.
2012. szeptember 06. 14:20
|
|
Castiavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.01.15. Hozzászólás: 241 Csatolások: 108 Azonosító: 12054 offline
|
Csak utólag néztem vissza a műsort, de rögtön ez a két dolog tűnt fel: totál nyilvánvaló volt, hogy játsszák az agyukat, de ilyen minden évben van: tavaly a Bodnár Attila fiával csinálták ugyanezt, azelőtt meg egész performance-t építettek arra, hogy senki nem tudja elénekelni a Hallelujah-t, csak legvégül Takács Nicolas. Színészi teljesítményben semmit se fejlődtek azóta se.
Amúgy is, már önmagában milyen értelmes kérdés: "a Zámbó családból?" Igen, bki, akit meg Kovács Jánosnak hívnak, az a Kovács családból származik.
A másik meg az a nyafogás, hogy ki akarok lépni apám árnyékából, ne is emlegessük ezt... No és mit énekelsz? Hát, apám egyik dalát.
Fiam, ha valóban ki akarnál lépni, akkor bármi mást választottál volna, csak nem Zámbó Jimmy-t. Énekelj AC/DC-t, akkor majd elhiszem, hogy nem csak az apád nevéből akarsz megélni. (Akit egyébként emberileg se tartottam sokra még életében, a zenéjétől irtózom azóta is, de a hangját nem lehet egy napon emlegetni a fiáéval.)
A másik meg az a nyafogás, hogy ki akarok lépni apám árnyékából, ne is emlegessük ezt... No és mit énekelsz? Hát, apám egyik dalát.
Fiam, ha valóban ki akarnál lépni, akkor bármi mást választottál volna, csak nem Zámbó Jimmy-t. Énekelj AC/DC-t, akkor majd elhiszem, hogy nem csak az apád nevéből akarsz megélni. (Akit egyébként emberileg se tartottam sokra még életében, a zenéjétől irtózom azóta is, de a hangját nem lehet egy napon emlegetni a fiáéval.)
ophely88
2012. szeptember 06. 14:59
|
|
Czuppon Mónikavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.03.21. Hozzászólás: 396 Csatolások: 562 Azonosító: 90871 offline
|
Jó hangja van,a mentorok színészkedése felesleges volt.De egyébként,ha nem akarja,hogy az apjával hasonlítsák össze vagy húzzanak párhúzamot nem az ő dalát kellene előadni:(
2012. szeptember 06. 15:02
|
|
parar.ziziúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.09. Hozzászólás: 2 Csatolások: 0 Azonosító: 182968 offline
|
Castia igazad van! Amúgy elgondolkodtató az is, hogy egy album kiadása után, Fásival való haknizások után vajon miért nem futott be??? Persze tud énekelni... Meg az, hogy mindenki sírt... Meg azt sem értem, hogy egyesekről miért mutatnak annyi háttérinformációt, (amikor már megvannak a továbbjutók) másokról meg szinte semmit. Majd a sok Jimy rajongó szavaz ezerrel... Amúgy az angyalos képen egy kicsit olyan, mint Eminem!
ophely88
2012. szeptember 06. 16:56
|
|
PinkPoison† hentai tensai shoujo † |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.26. Hozzászólás: 2576 Csatolások: 19 Azonosító: 176526 offline
|
nem ér hogy jelentkezik és van albuma. :facepalm:
2012. szeptember 06. 19:04
|
|
kiscsillag00új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.27. Hozzászólás: 88 Csatolások: 0 Azonosító: 184781 offline
|
nekem tetszett. sok sikert neki.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
A kicsinek béranya adott életet.
Kiakadtak Sabrina Carpenterre - beszólt egy rajongónak
Kiakadtak Sabrina Carpenterre - beszólt egy rajongónak
A fellépésén meglepő hangot adott ki egy rajongója.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.