Meglepődtek a mentorok, pedig már ismerték Zámbó Krisztiánt
2012. szeptember 05. 19:05
|
|
Petra12ღDavidHendersonღ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.05. Hozzászólás: 1734 Csatolások: 0 Azonosító: 132641 offline
|
Végül is gondoltam, hogy valójában ismerik, hát hogyne ismernék, gondoltam, csak nem olyan hülyék.
Na, mindegy, a lényeg az, hogy van egy csodás hangja, remélem minél tovább jut.
2012. szeptember 05. 19:18
|
|
KF-Petravisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.07. Hozzászólás: 474 Csatolások: 0 Azonosító: 177332 offline
|
Az apja árnyékából kitörni akaró fiút mintha meg sem ismerték volna a mentorok
még jó hogy elmondta hogy ő apja árnyékában is szívesen maradna. namindegy..
amm nagyonjovolt szerintem.
azért is csinálhatták a színjátékot mert így meggyőzőbb mint ha nemcsinálnak semmit.
)
még jó hogy elmondta hogy ő apja árnyékában is szívesen maradna. namindegy..
amm nagyonjovolt szerintem.
azért is csinálhatták a színjátékot mert így meggyőzőbb mint ha nemcsinálnak semmit.
2012. szeptember 05. 19:19
HÁT ÉN IS REMÁLEM NEM Ö FOGJA MEGNYERNI.AMUGY IS MIT KERES EGY TEHETSÉG KUTATÓN,HA MÁR EGYSZER FOGLALKOZTASSÁK??!!AZÉRT EZ HAGGY MAGA UTÁN NÉMI NEM KIVÁNNI VALÓT.
2012. szeptember 05. 19:24
|
|
vivi9517visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.12. Hozzászólás: 238 Csatolások: 0 Azonosító: 134723 offline
|
szerintem nagyon tehetséges.Engem az ilyen stílusú zene kicsit sem hat meg de neki most sikerült elérnie hogy odafigyeljek rá és majdnem elsírjam magam.Brutálisan tehetséges és rengeteg érzelmet is bele tudott vinni a dalba.
Az egy másik dolog hogy az apja miatt híres.De ha így van esélye arra hogy elismert énekessé váljon akkor joga van hozzá.Hisz ő szerintem nem a hírnév miatt jelentkezett hanem azért hogy elismerjék mert ha úgy vesszük a hírnév már megvan.
Az egy másik dolog hogy az apja miatt híres.De ha így van esélye arra hogy elismert énekessé váljon akkor joga van hozzá.Hisz ő szerintem nem a hírnév miatt jelentkezett hanem azért hogy elismerjék mert ha úgy vesszük a hírnév már megvan.
2012. szeptember 05. 19:46
szánalmas volt a zsűrinek ez a ,,húzása"... Krisztiánnak egyébként nagyon szép hangja van!!!
2012. szeptember 05. 20:02
|
|
Guardian Angelvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.21. Hozzászólás: 196 Csatolások: 0 Azonosító: 158925 offline
|
Szerintem jól énekelt
2012. szeptember 05. 20:10
|
|
TörpemókusTʜᴇ Bᴀʟᴛɪᴄᴘᴜғғ Bᴏʏs |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.04. Hozzászólás: 3396 Csatolások: 158 Azonosító: 179420 offline
|
A véleményen szerint ez a fiú "protekciós".
Tény, hogy nagyon jó hangja van. De az viszont az apja egyik dalának választása nagyon rossz ötlet volt. És még ő akar kitörni a skatulyából?! Na ne már.
2012. szeptember 05. 20:21
|
|
Hailie95Ani_1D |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.21. Hozzászólás: 7221 Csatolások: 0 Azonosító: 158900 offline
|
Szerintem tehetséges persze, viszont azt sose értem, h miért jelentkeznek olyanok, akiknek van már albumuk vagy valami szerződéseük. Én az X-Faktorba olyanokat várnék, akik egyszerű átlagos emberek, csak rejtegették a tehetségüket.
2012. szeptember 05. 20:32
|
|
MadHatterfunkycrime |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.26. Hozzászólás: 7352 Csatolások: 404 Azonosító: 170079 offline
|
"Zámbó Krisztián? A Zámbó családból?" - itt muszáj volt mosolyognom.
Mindez tükrözi az ottani színvonalat: Zuhan, zuhan és egyszer csak eltűnik.
Krisztiánnak meg szép hangja van.
Mindez tükrözi az ottani színvonalat: Zuhan, zuhan és egyszer csak eltűnik.
Krisztiánnak meg szép hangja van.
2012. szeptember 05. 20:35
|
tdori9506új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.09. Hozzászólás: 30 Csatolások: 0 Azonosító: 126727 offline
|
Nem csak ez a fellépés, hanem az egész műsor, úgy ahogy van,meg van rendezve. Hogy melyik zsűri mondjon nemet vagy igent. Akiket mutatnak az adásban azok már egy castingon továbbjutottak vagy azért, hogy egy jót lehessen röhögni rajtuk, vagy mert tehetségesebbek.
2012. szeptember 05. 21:13
Tényleg csodaszép hangja van,nálam Ő vitte a pálmát,sőt szerintem Krisztián volt a legtehetségesebb a jelentkezők közül.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.

0 felhasználónak tetszik: