Meglepődtek a mentorok, pedig már ismerték Zámbó Krisztiánt
2012. szeptember 05. 13:38
|
|
Ellie Andrews*homo sensorium* |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 6949 Csatolások: 3307 Azonosító: 133484 offline
|
És ez újat mondott valakinek? Az egész műsor előre megrendezett. Már a nyertes is előre le van zsírozva, csak szólok.
2012. szeptember 05. 13:50
|
|
bubblegum..hivatásos boszorkány |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.13. Hozzászólás: 2173 Csatolások: 14 Azonosító: 175571 offline
|
hát lehet hogy tényleg ő fog nyerni, mert sok lesz a szavazója főleg akik szeretták az apja zenéjét
nem mondom h rossz volt de nem az én ízlásem
még nem szurkolok senkinek aki elmenne szerintem a döntőig
a külföldi tehetségkutatók sokkal jobbak :c
2012. szeptember 05. 14:09
|
|
noramadafakavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.03. Hozzászólás: 496 Csatolások: 11 Azonosító: 185373 offline
|
értelmesek -.-"
2012. szeptember 05. 14:11
szar, szar, szar, szar és szar. ez már erőltetett volt nagyon. ha már befutott, akkor mi a lőcst akar? -.- volt már egy "befutottam, de elindulok egy tehetségkutatón" sztárunk.. 2 is.. takács nikolasnak is volt már klipje az x-faktor előtt.. és nagy adrinak is volt már millió klipje a megasztár előtt. HAHÓ, EZ GÁÁÁÁZ
2012. szeptember 05. 14:17
|
|
Kyra99 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.03. Hozzászólás: 3648 Csatolások: 603 Azonosító: 150526 offline
|
Sok adásban vannak megrendezett jelenetek, de ettől még bírom az X-Faktort.
A 25 éves nővérem mesélt valami ilyet még tavaly, hogy az egyik ismerőse jelentkezett pár barátnőjével, és lefizették XY-t, hogy jutassa be őket a döntőbe, s ezt el is mondták a mentoroknak, de Feró beszólt valami olyat, hogy 'keringtek itt, mint gólyaf_s a levegőben', aztán ki lettek dobva..
A 25 éves nővérem mesélt valami ilyet még tavaly, hogy az egyik ismerőse jelentkezett pár barátnőjével, és lefizették XY-t, hogy jutassa be őket a döntőbe, s ezt el is mondták a mentoroknak, de Feró beszólt valami olyat, hogy 'keringtek itt, mint gólyaf_s a levegőben', aztán ki lettek dobva..
2012. szeptember 05. 14:38
Hát épp ez az
Ez is a megrendezés része volt.
Idézet (BenceWTF @ 2012.09.05. 13:10)
Aha , nagyon ismerték , a Geszti meg is kérdezte , hogy ki ő -.-"
2012. szeptember 05. 14:41
Félreértés ne essék, nem akarok a 'rajongók' lelkébe gázolni, de amit leműlveltek az nagyon szánalmas.
Nem, egyszerűen NEM ÉRTEM hogy aki befutott, az mit akar még? Krisztián szavaival élve "elismerést". Igen, ezt nem kapta meg a magyar médiától. Ismerik a nevét - de persze nem a saját maga sikerei miatt - és úgy látszik egy idő után nem elegendő már csak a név a megélhetéshez ...
Az pedig hogy eljátszották az ismeretlenséget, nagyon szánalmas volt. Tényleg. Na ezért nem kell nézni az ilyen szennyműsorokat
ps: ezer százalék hogy ott lesz a legjobb 12-ben,róla fognak szólni a fókusz és egyéb shitműsor riportok. Valamivel el kell adni a harmadik szériát ...
Nem, egyszerűen NEM ÉRTEM hogy aki befutott, az mit akar még? Krisztián szavaival élve "elismerést". Igen, ezt nem kapta meg a magyar médiától. Ismerik a nevét - de persze nem a saját maga sikerei miatt - és úgy látszik egy idő után nem elegendő már csak a név a megélhetéshez ...
Az pedig hogy eljátszották az ismeretlenséget, nagyon szánalmas volt. Tényleg. Na ezért nem kell nézni az ilyen szennyműsorokat
ps: ezer százalék hogy ott lesz a legjobb 12-ben,róla fognak szólni a fókusz és egyéb shitműsor riportok. Valamivel el kell adni a harmadik szériát ...
2012. szeptember 05. 14:41
|
|
ducsaiannasztármániás |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.13. Hozzászólás: 2140 Csatolások: 5 Azonosító: 162041 offline
|
Hát én ezt már nem értem :/
2012. szeptember 05. 14:49
|
|
Kikiihprimadonna girl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.31. Hozzászólás: 1370 Csatolások: 4 Azonosító: 166302 offline
|
hát őszintén nem nagyon értem, én tudtam, hogy ki ő és számait is hallottam már... és szerintem ő eléggé egy olyan ember akit az emberek megjegyeznek, és nem csak a családja, apja miatt.
2012. szeptember 05. 14:50
|
|
vampir hercegnöúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.23. Hozzászólás: 93 Csatolások: 15 Azonosító: 178465 offline
|
ummm jol énekeltt
:
2012. szeptember 05. 14:53
Engem sem lep meg a hír, inkább felháborít. Szinte az egész ország rájött már, hogy az ilyen műsorok általában meg vannak rendezve. Akkor meg minek próbálják még mindig azt a látszatot kelteni, hogy minden teljesen spontán? Arra is gondolhattak volna, hogy ez az egész Zámbó Krisztiános dolog ki fog tudódni. Egyébként is elég furcsa volt, hogy valakit, aki ennyire jól énekel, ráadásul híres hozzátartozója is, miért nem szerződtették már le? Én megértem, hogy kell valami hallgatható is ebbe a műsorba, de akkor legalább ne hazudnának a nézők szemébe...
2012. szeptember 05. 14:54
|
|
XxCrazyn3ssxXwarrior |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.30. Hozzászólás: 1834 Csatolások: 19 Azonosító: 176832 offline
|
Jól énekel tök jó az az angyalszárnyas kép
2012. szeptember 05. 14:56
|
|
boglarkabogi*Borsószem* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.08. Hozzászólás: 4183 Csatolások: 784 Azonosító: 160245 offline
|
Hogy minek kellett megjátszaniuk magukat.Nem értem.Valószinüleg csak a nézők miatt
2012. szeptember 05. 15:14
hallottam már élőben, meg hát mondta is krisztián hogy nem tom hány éve mutat már magából vmit, szóval ő nem tagadta sohasem, bár nehezen ha albuma is van
az meg h mi volt ez a zámbó családból?, eléggé érdekes volt már nekem akkor is,
az meg h mi volt ez a zámbó családból?, eléggé érdekes volt már nekem akkor is,
2012. szeptember 05. 15:23
|
|
szuperszőlőputa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.29. Hozzászólás: 1295 Csatolások: 906 Azonosító: 179007 offline
|
jó hangja van de hát ha Jimmy az apja akkor nem is csodálkozom
2012. szeptember 05. 15:25
|
|
Bella99Fjarna |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.05. Hozzászólás: 4376 Csatolások: 58 Azonosító: 130573 offline
|
Krisztiánnak nem az X-Faktorban kéne énekelgetnie, hanem valahol leszerződnie, és dalokat kiadnia. Mástól ne vegyük el a lehetőséget!
1 felhasználónak tetszik:
Pöttömke
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
A kicsinek béranya adott életet.
Kiakadtak Sabrina Carpenterre - beszólt egy rajongónak
Kiakadtak Sabrina Carpenterre - beszólt egy rajongónak
A fellépésén meglepő hangot adott ki egy rajongója.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.