Csak színjáték volt a zsűri döbbent tekintete az X-Faktor idei szériájának első adásában, amikor meghallották Jimmy legidősebb fiát énekelni.
A teljes cikkhez kattints ide!
Meglepődtek a mentorok, pedig már ismerték Zámbó Krisztiánt
2012. szeptember 05. 11:29
|
|
Glamster☾ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 11.03.16. Hozzászólás: 3280 Csatolások: 10727 Azonosító: 147418 offline
|
Ez újdonság? A színészi játekuk értékelhetetlen volt, főleg az a megjátszott meglepődés.... Egyébkén én a hangjától sem ájultam el, az a másik, hogy ilyen családi háttérrel ugyan ne az Xfaktorba menjen már. De biztos velem van a baj, hogy így látom...
7 felhasználónak tetszik:
janet7,
Pöttömke,
House Of Wax,
Black Hearth2,
Vampiregirl1,
Snowkiss,
parar.zizi
2012. szeptember 05. 11:42
|
|
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15798 Csatolások: 67785 Azonosító: 27941 offline
|
Többek között az ilyen húzásaikkal ássák el magukat.
Ez a kis jelenet azoknak szólt, akik esetleg nem ismerik a háttértörténetet.
Azon sem csodálkoznék, ha kiderülne, hogy az RTL lefizette a szereplésért Krisztiánt. "Majd úgyis tovább juttatunk" címszóval. A közönség meg kajálni fogja a király fiát. Vagy megnyeri a versenyt, vagy döntős lesz.
2012. szeptember 05. 11:51
|
|
selena_taylor_fan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.18. Hozzászólás: 1878 Csatolások: 108 Azonosító: 153268 offline
|
Geszti tényleg szánalmas volt ezzel "A Zámbó családból?" visszakérdezésével.Jó,ok,hogy próbált elfogulatlan lenni,de azért ilyet visszakérdezni?Viszont a többi mentoron én nem azt láttam,hogy nem ismerték fel,hanem meglepettséget.
Azzal kapcsolatban meg,hogy dolgozott Malekkal annyitt,hogy aki utánanézett Miki munkásságának,az tudhatta,hogy dolgozott vele.Ez még azelőtt volt,mielőtt Malek mentor lett az X-faktorban.Én korrektnek tartottam a viselkedését,hogy annak ellenére,hogy dolgozott vele megpróbált elfogultság nélkül véleményt mondani.Egyébként szerintetek az,hogy nézett volna ki,hogy bejön és erre ő rögtön elkezdi,hogy "Én ismerem,dolgoztam is vele."Már nem azért,de ez reklámozásnak minősült volna.Ez így sokkal korrektebb volt,mint annó Geszti,aki szinte minden adásban kifejtette,hogy jóban van a Nyári lányok apjával.Ahogy a cikkben is írták,az RTL-nél erről tudtak.És még régebben láttam egy interjút Krisztiánnal,és ő meg is említette,hogy Malek írta a dalt.Úgyhogy Miki nem titkolta el,hogy dolgozott már vele,csak nem akart vele felvágni.De hamár itt tartunk Keresztes is ismerte Nikolast már az X-faktor előtt.Csak az nem verték ilyen nagy dobra.
Azzal kapcsolatban meg,hogy dolgozott Malekkal annyitt,hogy aki utánanézett Miki munkásságának,az tudhatta,hogy dolgozott vele.Ez még azelőtt volt,mielőtt Malek mentor lett az X-faktorban.Én korrektnek tartottam a viselkedését,hogy annak ellenére,hogy dolgozott vele megpróbált elfogultság nélkül véleményt mondani.Egyébként szerintetek az,hogy nézett volna ki,hogy bejön és erre ő rögtön elkezdi,hogy "Én ismerem,dolgoztam is vele."Már nem azért,de ez reklámozásnak minősült volna.Ez így sokkal korrektebb volt,mint annó Geszti,aki szinte minden adásban kifejtette,hogy jóban van a Nyári lányok apjával.Ahogy a cikkben is írták,az RTL-nél erről tudtak.És még régebben láttam egy interjút Krisztiánnal,és ő meg is említette,hogy Malek írta a dalt.Úgyhogy Miki nem titkolta el,hogy dolgozott már vele,csak nem akart vele felvágni.De hamár itt tartunk Keresztes is ismerte Nikolast már az X-faktor előtt.Csak az nem verték ilyen nagy dobra.
2012. szeptember 05. 12:07
|
|
Glamster☾ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 11.03.16. Hozzászólás: 3280 Csatolások: 10727 Azonosító: 147418 offline
|
8 felhasználónak tetszik:
selena_taylor_fan,
ophely88,
Grace Benning,
Black Hearth2,
Vampiregirl1,
Eszter655,
Bessie,
lady_girl
2012. szeptember 05. 12:12
Az egész műsor meg van rendezve, nem tudom, mi ezen olyan meglepő
2012. szeptember 05. 12:18
|
|
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline
|
Két dolog jutott eszembe a hírt olvasván. Régebben kiderült, hogy Beyonce egyik rokona jelentkezett vagy az angol vagy az amcsi X-Faktorba és állítólag ott is lesett a zsűri hogy miva', miközben mondta hogy Beyo a rokona és rá volt írva a jelentkezési lapjára hogy szerepelt már Beyo videóklipekben. Nem unjuk már a kopizást?
Geszti nem tud színészkedni, ahogyan Feró sem. Geszti meglepődött fejéről sugárzik hogy nem is annyira meglepett. Némi iróniát érzek a szövegben és nem hiszem hogy tényleg egy kalap alá kellene venni az összes mentort. Igen, Malek írt neki egy dalt. És? Nála vette fel az albumot? Akkor mi lenne? Ő segített neki a hangszerelésben. És akkor mi van? Úgy is az nyer, akit az RTL nyertesnek akar és nem az, akit egy mentor ismer. Geszti Zámbó családból visszakérdezése inkább vicces, nem tűnik spontánnak, jaj Geszti.
Salátás néni jött a szokásos dumájával és Feró is, megint csak Miki volt az egyetlen aki értelmesen tudott nyilatkozni. A hangja jó, nem a legjobb de Miki tanácsát meg kellene fogadni, mellesleg nekem nem úgy tűnt mintha Miki nagyon meglepődött volna, egyszerűen csak professzionálisan kezeli a dolgot és nem vág fel az ismertséggel, mint Geszti tette a Nyári lányokkal. Elég csak ránézni erre az emberre, látszik hogy kilóg a zsűriből. Mikikém, te ennél jobbat érdemelsz, 'monggyá le' vagy 'monggyá fel', jobbat érdemelsz annál hogy 3 paprikajancsi között örlődj ...
2012. szeptember 05. 12:22
|
|
Janiedreamer ^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.02. Hozzászólás: 6051 Csatolások: 43 Azonosító: 142376 offline
|
Hát igen, Geszti túljátszotta a szerepét azzal, hogy megkérdezte "A Zámbó családból?". Ennél hülyébb dolgot nem is kérdezhetett volna. Amúgy nem tartom igazságosnak, ha bejut, mert Jimmy rajongói mind rá szavaznának...
2012. szeptember 05. 12:30
|
|
selena_taylor_fan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.18. Hozzászólás: 1878 Csatolások: 108 Azonosító: 153268 offline
|
Idézet (ophely88 @ 2012.09.05. 12:18)
Két dolog jutott eszembe a hírt olvasván. Régebben kiderült, hogy Beyonce egyik rokona jelentkezett vagy az angol vagy az amcsi X-Faktorba és állítólag ott is lesett a zsűri hogy miva', miközben mondta hogy Beyo a rokona és rá volt írva a jelentkezési lapjára hogy szerepelt már Beyo videóklipekben. Nem unjuk már a kopizást?
Geszti nem tud színészkedni, ahogyan Feró sem. Geszti meglepődött fejéről sugárzik hogy nem is annyira meglepett. Némi iróniát érzek a szövegben és nem hiszem hogy tényleg egy kalap alá kellene venni az összes mentort. Igen, Malek írt neki egy dalt. És? Nála vette fel az albumot? Akkor mi lenne? Ő segített neki a hangszerelésben. És akkor mi van? Úgy is az nyer, akit az RTL nyertesnek akar és nem az, akit egy mentor ismer. Geszti Zámbó családból visszakérdezése inkább vicces, nem tűnik spontánnak, jaj Geszti.
Salátás néni jött a szokásos dumájával és Feró is, megint csak Miki volt az egyetlen aki értelmesen tudott nyilatkozni. A hangja jó, nem a legjobb de Miki tanácsát meg kellene fogadni, mellesleg nekem nem úgy tűnt mintha Miki nagyon meglepődött volna, egyszerűen csak professzionálisan kezeli a dolgot és nem vág fel az ismertséggel, mint Geszti tette a Nyári lányokkal. Elég csak ránézni erre az emberre, látszik hogy kilóg a zsűriből. Mikikém, te ennél jobbat érdemelsz, 'monggyá le' vagy 'monggyá fel', jobbat érdemelsz annál hogy 3 paprikajancsi között örlődj ... 
Én is sajnálom,hogy összerakták velük.Pontosan ezért mondtam,hogy Miki kivételével az összes mentort le kellett volna cserélni.Mert ő tök normális,csak sajnos egy lapon említik a másik hárommal.Szombat este is neki voltak a legértelmesebb hozzászólásai.
1 felhasználónak tetszik:
ophely88
2012. szeptember 05. 12:31
|
|
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline
|
Arról persze nem is beszélve, hogy Maleknek ez is feladata, embereket felkarolni. Ha ebből botrány lesz és ütik a fejüket a falba, gondoljanak arra hogy olyan embert kellett volna választani aki csak simán énekel és nem foglalkozik újabb tehetségek felkutatásával. A Blikk Mikit támadja jobban ami szerintem hülyeség, mégis csak röhögni tudok ezen és szerintem most már azért sem fog nyerni. Mark my words.
2012. szeptember 05. 12:33
|
|
PöttömkeMiss Brightside |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.05. Hozzászólás: 5011 Csatolások: 14884 Azonosító: 161655 offline
|
Őszintén szólva olyan dejavu érzésem van. Király Viktort is benyomták anno a megasztárba, Mester Tamás agyonsztárolta, holott közel sem volt akkora szám amennyire kikiáltották annak. Azt meg különösképpen -bocsánat a kifejezésért- de undorítónak találom, hogy a néhai Zámbó Jimmy hírnevén akar a családja élősködni. És ez nem csak Krisztiánra vonatkozik. Zámbó Árpit ki ismerte azelőtt, h elhunyt szegény Jimmy?? Azután meg ugye a média kereszttüzébe került a család, és leginkább Ő szépen ki is használta a helyzetet.
Zámbó Jimmy legenda, hihetetlen hangja miatt, de ennyire nem kéne élősködni a hírnevén.
Zámbó Jimmy legenda, hihetetlen hangja miatt, de ennyire nem kéne élősködni a hírnevén.
1 felhasználónak tetszik:
ophely88
2012. szeptember 05. 12:37
|
|
mohicicaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.11. Hozzászólás: 13 Csatolások: 0 Azonosító: 165159 offline
|
Nem én nem tudom mit csinálnak a mentorok, különösebben nem is érdekel, hogy hogyan játszák meg magukat. Számomra a lényeg, hogy Krisztián bent legyen, mert az első perctől kezdve megfogott és szurkolok neki.
2012. szeptember 05. 13:10
Aha , nagyon ismerték , a Geszti meg is kérdezte , hogy ki ő -.-"
2012. szeptember 05. 13:24
Hát ha megrendezett, akkor nagyon gáz a zsűri...
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.