Conor Maynardnak soha nem volt komoly kapcsolata
2012. szeptember 05. 19:55
|
|
kismutyesz |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.04. Hozzászólás: 597 Csatolások: 0 Azonosító: 161608 offline
|
Jó hogy még vannak ilyen sztárok.
2012. szeptember 05. 20:38
úgy néz ki mint egy kislány, tehát nem nagyon csodálkozom rajta
2012. szeptember 05. 20:47
|
|
Hailie95Ani_1D |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.21. Hozzászólás: 7221 Csatolások: 0 Azonosító: 158900 offline
|
Köszönööööm végre egy Conor cikk!
♥
Nem csodálkozom, hogy ilyen lélek, mert a videóin látszik h nem csajozós meg visszafogott, na meg a horoszkópjáról gondoltam
Nem sok fiú gondolkodik így a szerelemről majdnem 20 évesen. Ritka.
Biztos majd megtalálja, de úgy nem fogja, ha a barátai folyton valakit ráakarnak erőltetni valakit. Mindenki egyszer megtalálja, bár az ritka, ahogy mondta, hogy ha megtalálja a megfelelőt,akkor veled marad örökre. Ritka az olyan manapság, h örökké..
Köszi megint a cikkért
Nem csodálkozom, hogy ilyen lélek, mert a videóin látszik h nem csajozós meg visszafogott, na meg a horoszkópjáról gondoltam
Nem sok fiú gondolkodik így a szerelemről majdnem 20 évesen. Ritka.
Biztos majd megtalálja, de úgy nem fogja, ha a barátai folyton valakit ráakarnak erőltetni valakit. Mindenki egyszer megtalálja, bár az ritka, ahogy mondta, hogy ha megtalálja a megfelelőt,akkor veled marad örökre. Ritka az olyan manapság, h örökké..
Köszi megint a cikkért
2012. szeptember 05. 21:09
Idézet (bubblegum.. @ 2012.09.05. 13:54)
1. nemtudom h kiez xd
2. hát hogy néz kii?? nemcsodálom..
3. van vagy 12 éves legalábbis a kinézete alapján és ilyenkor még nemkéső.. lehet írják a cikkbe hányéves de nemolvastam el csak a lényeget
2. hát hogy néz kii?? nemcsodálom..
3. van vagy 12 éves legalábbis a kinézete alapján és ilyenkor még nemkéső.. lehet írják a cikkbe hányéves de nemolvastam el csak a lényeget
Ha nem tudod hogy ki Ő,akkor minek írsz kommentet?
Amúgy pedig 20 éves lesz novemberben
Végre egy cikk róla
2012. szeptember 05. 22:01
|
|
andicska98visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.22. Hozzászólás: 421 Csatolások: 3 Azonosító: 153596 offline
|
Kevés ilyen fiú van mint ő
2012. szeptember 10. 18:03
|
|
kitti_1996visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.29. Hozzászólás: 247 Csatolások: 0 Azonosító: 151926 offline
|
haha.:"DDD bírom azokat, akik azt se tudják Ki ő, és írják a hülyeségeiket.
D
az meg a másik mikor írjátok hogy hogy néz ki.
nem vagyunk egyformák, mindenkinek más tetszik.
és nem kell egyből leszólni.
D
és a véleményem...
nagyon bírom őt, szerintem jó hangja van.
egyik kedvenc énekesem.
) és szerintem sincs azzal baj, hogyha az igazira vár.
D csak ne várjon sokáig.
)
az meg a másik mikor írjátok hogy hogy néz ki.
és a véleményem...
2012. szeptember 13. 20:10
|
|
Ellieúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.08. Hozzászólás: 86 Csatolások: 6 Azonosító: 185702 offline
|
Conor cikk
Köszönöm, már egy ideje vártam. Szerintem sem kell még elsietnie. Fiatal és a karrierére koncentrál. Mondjuk ritka az olyan aki nem a lányokat hajtja 20 évesen. Szerintem nem a barátainak kell a randiguru szerepét betölteni, bízniuk kéne abban, hogy Conor magától is megtalálja azt a bizonyos lányt! Ha pedig megtalálja, akkor nagyon-nagyon-nagyon sok boldogságot nekik! Conor megérdemli az igazit!
♥
2012. október 22. 13:43
|
|
gyongyver02új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.05. Hozzászólás: 4 Csatolások: 0 Azonosító: 187178 offline
|
Ezt nem hinné el az ember!!!!
2012. október 30. 21:54
|
|
eddie and gemmafanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.15. Hozzászólás: 120 Csatolások: 0 Azonosító: 180471 offline
|
ő a kedvenc énekesem, meg amúgyis nagyon birom őt ezért lehet hogy kicsit elfogult leszek de mindegy.szerintem nagyon aranyos és kedves fiú lehet és szerintem igaza van.nem kell elkapkodni.
2012. október 31. 14:43
|
|
kanyoszabrinavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.19. Hozzászólás: 159 Csatolások: 52 Azonosító: 145825 offline
|
Ez nagyon aranyos.
♥
hát meg is értem Conort.
♥
hát meg is értem Conort.
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.

0 felhasználónak tetszik: