A világhírű zongoristát nem kell senkinek bemutatnunk, hiszen évtizedek óta töretlen sikere hazánkban is ismert. Rengeteg hazai rajongója van, akik közül minden bizonnyal a legtöbben nem hallhatták őt négy évvel ezelőtt a Budapesti Operabálon, amelynek sztárvendége volt. Most azonban mindenkinek lehetősége lesz arra, hogy meghallgassa egyedülálló zongorajátékát és az évtizedek alatt slágerré lett szerzeményeit a Papp László Budapest Sportarénában.
A teljes cikkhez kattints ide!
Richard Clayderman Budapesten lép fel
2012. szeptember 05. 16:58
|
|
Blackbird03 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.24. Hozzászólás: 752 Csatolások: 284 Azonosító: 161100 offline
|
Gyerekek, nem hittem volna soha, hogy ITT egy ilyen nevet fogok valaha olvasni, de most ez a kellemes csalódás igen nagy mosolyt húzott a számra. Gyönyörű zongoradarabokat ír, elsőre nekem is ez volt a kedvencem tőle, egy koncerten hallottam, és rá pár napra már le is tudtam játszani. De azt hiszem, nem csak ezt az egy darabját kellene kiemelni. Nekem személy szerint a Mariage D'amour is nagyon tetszik.
2012. szeptember 05. 17:00
|
|
Blackbird03 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.24. Hozzászólás: 752 Csatolások: 284 Azonosító: 161100 offline
|
*Nem mellesleg a cikk írójának üzenem, hogy nagyon jó cikket írt, még több ilyet szeretnék itt olvasni, amilyen ez lett. Köszönöm
2012. szeptember 05. 18:57
Blackbird03 az biztos egyetértek
jó lenne elmenni a koncertjére,a zongora egy varázslatos hangszer...
2012. szeptember 06. 12:00
|
|
Goldenretriver.goldi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.14. Hozzászólás: 729 Csatolások: 0 Azonosító: 158304 offline
|
olyan jól játszik bár elmehetnék
2012. szeptember 06. 15:08
Ez..ez...KOMOLY??
Ennél szebb és jobb hír nincs is a világon. ^^ Én 7 éve zongorázok, és imádom, szóval szerintem ezt sem fogom kihagyni.
És hálásan köszönöm a kulturális felüdülést, csak mert a Vándé kezd a könyökömön kijönni. Az öt fiúcskát is el kéne vinni egy hasonló kaliberű koncerte, hadd hallják, mit nevezünk. Z E N É-nek.
És hálásan köszönöm a kulturális felüdülést, csak mert a Vándé kezd a könyökömön kijönni. Az öt fiúcskát is el kéne vinni egy hasonló kaliberű koncerte, hadd hallják, mit nevezünk. Z E N É-nek.
2012. szeptember 07. 22:22
|
|
noramadafakavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.03. Hozzászólás: 496 Csatolások: 11 Azonosító: 185373 offline
|
Milyen tehetséges :>
2012. december 08. 10:23
Mikor lesz? Elmennék én is zongorázom az egyik művét a Ballade pour Adaline.
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.

1 felhasználónak tetszik: