szerintem rövid hajjal is gyönyörű,hosszú hajjal is nagyon szerettem.vele vagyok úgy,h neki szerintem minden hajstílus jól áll
Utálják a férfiak a rövid hajú Emma Watsont
2012. szeptember 05. 19:35
|
|
An_d_ainebriant |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.07. Hozzászólás: 4176 Csatolások: 4784 Azonosító: 146789 offline
|
nem értem mi a baj...nem mindenki a derékig érő hajat szereti.
szerintem rövid hajjal is gyönyörű,hosszú hajjal is nagyon szerettem.vele vagyok úgy,h neki szerintem minden hajstílus jól áll
2012. szeptember 05. 19:43
|
Hanililozaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.05. Hozzászólás: 93 Csatolások: 0 Azonosító: 185531 offline
|
Több mint két éve vágattam le a hajam, először mindenki le volt többenve, hogy Úristen, miért tetted, aztán hozzászoktak, és már el sem tudják képzelni, hogy megint hosszú legyen a hajam. Hozzáteszem, én boldogan élek a "fiús" hajammal és nem éredekel, mit mondanak mások. A fiúknak, akiket én ismerek, tetszik:) Meg ha jó a fodrász...Na mindegy, ezzel arra akartam kilyukadni, hogy teljességgel megértem Emmát, szerintem baromi jó a haja, kár, hogy növeszti:(
2012. szeptember 05. 20:16
|
|
OneDirectionForeverZúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.31. Hozzászólás: 40 Csatolások: 0 Azonosító: 185139 offline
|
Nekem így is bejön....bár a hosszu haja télleg szebb volt.
D
2012. szeptember 05. 20:34
az tény, hogy a legtöbb pasi a hosszú hajat szereti, és személy szerint én sem vágatnék magamnak rövidet, VISZONT nehogy már a pasik miatt csináljunk bármit is és nekik akarjunk megfelelni... nem csak az ő véleményük számít, hanem az, hogy ki hogyan érzi jó magát a bőrében, ráadásul valakinek jobban is áll a rövid haj, vagy fiatalítja..mondjuk Emma esetében szerintem jobb lenne a hosszú, de neki túl szép arca van ahhoz, hogy egy frizura eltudja rontani
2012. szeptember 05. 20:53
óó, most nekem is rövid a hajam, de én már nagyon szeretném, ha már hosszabb lenne!
2012. szeptember 05. 20:54
|
|
Hailie95Ani_1D |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.21. Hozzászólás: 7221 Csatolások: 0 Azonosító: 158900 offline
|
Én is nagyon meglepődtem, mert kicsit tényleg másabb lett, de ígyis gyönyörű! Ez a haja most tökéletes *-*
És ha ő így érzi magát jól,akkor legyen is így, mert az a lényeg amit mi akarunk
Én sose merném így levágatni.
Amúgy ő hosszúkás arcú, ezért is áll jól neki.
De ezen a képen miért kellett ennyire kiretusálni? Tiszta mű. Pedig egyik leggyönyörűbb nő.
És ha ő így érzi magát jól,akkor legyen is így, mert az a lényeg amit mi akarunk
Én sose merném így levágatni.
Amúgy ő hosszúkás arcú, ezért is áll jól neki.
De ezen a képen miért kellett ennyire kiretusálni? Tiszta mű. Pedig egyik leggyönyörűbb nő.
2012. szeptember 05. 21:27
Szerintem jól áll neki a rövid haj, így is nagyon szép!
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: