A Hermioneként megismert színésznő, a Glamour magazinnak adott interjút, ahol elárulta, miután levágatta barna fürtjeit, nem nyerte el a pasik tetszését, de ő mégis így érezte a legjobban magát.
A teljes cikkhez kattints ide!
Utálják a férfiak a rövid hajú Emma Watsont
2012. szeptember 04. 22:50
Itt egész jó a haja, a nagyon rövid nem áll neki jól szerintem. De az ő haja azt csinál vele amit akar.
2012. szeptember 04. 22:51
|
|
Alison Lerman♦ Princess of Persia™♦ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.30. Hozzászólás: 6373 Csatolások: 1346 Azonosító: 134139 offline
|
Igazából Emma mindenhogy gyönyörű, és minden jól áll rajta, az természetesen megint más kérdés, hogy a pasiknak mennyire tetszik, de ha így érzi jól magát! Istenem!
Egyébként ezen a magazinfotón is jól néz ki, viszont a címlapon egy kicsit ijesztő a tekintete!
Egyébként ezen a magazinfotón is jól néz ki, viszont a címlapon egy kicsit ijesztő a tekintete!
2012. szeptember 04. 23:05
|
|
symor |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.23. Hozzászólás: 665 Csatolások: 3571 Azonosító: 61644 offline
|
Szerintem aranyos 
Nem értem miért sírna bármely pasi ezért, ha csinosan van megcsinálva. Milyen pasi az, amelyik egy csaj hosszú haja miatt picsog?!
Kérdem én, persze lehet, hogy nem vagyok elég modern, metroszexuális, emo "féreg" pardon "férfi", aki ennyit gondolkodna bári hajproblémáján
Ha szépen van megcsinálva a rövid épp annyira jó, mint a hosszú és passz!
Nem értem miért sírna bármely pasi ezért, ha csinosan van megcsinálva. Milyen pasi az, amelyik egy csaj hosszú haja miatt picsog?!
Kérdem én, persze lehet, hogy nem vagyok elég modern, metroszexuális, emo "féreg" pardon "férfi", aki ennyit gondolkodna bári hajproblémáján
Ha szépen van megcsinálva a rövid épp annyira jó, mint a hosszú és passz!
1 felhasználónak tetszik:
Juniior
2012. szeptember 04. 23:07
|
|
selena_taylor_fan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.18. Hozzászólás: 1878 Csatolások: 108 Azonosító: 153268 offline
|
Szerintem a rövid haj is jól áll neki,de azért hosszú hajjal tényleg szebb volt.
2012. szeptember 04. 23:43
|
|
MacarothHintalózsoké |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.01.20. Hozzászólás: 1059 Csatolások: 147 Azonosító: 118038 offline
|
rövid hajjal is gyönyörű! nem értem miért szeretik annyian a hosszú hajú lányokat...nem mondom hogy nem szép úgy mert az csak egy szépen megcsinált rövid frizura is lehet dögös!!!
2012. szeptember 05. 00:46
|
|
Jenny LawlietLove Me Till It Hurts |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.30. Hozzászólás: 3505 Csatolások: 87 Azonosító: 130326 offline
|
Gyönyörű a képen. *.* Nem tudom mi bajuk vele.
2012. szeptember 05. 06:00
Sokkal joban néz ki most, hogy egy kicsit megnőtt a haja. BÁr az ő döntése volt.
2012. szeptember 05. 06:51
Én mindig én mindenhogy imádom Emmát! A pasik meg le vannak tojva, ha ő így érzi jól magát.
♥♥♥
2012. szeptember 05. 07:25
|
|
rolllllleee♣Patience |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.24. Hozzászólás: 2166 Csatolások: 638 Azonosító: 131859 offline
|
szerintem így is úgy is jó volt neki jól állt
2012. szeptember 05. 07:28
Emma rövid és hosszú hajjal is egyaránt tökéletes
2012. szeptember 05. 07:46
|
|
HannuusshhPatley |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.30. Hozzászólás: 1670 Csatolások: 193 Azonosító: 150324 offline
|
De kezd megnölni a haja
Csak attól félek, hogy aminrt megnöl levágatja megint:/
2012. szeptember 05. 08:37
|
|
boglarkabogi*Borsószem* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.08. Hozzászólás: 4183 Csatolások: 784 Azonosító: 160245 offline
|
Szerintem jól állt neki a rövid a haj,de örülök neki,hogy már megnőtt
2012. szeptember 05. 08:46
|
|
noramadafakavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.03. Hozzászólás: 496 Csatolások: 11 Azonosító: 185373 offline
|
Nekem tetszett ! de azért örülök, hogymegnőtt.
2012. szeptember 05. 09:19
nem nézik meg a pasik na és mi van akkor? sosem találtam egy húdeszép lánynak pl dakota fanning sokkal bájosabb nála. lehet hogy a hajvágás óta már kevesebben is ismerik meg mert mindenkiben hosszúhajú hermioneként él? ki tudja... amúgy nem másnak kell megfelelni hanem csakis saját magadnak. ha jól (v. rosszul) érzed magad a bőrödben azt a körülötted lévők is észre fogják vennik. barátot pedig nem hajhossz/szín stb szerint választ az ember.
2012. szeptember 05. 09:25
A mostani haja király.
Lehet, hogy én is levágatom a hajam.
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.