Miután Theresa Rebeck kilépett a sorozatból, a csatorna kénytelen volt új forgatókönyvíró után nézni. Azt azonban könnyen kétségbe vonhatják a nézők, hogy jó választás volt-e Josh Safran, mivel már négy főszereplőt készül kiírni a sorozatból.
A teljes cikkhez kattints ide!
Négy szereplő távozik a Kasszasikerből
2012. szeptember 04. 09:55
2012. szeptember 04. 15:39
|
|
bubblegum..hivatásos boszorkány |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.13. Hozzászólás: 2173 Csatolások: 14 Azonosító: 175571 offline
|
énsem ismerem xd
2012. szeptember 04. 16:38
|
|
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline
|
Idézet (LBDKH88 @ 2012.09.04. 16:19)
Soha életemben nem hallottam erről... 
Akkor nézz meg egy részt és nem maradsz tudatlan. Nem tudod mit vesztesz azzal hogy nem nézed ..
2012. szeptember 04. 18:04
Nos, ha nem ismeritek a sorozatot, minek kommenteltek? Azért, hogy minél több hozzászólásotok legyen? Márpedig ezt máshol is megtehetitek, ha csak ez a célotok. Van, aki szereti ezt a sorozatot, ezért is íródott a cikk, nem azért, hogy mindenféle hülyeséget szóljatok hozzá...
Na, mindegy, a hírekhez kapcsolódván pedig, én mindhárom szereplőt nagy-nagyon sajnálom, főleg Devet, aki szerintem óriási arc és énekelni is jól tud. Nem tudom, így milyen lesz a sorozat, de reméljük a legjobbakat.
Na, mindegy, a hírekhez kapcsolódván pedig, én mindhárom szereplőt nagy-nagyon sajnálom, főleg Devet, aki szerintem óriási arc és énekelni is jól tud. Nem tudom, így milyen lesz a sorozat, de reméljük a legjobbakat.
2012. szeptember 04. 18:06
|
|
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline
|
Idézet (DoRiNe @ 2012.09.04. 18:04)
Nekem már ott nem tetszik a dolog, hogy a Gossip Girl stábjából mentek át az emberek és telenyomják híres emberekkel.
2012. szeptember 04. 18:15
Idézet (ophely88 @ 2012.09.04. 18:06)
Nekem már ott nem tetszik a dolog, hogy a Gossip Girl stábjából mentek át az emberek és telenyomják híres emberekkel. 
Teljesen igazad van, a GG ehhez képest szerintem elég gyenge sorozat, akár imádja mindenki, akár nem. A másik dologgal is egyetértek, szerintem felesleges sztárokat szerepeltetni egy sorozatban, csak azért, hogy magasabb legyen a nézettség. Márpedig az biztos, hogy ezért rakják bele őket, mivel egyébként semmi szükség nem lenne rájuk, a szereplők épp elég tehetségesek és a történet is érdekes.
1 felhasználónak tetszik:
ophely88
2012. szeptember 04. 18:19
|
|
ophely88time lady |
|
Idézet (DoRiNe @ 2012.09.04. 18:15)
Teljesen igazad van, a GG ehhez képest szerintem elég gyenge sorozat, akár imádja mindenki, akár nem. A másik dologgal is egyetértek, szerintem felesleges sztárokat szerepeltetni egy sorozatban, csak azért, hogy magasabb legyen a nézettség. Márpedig az biztos, hogy ezért rakják bele őket, mivel egyébként semmi szükség nem lenne rájuk, a szereplők épp elég tehetségesek és a történet is érdekes. 
Attól félek hogy a fejes nő helyett aki jött a GG stílust követi majd és ugyanolyan ratyi musical sorozatot alkot belőle, mint a Glee. Ha elkezdik beválogatni a huszonéveik elején vagy közepén lévő énekes embereket, akkor onnantól kezdve nézni sem lesz érdemes, veszett fejsze nyele.
2012. szeptember 04. 18:45
Idézet (ophely88 @ 2012.09.04. 18:19)
Attól félek hogy a fejes nő helyett aki jött a GG stílust követi majd és ugyanolyan ratyi musical sorozatot alkot belőle, mint a Glee. Ha elkezdik beválogatni a huszonéveik elején vagy közepén lévő énekes embereket, akkor onnantól kezdve nézni sem lesz érdemes, veszett fejsze nyele. 
Ismét a szívemből szóltál, épp az volt jó ebben a sorozatban, hogy más volt, mint a többi. Én is rettegek ettől, mivel ez volt az elsődleges kedvenc sorozatom, nem akarom, hogy elrontsák és tucatsorozatot csináljanak belőle.
1 felhasználónak tetszik:
ophely88
2012. szeptember 04. 19:00
Ez meg milyen film de biztos igy van nem is tudom hoyg volt ijen film.... ! 100% hopgy nem tom mi ezzz
2012. szeptember 04. 19:37
|
|
isheaesvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.22. Hozzászólás: 120 Csatolások: 0 Azonosító: 156206 offline
|
Hm, én csak Jamiet nem sajnálom, Ő engem idegesített a sorozatban, a többiekkel nem volt bajom... szerintem Dev, Michael, és Frank kellően tudta borzolni a kedélyeket...
2012. szeptember 04. 19:45
|
|
ophely88time lady |
|
Idézet (DoRiNe @ 2012.09.04. 18:45)
Ismét a szívemből szóltál, épp az volt jó ebben a sorozatban, hogy más volt, mint a többi. Én is rettegek ettől, mivel ez volt az elsődleges kedvenc sorozatom, nem akarom, hogy elrontsák és tucatsorozatot csináljanak belőle. 
Pedig attól félek hogy bekövetkezik. A nő anno azzal indokolta felmondását hogy a stúdió túlságosan beleszólt a munkájába pedig szabad kezet ígért neki. Nos, én sem hagynám hogy tucatsorozatot próbáljanak eladni a nevemmel, az tiszta égő.
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.