Starity

Hol tartanak ma az egykori legsikeresebb brit együttesek?

4 oldal 1 2 3 4
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2012. szeptember 13. 12:26 #61
- törölt felhasználó -    
Sztem nem ciki, egyáltalán! Én is inkább a régi slágereket részesítem előnyben, meg persze a kedvenceim új dalait, de nem igazán hallgatok már újdonságokat. Néha belehallgatok egy-egy új dalba, de nem valami meggyőzőek :S

Idézet (hana001 @ 2012.09.11. 19:33)
Nagyon jó cikk w00t.gif Köszönöm meghajolo.gif Mindegyik bandát ismerem és szeretem, de a Blue áll legközelebb a szívemhez heart.gif A mai napig szívesen hallgatom a dalaikat smileeee.gif Számomra ők a legjobbak, viszont a többiek zenéjét is szeretem smileeee.gif A régi együttesek mérföldekkel jobbak a mostaniaknál smileeee.gif Ciki vagy nem ciki, inkább régi számokat hallgatok, mintsem azt a sok szemetet amit manapság zenének hívnak rohog.gif
1 felhasználónak tetszik: hana001
2012. október 25. 16:25 #62
fan00000
fan00000
új tag

StátuszNincsen olyan amit elmondhatnék
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 39
Csatolások: 0
Azonosító: 179459
Ez nem ciki hanem cikk. -.-

Chelsy
Sztem nem ciki, egyáltalán! Én is inkább a régi slágereket részesítem előnyben, meg persze a kedvenceim új dalait, de nem igazán hallgatok már újdonságokat. Néha belehallgatok egy-egy új dalba, de nem valami meggyőzőek :S

hana001 írta:
Nagyon jó cikk Köszönöm Mindegyik bandát ismerem és szeretem, de a Blue áll legközelebb a szívemhez A mai napig szívesen hallgatom a dalaikat Számomra ők a legjobbak, viszont a többiek zenéjét is szeretem A régi együttesek mérföldekkel jobbak a mostaniaknál Ciki vagy nem ciki, inkább régi számokat hallgatok, mintsem azt a sok szemetet amit manapság zenének hívnak

Forrás: http://starity.hu/magazin/31258-hol-tartanak-ma-az-egykori-legsikeresebb-brit-egyuttesek/#ixzz2AJxQXubv
2013. január 12. 14:41 #63
Blackbird03
Blackbird03

StátuszIf you read, you will know that I have not written anything here.
Hozzászólás: 752
Csatolások: 284
Azonosító: 161100
ÁÁhh, gyerekek, nagyon sok kedvenc bandám van itt egy cikkben. Sajnos nagy részükről ma már nem igazán hallottam. Pontosabban 'jópár' éve.
A Sugababes-t nagyon régen hallottam, nekem még mindig hiányzik a Mutya-Heidi-Keisha trió, vagy ha az nem is, akkor a Heidi-Keisha-Amelle csapat.
Az Atomic Kitten egyenesen a kedvencem volt egy időszakban. Bár nagy meglepetésemre szólt, hogy nemrég bejelentették, hogy újból összeállnak. biggrin.gif
2013. január 19. 19:15 #64
Récy98
Récy98

StátuszWake me up when September ends
Hozzászólás: 2574
Csatolások: 99
Azonosító: 175977
Girls Aloud heart.gif
2014. augusztus 09. 16:52 #65
lastonestanding
lastonestanding
visszatérő vendég

StátuszThe things that make you strange are the things that make you powerful.
Hozzászólás: 407
Csatolások: 0
Azonosító: 187511
A fiúkat ismerem, meg az Atomic Kitten-t, őket eléggé sokat hallgatom. Sajnos a többi lányt nem nagyon ismerem. Viszont azt olvasva, ami a Boyzone-nal és Steo-val történt, mindig elszomorodok.
R.I.P. Stephen...
4 oldal 1 2 3 4
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!