Christina Aguilerát kitüntetik karitatív munkája elismeréseként
2012. szeptember 03. 18:37
|
|
justthetruthvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.03. Hozzászólás: 319 Csatolások: 0 Azonosító: 185410 offline
|
Szerintem akinek elég pénze van az igazán megteheti ezt...
1 felhasználónak tetszik:
Blade
2012. szeptember 03. 19:47
|
|
adommyfandenagyon |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.20. Hozzászólás: 700 Csatolások: 68 Azonosító: 135052 offline
|
Gratula hozzá! 
Jó olyan cikkeket olvasni, amiben az áll, hogy a sztárok jótékonykodásra használják a pénzüket, nem pedig különféle luxus sportkocsikat vásárolnak.
Jó olyan cikkeket olvasni, amiben az áll, hogy a sztárok jótékonykodásra használják a pénzüket, nem pedig különféle luxus sportkocsikat vásárolnak.
2012. szeptember 03. 20:07
|
|
kataravisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.09.13. Hozzászólás: 311 Csatolások: 1825 Azonosító: 71496 offline
|
szerintem ez egy igényesen megírt cikk, igazán szép munka amileroable!
hát lehet elfogultságnak nevezni az ilyet, de szerintem itt azért vagyunk egy jó páran, akik tudnak Chris pár rossz döntéséről, hibájáról, de mégis a mérleg nyelve a pozitív dolgokból mutat többet... és mi Ezt értékeljük ebben a nőben.
hát lehet elfogultságnak nevezni az ilyet, de szerintem itt azért vagyunk egy jó páran, akik tudnak Chris pár rossz döntéséről, hibájáról, de mégis a mérleg nyelve a pozitív dolgokból mutat többet... és mi Ezt értékeljük ebben a nőben.
2012. szeptember 03. 20:46
|
|
TörpemókusTʜᴇ Bᴀʟᴛɪᴄᴘᴜғғ Bᴏʏs |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.04. Hozzászólás: 3396 Csatolások: 158 Azonosító: 179420 offline
|
Idézet (amileroable @ 2012.09.03. 17:53)
Törpemókus valóban Xtina rajongó vagyok, de nem értem a megfogalmazásomban hol olvasod ki az elfogultságot. 3 külföldi cikket fordítottam le, és gyúrtam össze, saját véleményt nem írtam le.
Jól van, nem mondtam én semmi bántót, úgyhogy nem értem, mire a felháborodás.
2012. szeptember 03. 21:03
|
|
liptonicúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.19. Hozzászólás: 27 Csatolások: 0 Azonosító: 147617 offline
|
Aguilera megérdemli a dijat, egy nagyon jó ember és énekesnő, sajnos sok esetben alulértékelt! A cikk viszont hibátlan és nagyon korrek módon van megirva...én magam egy oldal szerkesztője vagyok elég régóta, és irtam néhány cikket, de minden tisztelem a cikk irónak!
2012. szeptember 03. 22:20
Nagyon jó cikk lett, örülök Christinának, végre egy igazán pozitív hír felőle.
Egy dolog viszont feltűnt: A bevezetésben felmerül egy kérdés ("De vajon azt hányan tudják, hogy mennyi pénzt segített összegyűjteni éhező gyermekek és nők számára?"), egy ilyen indítás után az ember választ várna a cikkből, de ezt nem kaptuk meg. Nem kötekedni szeretnék, csak megemlítem, hogy legközelebb erre figyelj
Egy dolog viszont feltűnt: A bevezetésben felmerül egy kérdés ("De vajon azt hányan tudják, hogy mennyi pénzt segített összegyűjteni éhező gyermekek és nők számára?"), egy ilyen indítás után az ember választ várna a cikkből, de ezt nem kaptuk meg. Nem kötekedni szeretnék, csak megemlítem, hogy legközelebb erre figyelj
2012. szeptember 03. 22:43
|
|
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.09.13. Hozzászólás: 311 Csatolások: 1825 Azonosító: 71496 offline
|
tegyük fel vki összeszámolja és posztolja, v találsz egy listát adokozó sztárokról összegek szerint rendezve: ha kiderül, h vmivel kevesebbet adott/gyűjtött mint xy, akkor már nem is eredmény amit eddig tett/elért ezen a téren? v kevésbé fontos lenne az ő szerepe a többi adakozóhoz képest? egy gazdag ember adhat rakás pénzt, de azért az sem árt, ha motiválja azokat akiknek ad. az se kóser, h csak bizonyos forrásokra számítanak a rászórulók, illetve szervezetek... kollektív erővel lehetőséget és megfelelő körülményeket kell teremteni nekik, h emelt fővel élhessenek teljes életet. szerintem a számok ilyenkor jobb ha rejtve maradanak (minden segítség segítség, függetlenül az adomány mértékétől), különben jönnének a hasonlítgatások... s lehet ezt még ragozni.
csak megértés céljából írtam le ezeket, távol áll tőlem a kötöszködés.
a cikk szerintem Chris gondolkodásmódját híven tükrözi, ezért elismerik, és erről jobb ha minél többen tudnak... h azok akik negatívan ítélik meg őt, szálljanak magukba. nem ropiról van szó, amit csak úgy kiszórva osztogatnak.
csak megértés céljából írtam le ezeket, távol áll tőlem a kötöszködés.
a cikk szerintem Chris gondolkodásmódját híven tükrözi, ezért elismerik, és erről jobb ha minél többen tudnak... h azok akik negatívan ítélik meg őt, szálljanak magukba. nem ropiról van szó, amit csak úgy kiszórva osztogatnak.
2012. szeptember 03. 23:05
|
|
Viki Malik |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.07. Hozzászólás: 545 Csatolások: 0 Azonosító: 179754 offline
|
Gratulálok neki!! Nagyon szép tőle!!
2012. szeptember 04. 11:33
|
|
amileroablevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.03. Hozzászólás: 130 Csatolások: 0 Azonosító: 146545 offline
|
@milasnape Köszi, aranyos vagy.
A bevezetésben feltett kérdést később átfogalmaztam, és beküldtem úgyis a cikket, de aztán az első verzió jelent meg. Ígérem erre a későbbiek folyamán, már ha írok még cikket, és az meg is jelenik
figyelni fogok. Ugyanakkor @katara-val is egyetértek abban, hogy tulajdonképpen nem is az a lényeg mennyi pénzt is gyűjtött össze.
@liptonic és @katara Nektek is köszönöm szépen.
@Törpemókus valóban nem mondtál semmi bántót, részemről sem történt felháborodás, úgyhogy nincs is miről beszélni.
@liptonic és @katara Nektek is köszönöm szépen.
@Törpemókus valóban nem mondtál semmi bántót, részemről sem történt felháborodás, úgyhogy nincs is miről beszélni.
Törpemókus
2012. szeptember 04. 16:05
|
|
PinkPoison† hentai tensai shoujo † |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.26. Hozzászólás: 2576 Csatolások: 19 Azonosító: 176526 offline
|
ő csak kitüntetést érdemel!*o*
2012. szeptember 04. 16:31
|
|
CrazyHeartx3ॐ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.20. Hozzászólás: 1850 Csatolások: 43 Azonosító: 176171 offline
|
Gratulaaaa. *-* megérdemli..
2012. szeptember 06. 00:34
@amileroable Engem sem érdekel, hogy mennyi az annyi, nem azt hiányoltam, csak a cikk felépítése miatt írtam
De tényleg, nagyon jó cikk, mégis mi az, hogy már ha írsz, és az meg is jelenik...
Ha írsz, biztosan, legalábbis ez alapján..
2012. szeptember 06. 10:34
|
|
|
Idézet (ophely88 @ 2012.09.05. 21:33)
És akkor a The Wanted annak idején nagyképű, hülye qrvának hordta le a kisasszonyt. Tudtam én egyből hogy hazudnak mikor azt mondták hogy nincsen szíve. 
ezek a mai tinisztárok azt hiszik, h mert 1-2re lett egy rakás szintén tini (ultra-könnyen befolyásolható) rajongójuk, akkor már az egész világ a lábuk előtt hever... néha tényleg nem értem, h mireföl hiszik azt, h a szakma nagy öregjei minden fenntartás nélkül el/befogadja őket, amikor még korántsem jártak be akkora utat, h értelmi színvonalbeli fejlődést mutatnának... másfelől meg miért kellene Chrisnek, v bki hasonló színtű énekesnek benyalnia egy csapat pisisnek? tökre az a hülye helyzet van, h ma a nagyoknak kell "megalázkodniuk", h szóba kerüljenek, mert a nézettséget, az eladást ezek vezetik, így kerülnek alárendelt szerepbe, akik valóban tudnak. míg régen a fiatalok/kezdők örültek annak, ha egy befutott igazi tehetséggel együtt szerpelhettek v dolgozhattak. nagyon el vannak kapatva... de hát meg lehet nézni, h kik maradnak és vannak még mindig több éves/évtizedes meló után és kik felejtődnek el... előbbiek kitartó munkával, időt nem sajnálva építették fel a hírnevüket, ezért megrendíthetetlen és értékelendő az ő jelenlétük. na lehet gondolkodni, h ezek után ki méltó a soraikba...
ophely88
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!