Megjelent a The Veronicas új klipje
2012. szeptember 03. 18:00
|
|
Mercy Lisavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.15. Hozzászólás: 266 Csatolások: 3 Azonosító: 143373 offline
|
Én imádom! A hibáktól függetlenül.
2012. szeptember 03. 18:53
|
|
minibogárkaMiss Pond |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.19. Hozzászólás: 1018 Csatolások: 4 Azonosító: 139036 offline
|
A szám remixes, de nagyon tetszik. 
A klip szerintem se nagyon illik hozzá, de nem rossz...
A klip szerintem se nagyon illik hozzá, de nem rossz...
2012. szeptember 03. 19:03
Nekem nagyon tetszik, bár a klipnek szerintem sincs sok köze a számhoz
2012. szeptember 03. 19:15
|
|
zsurika9899 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.25. Hozzászólás: 1066 Csatolások: 0 Azonosító: 149985 offline
|
nem pont ilyen klippre számítottam,de alapbol semmi bajom nincs a dallal sem,a klipp pedig érdekes. ahogy előttem is írták,elég összefüggéstelen,de ezt leszámítva nemrossz a szám
2012. szeptember 03. 19:17
|
|
Mrs.Adél Malikúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.26. Hozzászólás: 59 Csatolások: 0 Azonosító: 174266 offline
|
szerintem jó szám
de az a-a-a-a része nem nagyon jön be, de úgyis megtetszik ha többször meghallgatom
2012. szeptember 03. 19:43
nem tetszik, olyan áruházakban hallgatható szám nekem XD tudom ez hülyén hangzik de vannak olyan számok amiket szívesen hallgatok nézelődés közben, viszont am meg nem nagyon
2012. szeptember 03. 19:52
A dalt már ezelőtt is szerettem, viszont ettől a klipptől jóval többet vártam. Végképp nem illik a dalhoz, emellett pedig unalmas, semmitmondó. Kissé csalódtam most ebben a videóban, azért remélem, a következő jobb lesz..
2012. szeptember 03. 21:42
Valószínűleg valami igen mély szimbolikus jelentést kívántak a videóhoz párosítani, ami jelenleg úgy néz ki mintha completely random jeleneteket vágtak volna össze home made, B kategóriás horror film jelenetes vagy brazzers videókból - az is meglehet, hogy ez történt és a nagyérdemű internetes logika bajnokaira hagyják majd a rejtély megoldását. Én számítok rá hogy rövidesen kijön egy-két épkézláb interpretation és akkor majd belemesélnek mindent ami végülis teljes mértékben elképzelhető lesz, felvilágosodunk és minden értelmet nyer az okosan rendezgetett kis életünkben. Én személy szerint még nem igazán látok a cover mögé, de ki tudja, lehet egyszer megjön az ihlet és a puzzle darab a helyére kattan - habár ezt erősen kétlem. A dalról pedig annyit, hogy a stílusváltások általában rosszul végződnek a beszűkült látókörű rajongók miatt, de nekem nagyon a szívemhez szólt ez a nóta.
2012. szeptember 03. 21:56
|
|
nadorgabor97visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.17. Hozzászólás: 307 Csatolások: 0 Azonosító: 155714 offline
|
szerintem jó klippet csináltak hozzá..:-)
2012. szeptember 04. 08:29
|
|
criticadelúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.31. Hozzászólás: 84 Csatolások: 0 Azonosító: 168202 offline
|
0:00-0:12 tiszta olyan, mint Ellie Goulding Lights című dala. Ettől függetlenül is tetszik a szám, a klipről pedig annyit, hogy a csajok tiszta jól néznek ki, de kb ennyi. alapból a klip nem is illik a számhoz...
2012. szeptember 04. 10:07
|
|
orion.annavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.05. Hozzászólás: 148 Csatolások: 0 Azonosító: 60019 offline
|
Ha nem lenne benne az electros rész, akkor jó lenne. Így viszont nem tetszik.
2012. szeptember 04. 12:16
|
|
vikike0614 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.11. Hozzászólás: 950 Csatolások: 88 Azonosító: 138487 offline
|
Hát amugy jó szám de ami a duci-duci akar lenni az egyátalán nem fekszik.!
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.

0 felhasználónak tetszik: