Így lehetsz kiegyensúlyozott az iskolaidőben
2012. szeptember 04. 16:53
Idézet (Ketherina @ 2012.09.03. 18:53)
Ez már a hatodik vagy hetedik cikk ugyan arról a témáról csak más szavakkal. Beszélni könnyű, de egyszerűen semmi nem fog meg ezekben a cikkekben, amitől jó véleményre derülnék. Megint vizsga lesz év végén, és felmérő félévben, valószínűleg nem lesz időm aludni se
Egyszerűen nem értem, hogy hány ilyen cikk fog még megjelenni, az író meglát a neonon vagy velveten egy ilyen életmódi hülyeséget és persze azonnal leírja, csakhogy már nem is lehet mit kezdeni vele 
Nagyon is lehet vele mit kezdeni annak, aki tud, vagy akar érte tenni, hogy elkerülje a fent említetteket. Nem teljes részletességgel íródott, mert a szerkesztője saját élmény alapján írta le. Belelehetne kötni 1-2 dologba, de ő azt írta le amit átélt. És mielőtt ilyen butaságot leírsz inkább járj utána, hogy van-e alapja a kijelentésednek: "Ez már a hatodik vagy hetedik cikk". Én is olvastam őket és ez addig a 2.
Egyébként nagyon jó cikk lett! Azoknak akik tenni akarnak valamit, de nem tudják mit, avagy hogyan kezdjenek hozzá azoknak ez nagy segítség lehet.
2012. szeptember 04. 21:45
|
|
LaDiabla96 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.27. Hozzászólás: 632 Csatolások: 0 Azonosító: 144168 offline
|
hát én nagyon fáradt vagyok pedig azért 7 órát alszok kb de alig birok felkelni
2012. szeptember 06. 14:56
Jó kis cikk lett,be is szoktam tartani ezért nem vagyok elhízott(na meg ízért mert sportolok)
2012. szeptember 06. 16:57
Jó lett a cikk,és be fogok tartani belőle egy csomó dolgot
2012. szeptember 07. 14:24
Nem tudom ki hogy van vele,de én most már egészen örülök a sulinak.Ilyesmiket rendeztem be magamnak,de én még azt is hozzátettem hogy csakis hétvégén nettezek,és csakis egy órát.Én kb. 9 órakor vagy fél tízkor szoktam elaludni,habbár fárasztó és nehezen alszok el,mégis jó mert reggel kipihenten ébredek és azt vettem észre hogy amióta nem nettezek mindennap,azóta sokkal gyorsabban,könnyeben értek meg mindent.Nem mintha én rossz tanuló lennék,sőt 5-4 es tanuló vagyok de nekem is volt olyan amikor nem értettem egy anyagot....
2012. szeptember 07. 15:14
|
|
bettike99unicorn. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.28. Hozzászólás: 3977 Csatolások: 159 Azonosító: 151860 offline
|
Jó cikk lett, hasznos és érdekes. Én is örülök, hogy elkezdődött az iskola, de a tanulást még akkor is utálom, de most mit tudjak csinálni.... Én mindig idejében lefekszem, és sportolok is, mert az felfrissíti az agyat.
2012. szeptember 07. 17:36
Nagyoon jó tippek.
!! Én mindeggyiket betartom.
D
2012. szeptember 07. 17:52
|
|
szuperszőlőputa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.29. Hozzászólás: 1295 Csatolások: 906 Azonosító: 179007 offline
|
Tényleg jó tippek. Bár a sulinak nem annyira, de szerintem jobb mint az otthoni semmittevés.
2012. szeptember 07. 21:36
|
|
Szandika 1999új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.07. Hozzászólás: 3 Csatolások: 0 Azonosító: 185643 offline
|
jó tippek...érdemes betartani
2012. szeptember 08. 10:31
|
|
dorakomondivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.15. Hozzászólás: 206 Csatolások: 0 Azonosító: 171303 offline
|
én a nyáron kezdtem fogyókúrázni és sikerült is leadnom pár kilót edzéssel, rendszeres étkezéssel és persze rengeteg folyadékkal. de ezen a "szokáson" iskolaidőben sem szeretnék változtatni mert nekem nagyon fontos hogy elérjem a kitűzött célt és ennek érdekében odafigyelek rá hogy betartsam a napirendem. igaz.. elég nehéz mert miután hazaérek az iskolából rögtön nekilátok a tanulnivalónak utána meg persze hulla fáradtan nincs az embernek kedve elmászni a konditeremig. én mégis erőt veszek magamon és meglepően már most többet és tovább bírom az edzést mint a nyáron.
2012. szeptember 09. 17:38
|
|
Draweraptorvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.21. Hozzászólás: 435 Csatolások: 0 Azonosító: 165623 offline
|
ehh... Nekem mindegy mit eszem, sosem lesz jobb alakom... Ha csak ránézek a kajára híztam 5 kilót és nem szoktam egészségtelen kaját enni. De, azért majd kipróbálom, hátha segít.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: