Így lehetsz kiegyensúlyozott az iskolaidőben
2012. szeptember 03. 19:14
|
|
ariana grande09082visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.11. Hozzászólás: 132 Csatolások: 0 Azonosító: 175318 offline
|
Én sem tudok enni reggel XD
2012. szeptember 03. 19:19
Idézet (Ketherina @ 2012.09.03. 18:53)
Ez már a hatodik vagy hetedik cikk ugyan arról a témáról csak más szavakkal. Beszélni könnyű, de egyszerűen semmi nem fog meg ezekben a cikkekben, amitől jó véleményre derülnék. Megint vizsga lesz év végén, és felmérő félévben, valószínűleg nem lesz időm aludni se
Egyszerűen nem értem, hogy hány ilyen cikk fog még megjelenni, az író meglát a neonon vagy velveten egy ilyen életmódi hülyeséget és persze azonnal leírja, csakhogy már nem is lehet mit kezdeni vele 
Nemakarok beléd kötni, de ez még csak a második cikk ha jóltudom, és szerintem a szerkesztőség feladata hogy eldöntse, vagyis Freeze-é hogy melyik cikket adják le.. Ha a szerkesztőség jónak tartja (mellesleg szerintem is jó lett, és igenis ősszefüggő
2012. szeptember 03. 19:39
|
|
Petra12ღDavidHendersonღ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.05. Hozzászólás: 1734 Csatolások: 0 Azonosító: 132641 offline
|
A cikk az tényleg jó, de nem hiszem hogy a súly a legfontosabb tanulásnál. Az a legfontosabb hogy kipihent legyél, egyél rendesen, figyelj az órákon, szóval ezek... A súly nem befolyásolja a jegyeket, viszont ebben a cikkben szinte csak ezt hangsúlyozzák. Az jó, hogyha valaki egészségesen étkezik. Ez az én véleményem, senki ne vegye magára.
(és nem kérek a "visszakommentekből" )
2012. szeptember 03. 19:45
|
|
Fanni987654321új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.23. Hozzászólás: 59 Csatolások: 0 Azonosító: 147889 offline
|
Tetszik! Jó cikk lett (:
2012. szeptember 03. 19:51
|
|
like meEmma Woodhouse |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.18. Hozzászólás: 1415 Csatolások: 15 Azonosító: 164042 offline
|
Idézet (Ketherina @ 2012.09.03. 18:53)
Ez már a hatodik vagy hetedik cikk ugyan arról a témáról csak más szavakkal. Beszélni könnyű, de egyszerűen semmi nem fog meg ezekben a cikkekben, amitől jó véleményre derülnék. Megint vizsga lesz év végén, és felmérő félévben, valószínűleg nem lesz időm aludni se
Egyszerűen nem értem, hogy hány ilyen cikk fog még megjelenni, az író meglát a neonon vagy velveten egy ilyen életmódi hülyeséget és persze azonnal leírja, csakhogy már nem is lehet mit kezdeni vele 
Keresztanyád szomszédnénije
1 felhasználónak tetszik:
TbRéku
2012. szeptember 03. 20:01
Nagyon jó cikk lett és teljesen egyet értek vele.. főleg a reggelivel kapcsolatban. csak sajnos nem tudom betartani. :| de mondjuk én akkor sem hízok semmit ha nem mozgok
2012. szeptember 03. 20:38
|
|
Small Selena .ℒℴνℯ♥ ™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.25. Hozzászólás: 2631 Csatolások: 39 Azonosító: 159323 offline
|
Hát nehéz betartani..
2012. szeptember 03. 20:49
|
Mrs. Frankenstein |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.09. Hozzászólás: 4440 Csatolások: 2054 Azonosító: 126723 offline
|
Ez a "télen ne hízzál el" ez elkerülhetetlen. Télen nem azért hízol (vagyis nem CSAK azért - ja, és itt most nem arra gondolok, hogy télen mindenki felkap 5 kilót csak nem veszi észre. ez lehet apró mértékű hízás is ami fel sem tűnik, de így van), mert itt vannak az ünnepek töltött káposztával-puha kenyérrel-sütiveltortával, hanem mert télen a szervezetednek különösen nagy szüksége van a tápanyagokra, amiket elraktároz, ahelyett, hogy lebontaná. Ez természetes, és az időjárás befolyása az oka. Ha valaki télen kezd el diétázni/vált vegetáriánus életmódra, az nyugodtan számoljon azzal, hogy pont hogy le fog gyengülni a szervezete, tavasszal könnyebben kap el egy influenzát, kevesebb is elég lesz egy allergiához.
2012. szeptember 03. 21:24
|
|
AnymButterfly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.23. Hozzászólás: 860 Csatolások: 1 Azonosító: 165763 offline
|
Gratula a cikk íronak ezek nagyon fognak segíteni nekem különösen hatodikban mert az nagyon nehéz
Igyekszem mindent betartani amit csak lehet
2012. szeptember 03. 22:04
|
|
Hailie95Ani_1D |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.21. Hozzászólás: 7221 Csatolások: 0 Azonosító: 158900 offline
|
jó ciikk 
nekem az össze-vissza kajáról kéne leszoknom,meg az h sokszor alig alszom5 órát.
pl tegnap este annyira izgultam a sulitól, h aludtam 2órát hajnalban..
nekem az össze-vissza kajáról kéne leszoknom,meg az h sokszor alig alszom5 órát.
pl tegnap este annyira izgultam a sulitól, h aludtam 2órát hajnalban..
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.