Sikert sikerre halmoz Rita Ora
2012. szeptember 02. 20:24
|
|
hellorlalksldjskd |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.21. Hozzászólás: 1576 Csatolások: 82 Azonosító: 129677 offline
|
Az albumában semmi eredeti nincsen annak ellenére, hogy mennyit dolgozott rajta és várt, hogy kiadják. A hangi adottságai mindenképpen megvannak ahhoz, hogy nagyszerű énekesnő legyen. Az albumán érződik, hogy nem tudja még, mi is állna jól neki. Szerintem semmiképpen nem ez, amit az ORA-n produkált. Vannak rajta nagyszerű dalok, de elég gyenge összességében. Azt hittem végig, hogy azért magasabbra teszi a mércét a debütálással. Sajna nem így lett.
Amúgy ennyi siker után nem lehet azt állítani, hogy lekörözi Rihannát, ahhoz ez még kevés. Amúgy nagyon bírom Ritát, annak ellenére, hogy kicsit csalódtam benne....
1 felhasználónak tetszik:
Pöttömke
2012. szeptember 02. 20:51
|
|
FashionLady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.11. Hozzászólás: 1110 Csatolások: 3 Azonosító: 155125 offline
|
Nekem tetszik, amit csinál.:'))
2012. szeptember 02. 21:39
|
|
nadorgabor97visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.17. Hozzászólás: 307 Csatolások: 0 Azonosító: 155714 offline
|
jó számai vannak szerintem..:-)
2012. szeptember 03. 09:50
Én azt azért nem mondanám hogy összecsapott és sz_r, viszont én sem ájultam el tőle - habár ezt inkább csak annak tudom be, hogy nem ez a kedvenc zenei stílusom, amit képvisel. Őszintén szólva nem rossz, és igenis hallgatható, valószínűleg a telefonomon landol majd az album.
2012. szeptember 03. 12:00
|
|
Kelly_Clarksonfanúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.14. Hozzászólás: 67 Csatolások: 0 Azonosító: 165270 offline
|
Én őszintén, csalódtam benne. Annyira vártam az albumot, és amikor meghallgattam, nagyot csalódtam, hiszen tőle sokkal jobbat vártam volna. Alig van az albumon 1-2 hallgatható szám...
1 felhasználónak tetszik:
Pöttömke
2012. szeptember 03. 13:59
|
|
hannapanna12visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.14. Hozzászólás: 365 Csatolások: 0 Azonosító: 167203 offline
|
Erre csak gratulálni tudok..nagyon szeretem a dalait
2012. szeptember 03. 15:41
tőlem a 'legjobban várt, mégis legjobban elcseszett album' díját nyerhetné meg. egyébként gondolom ez brit lista, jóhogy az első helyre került, amerikában nehezebb dolga lesz
2012. szeptember 03. 17:17
|
|
SzanduSs98▲ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.06. Hozzászólás: 4223 Csatolások: 184 Azonosító: 166705 offline
|
Hát, gratulálok!
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.