Debby Ryan stylistnak állt
2012. szeptember 03. 15:37
|
|
Dorakevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.09. Hozzászólás: 132 Csatolások: 0 Azonosító: 173056 offline
|
Ez nagyon nem tetszik!
Ez a zene alatta olyan mintha ovisok zenélnének, a ruhák pedig, mondanám hogy jók, de ilyeneket őszintén ki hord a suliban? :/ Az a fekete szívecskés cipő pedig szerintem maga a borzalom! Bocs, Debby, de a divat nem a te szakmád.
2012. szeptember 03. 16:10
|
nagyleona98visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.22. Hozzászólás: 426 Csatolások: 17 Azonosító: 173989 offline
|
nos...! a zene óvodásoknak való,a ruhák jók,de inkább buliba vagy nemtomire valók..és noos.....nem vágom az rételmét.! : / azthittem,h fog vmit beszélni,fel is vettem,a hangerőt,hátha értek vmit,de semmi.....hát debby ryan..ez nem a legjobb.
bocs.!
2012. szeptember 03. 16:16
|
|
dóóragallavich. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.12.22. Hozzászólás: 6278 Csatolások: 1202 Azonosító: 115351 offline
|
Hát ez közel sem stylistkodás.
Ezt én is megtudnám csinálni csak nekem nincsenek ilyen méregdrága ruháim amiben illegethetném magam. Mellesleg ennyire unatkozik vagy mi?!
Ezt én is megtudnám csinálni csak nekem nincsenek ilyen méregdrága ruháim amiben illegethetném magam. Mellesleg ennyire unatkozik vagy mi?!
1 felhasználónak tetszik:
Blaze
2012. szeptember 03. 16:27
Debby részéről ez egy jó ötlet volt. A videót nem láttam, de szerintem ezek miatt jobban beindulhat a karrierje.
2012. szeptember 03. 17:09
|
|
kiwymég kitalálom... |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.28. Hozzászólás: 1057 Csatolások: 1 Azonosító: 139732 offline
|
Hát ez iszonyat béna. Olyan mű ez a csaj. Nagyon nem szimpi, a videó meg katasztrofális. olyan természetellenesen viselkedik és mozog... ááh, nem is tudom mit vártam...
2012. szeptember 03. 17:16
|
|
drfanPresident Laura Roslin |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.19. Hozzászólás: 1283 Csatolások: 0 Azonosító: 164095 offline
|
Oké. És az én cikkem nem került be arról, hogy szinkronhang lett. Akik meg leszólják, azok nem tudnak unalmukban mit csinálni. Tiszta szánalmas. És Jessie, ezt nagyon elszúrtad (szerkesztőnk üzenem)
2012. szeptember 03. 17:21
Idézet (drfan @ 2012.09.03. 17:16)
Oké. És az én cikkem nem került be arról, hogy szinkronhang lett. Akik meg leszólják, azok nem tudnak unalmukban mit csinálni. Tiszta szánalmas. És Jessie, ezt nagyon elszúrtad (szerkesztőnk üzenem)
Arról nem én tehetek, hogy neked nem tették be a cikked. Biztos rosszul fogalmaztál vagy kevés volt az információ. Köszönöm a véleményed, nem kértem. Miért is szúrtam el?! Talán rosszul fogalmaztam? Vagy csak dühös vagy, mert a te cikked nem felelt meg?
2012. szeptember 03. 17:26
|
|
SzanduSs98▲ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.06. Hozzászólás: 4223 Csatolások: 184 Azonosító: 166705 offline
|
kiwy teljesen egyetértek!!
2012. szeptember 03. 17:38
szerintem se nagy divattanácsadó, vagy mi...tényleg kicsit természetellenes
...
2012. szeptember 03. 17:41
|
|
Blondie.Starvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.27. Hozzászólás: 185 Csatolások: 0 Azonosító: 141807 offline
|
ezek az arckifejezések XD szakadok XD
2012. szeptember 03. 17:53
|
|
drfanPresident Laura Roslin |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.19. Hozzászólás: 1283 Csatolások: 0 Azonosító: 164095 offline
|
Jessie: nem, nem, és nem. Nem vagyok dühös. Csak rossz helyre írtam a zárójelet, mivel ipaden egy rossz mozdulat és lőttek a kommentemnek. És, 2 napig gyűjtöttem infót. És állítólag ITT kimondhatom, mit gondolok. ENNYI. Ja, és Jessie-n azt értettem, hogy jessie o'keefe (itt ahol lakom mindig így hívják. Mellesleg, mivel én nem szerkeztek egy oldalt se, azt hittem, hogy te mondod meg, h meik cikk kerül be. Na ezt jó tudni, hogy nem.
Ja, a cikkemről annyit, hogy más sztárok ha szinkronizálnak, abba a percbe jelenik meg róla cikk, de ezt nem rakták be, pedig egyszerűen mindent leírtam. Amikor meg azt írtam, hogy vendégszerepelt, és ott is nagyon kicsi szerepet kapott (mellesleg, abba 5 perc infógyűjtést fektettem bele), azt berakták. Hogy van ez???
Ja, a cikkemről annyit, hogy más sztárok ha szinkronizálnak, abba a percbe jelenik meg róla cikk, de ezt nem rakták be, pedig egyszerűen mindent leírtam. Amikor meg azt írtam, hogy vendégszerepelt, és ott is nagyon kicsi szerepet kapott (mellesleg, abba 5 perc infógyűjtést fektettem bele), azt berakták. Hogy van ez???
2012. szeptember 03. 18:42
|
|
boglarkabogi*Borsószem* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.08. Hozzászólás: 4183 Csatolások: 784 Azonosító: 160245 offline
|
kicsit fura lett ez a videó
2012. szeptember 03. 19:16
|
|
DoDo97 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.25. Hozzászólás: 606 Csatolások: 35 Azonosító: 171992 offline
|
Hozta a formáját, a videó szerintem nagyon ötletes és sokoldalú:)Elismerem, kicsit fura, de szerintem ami nem szokványos, az jó
Gratulálok, Debby, csak így tovább, add magad!!
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.