Elképesztő tehetségek az X-Faktor első adásában
2012. szeptember 02. 12:41
az öreg jól nyomta 
olyan hawaii hangulatú volt
olyan hawaii hangulatú volt
2012. szeptember 02. 12:43
|
|
selena_taylor_fan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.18. Hozzászólás: 1878 Csatolások: 108 Azonosító: 153268 offline
|
az öreg bácsi viccesnek vicces volt,de jónak azért nem nevezném
A sztriptízelő csávó meg előtte azért elmehetett volna gyúrni
A sztriptízelő csávó meg előtte azért elmehetett volna gyúrni
2012. szeptember 02. 12:47
|
|
Maite_Selena fanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.19. Hozzászólás: 473 Csatolások: 0 Azonosító: 184026 offline
|
nagyon jó volt az X-Faktor!!
Andi nagyon jól énekelt:))
2012. szeptember 02. 13:00
Azért a mentorok is említették, hogy kevesebb a tehetség. Szerintem egyik sem volt olyan hű de nagy tehetség, Gergőt nagyon sajnáltam, hogy nem engedték tovább. Krisztiánt eddig is ismertem, de már akkor sem rajongtam érte. Nekem egyedül az a P.J.Z. tetszett, igaz, a szövegből semmit nem értettem, de nagyon ritmusos, olyan jó hangulatú dal volt, a srác meg annak ellenére, hogy furcsán beszélt (azt hittem ő fog rappelni, de nem) nagyon szép, kellemes hangja volt.
2012. szeptember 02. 13:16
Demilena
"Elképesztő...? Mutassatok már egyet is. Simon bácsi visszavenné a licenszet, ha látná ezt."
Számból vetted ki a szót..egy nagy rakás
Sajnálom,én eddig egyetlen emberre sem mondtam azt hogy hűű dejó. Nikolast,és Kocsis Tibót már kiszúrtam a válogatókon,és Ők bejutottak az élő adásba,SŐT. Barna Gergőnél én rendesen káromkodtam,a hülye rappereket továbbengedik,akinek van hangja azt nem.Magyarország2012
"Elképesztő...? Mutassatok már egyet is. Simon bácsi visszavenné a licenszet, ha látná ezt."
Számból vetted ki a szót..egy nagy rakás
Sajnálom,én eddig egyetlen emberre sem mondtam azt hogy hűű dejó. Nikolast,és Kocsis Tibót már kiszúrtam a válogatókon,és Ők bejutottak az élő adásba,SŐT. Barna Gergőnél én rendesen káromkodtam,a hülye rappereket továbbengedik,akinek van hangja azt nem.Magyarország2012
2012. szeptember 02. 13:20
Habár mire is számítok,Baricsz , LIL C meg Király L. Norbi után.
2012. szeptember 02. 13:20
|
|
marvellanytime-traveller |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.28. Hozzászólás: 1426 Csatolások: 133 Azonosító: 172167 offline
|
És kihagytam !
de neten rákeresek
2012. szeptember 02. 13:22
Nekem Kvaka Andrea, Csobot Adél és a P.J.Z. tetszett a legjobban! Andin nagyon meglepődtem, hogy ilyen dallal állt elő, és a hangja megfogott. Adél stílusa nekem nagyon bejött. A P.J.Z. fiúk pedig elvarázsoltak! A facebook-os szöveg nagyon ott volt!
2012. szeptember 02. 13:24
|
|
Minimanó94♥Mrs. Brown♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.02.17. Hozzászólás: 4150 Csatolások: 1061 Azonosító: 120485 offline
|
Nekem nagyon tetszett az első válogatás, habár Barna Gergő miatt megszakadt a szívem, mégis voltak produkciók, amik nagyon tetszettek, vagy amelyeken nagyon lehetett nevetni.
Én viszont nem értek veletek egyet, tény, hogy nem olyan, mint az angol X-Faktor, de szerintem azért itt nálunk is rengeteg tehetség tűnt már fel, ilyen például Takács Nikolas, Kocsis Tibor, Janicsák Veca, Wolf Kati ... stb... Oké, Lil C. nem nagy cucc, de a maga műfajában ő is kelendő, Király L. Norbi meg azért tudhatott valamit, ha a harmadik helyig vitte, nem?
Én viszont nem értek veletek egyet, tény, hogy nem olyan, mint az angol X-Faktor, de szerintem azért itt nálunk is rengeteg tehetség tűnt már fel, ilyen például Takács Nikolas, Kocsis Tibor, Janicsák Veca, Wolf Kati ... stb... Oké, Lil C. nem nagy cucc, de a maga műfajában ő is kelendő, Király L. Norbi meg azért tudhatott valamit, ha a harmadik helyig vitte, nem?
2012. szeptember 02. 13:36
|
|
selena_taylor_fan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.18. Hozzászólás: 1878 Csatolások: 108 Azonosító: 153268 offline
|
Idézet (Dorottya0 @ 2012.09.02. 13:20)
Habár mire is számítok,Baricsz , LIL C meg Király L. Norbi után.
Lil C-ről meg Norbiról annyit,hogy lehet,hogy nem énekelnek jól,de ők legalább tényleg tudnak show-t csinálni.Az viszont igaz,hogy Norbi nem volt annyira jó,hogy a TOP3-ig eljusson.Baricz viszont no comment,nem is énekel jól,és az előadása sem szórakozató.Norbinak és Lil C-nek legalább az előadását tudtam élvezni,Baricznál még azt sem.
Amúgy szerintem igenis vannak most is tehetséges emberek.Kvaka Andi és Zámbó Krisztián nagyon jók.És az előzetseből ítélve a következő adásban is lesznek jók.Csak egyeseknek senki sem elég jó.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.

0 felhasználónak tetszik: