Mellette nekem még Zámbó Krisztián tetszett, a többi nem annyira. De az a bácsi nagyon aranyos volt.
Elképesztő tehetségek az X-Faktor első adásában
2012. szeptember 02. 10:35
Csobot Adélt imádtam. Nagyon jó előadás volt. Nagyon csalódott lennék, ha nem jutna be a 12 közé.
Mellette nekem még Zámbó Krisztián tetszett, a többi nem annyira. De az a bácsi nagyon aranyos volt.
2012. szeptember 02. 10:36
|
|
Selena.ʟιшз Шнιʟз Шз 'яз уσυи ɢ ™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.25. Hozzászólás: 1149 Csatolások: 233 Azonosító: 184606 offline
|
Mennyit szakadtam..
Főleg azon az öregbácsin.
Adél,és Andrea szépen énekeltek,és Krisztián is nagyon ott volt.Mondjuk ez nem meglepetés.
Főleg azon az öregbácsin.
Adél,és Andrea szépen énekeltek,és Krisztián is nagyon ott volt.Mondjuk ez nem meglepetés.
2012. szeptember 02. 10:40
Nekem az a lany tetszettt kvaka andrea vagy nem tudom mi a neve de nagyon jo volt a hyngja
2012. szeptember 02. 10:43
|
|
vikike0614 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.11. Hozzászólás: 950 Csatolások: 88 Azonosító: 138487 offline
|
hát én jókat röhögtem az bitos.!
2012. szeptember 02. 10:57
|
|
kitti_1996visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.29. Hozzászólás: 247 Csatolások: 0 Azonosító: 151926 offline
|
én is jót szórakoztam.
) Adél nagyon szimpatikus nekem:D és Zámbó Krisztián is tetszett.
Az öreg bácsi tényleg aranyos volt.
D
Gergőt sajnáltam... :S ha valami más dallal próbálkozott volna, jobb lett volna... de ez van.:/ nem volt olyan rossz adás.((:
Az öreg bácsi tényleg aranyos volt.
Gergőt sajnáltam... :S ha valami más dallal próbálkozott volna, jobb lett volna... de ez van.:/ nem volt olyan rossz adás.((:
2012. szeptember 02. 11:00
|
|
nicol belloxHuncut |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.22. Hozzászólás: 8136 Csatolások: 5409 Azonosító: 143848 offline
|
Kvaka Andrea elképesztő volt, nagyon örültem, hogy az egyik kedvenc AC/DC dalomat énekelte, nagyon illet a dalhoz a hangszíne, grat neki ügyes volt : )
Csobot Adél igazán tehetséges lány egy különleges hangszínnel, és ezt ő tudja is magáról. Az nem baj, ha valakinek van önbizalma, hisz legyen is, szükség van rá, de szerintem ő neki már túl sok(k)! Mindenesetre nekem tetszett az előadása, de ha ennél nagyobb lesz az arcra, akkor könnyen ellenszenvessé válhat számomra
Barna Gergely hangja már tavaly is megtetszett, igaz, hogy kissé nőies hangja van, de nagyon tiszta és szép, és mindig teljes szívéből énekel. Igazán sajnálom, hogy nem jutott tovább
Johnny Dee előadása igazán aranyos volt : )
Zámbó Krisztián gyönyörűen énekel(t), imádtam az előadását, még meg is könnyeztem, nekem tetszett!
Borzné Kovács Violettára vagyok már nagyon kíváncsi!!! : ) Remélem Letti idén már bejut az élő show-ba, mert ott a helye!!!
Csobot Adél igazán tehetséges lány egy különleges hangszínnel, és ezt ő tudja is magáról. Az nem baj, ha valakinek van önbizalma, hisz legyen is, szükség van rá, de szerintem ő neki már túl sok(k)! Mindenesetre nekem tetszett az előadása, de ha ennél nagyobb lesz az arcra, akkor könnyen ellenszenvessé válhat számomra
Barna Gergely hangja már tavaly is megtetszett, igaz, hogy kissé nőies hangja van, de nagyon tiszta és szép, és mindig teljes szívéből énekel. Igazán sajnálom, hogy nem jutott tovább
Johnny Dee előadása igazán aranyos volt : )
Zámbó Krisztián gyönyörűen énekel(t), imádtam az előadását, még meg is könnyeztem, nekem tetszett!
Borzné Kovács Violettára vagyok már nagyon kíváncsi!!! : ) Remélem Letti idén már bejut az élő show-ba, mert ott a helye!!!
2012. szeptember 02. 11:01
|
|
Évike12Ŧยckiภgρєяƒєct*♛ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.21. Hozzászólás: 6855 Csatolások: 4984 Azonosító: 131678 offline
|
Voltak nagy formák, de a jelentkezők 1/8-a tehetséges. Amikor Gergelyt megláttam nagyon örültem, azt hittem bekerül de ez a dal, tényleg rossz választás volt, de én bízom benne ha jővőre is jön, biztos bejut az elé adásba!
2012. szeptember 02. 11:05
Hmm, elképesztő tehetségek? Kicsit ellentétben van azzal amit a mentorok mondtak, de sebaj
Engem konkrétan egyik előadás sem fogott meg, ilyen is régen volt utoljára. Kvaka Andrea jól énekelte az ACDC számot, de semmi extra. Csobot Adélnak alapjában véve jó hangja van, de zavaró az angol kiejtése és hihetetlenül modoros. Ez a modorosság engem meg irritál, plusz egy pöppet nagy egója van a csajnak.
2012. szeptember 02. 11:09
hát az előző kettőben sokkal nagyon tehetségek voltak dehát mégcsak most kezdődött.de nemnormálisak azok voltak ezerrel:P
2012. szeptember 02. 11:22
|
|
kiscsillag00új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.27. Hozzászólás: 88 Csatolások: 0 Azonosító: 184781 offline
|
az az öreg bácsi olyan aranyos volt.
2012. szeptember 02. 11:22
|
lady_girlúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.08. Hozzászólás: 97 Csatolások: 0 Azonosító: 152573 offline
|
Zámbó Krisztiánnal szemben voltak előítéleteim,de pozitívan csalódtam.Nagyon szerényen és alázatosan viselkedett,ellenben egyes versenyzőkkel.És nekem a hangja is tetszik.Engem meggyőtött.
Csobot Adél lehet,hogy jól énekel.Lehet,hogy aranyos meg bájos.De nekem unszimpatikus.Kicsit SOK.Meg azért valamivel szerényebben is viselkedhetne.
Kvaka Andrea is tetszett.A dalválasztás is jó volt.Remélem a későbbiekben is meg tudja majd haladni ezt az előadását.
Azt pedig muszály minden évben eljátszani,hogy visszamennek azok,akiket az előző évben kiraktak?Nem mondom egyszer jó reklám volt,de miért kell megint eljátszani?A visszatérők közül egyedül Gubik Petra ér valamit.Barna Gergő mint láthattuk csak lírát tud énekelni.Géczi András számomra ugyanaz,mint Csobot Adél.Borznétól én soha nem voltam különösebben elájulva.Egy átlagos családanya,átlagos hanaggal.Van egy kis Wolf Katis beütése,csak Kati sokkal jobban énekel.
Csobot Adél lehet,hogy jól énekel.Lehet,hogy aranyos meg bájos.De nekem unszimpatikus.Kicsit SOK.Meg azért valamivel szerényebben is viselkedhetne.
Kvaka Andrea is tetszett.A dalválasztás is jó volt.Remélem a későbbiekben is meg tudja majd haladni ezt az előadását.
Azt pedig muszály minden évben eljátszani,hogy visszamennek azok,akiket az előző évben kiraktak?Nem mondom egyszer jó reklám volt,de miért kell megint eljátszani?A visszatérők közül egyedül Gubik Petra ér valamit.Barna Gergő mint láthattuk csak lírát tud énekelni.Géczi András számomra ugyanaz,mint Csobot Adél.Borznétól én soha nem voltam különösebben elájulva.Egy átlagos családanya,átlagos hanaggal.Van egy kis Wolf Katis beütése,csak Kati sokkal jobban énekel.
2012. szeptember 02. 11:27
|
|
TörpemókusTʜᴇ Bᴀʟᴛɪᴄᴘᴜғғ Bᴏʏs |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.04. Hozzászólás: 3396 Csatolások: 158 Azonosító: 179420 offline
|
Kvaka Andrea tényleg nagy showt csinált, tetszett, főleg az, hogy ilyen törékeny alkatú hölgyemény egy metáldalt adott elő. : ) Nekem jelenleg Ő a favorit az X-Faktorban. 
Adél meg aranyos volt, szép hangja van, de egy csöppet nagyobb az önbizalma, mint húsz embernek összesen.
Én azért nem viselkedtem volna így.
Zámbó Krisztián nem rossz, de nem hiszem, hogy az apja nyomdokaiba tudna lépni.
Tomor Györgyön pedig kilyukadt a belem a röhögéstől.
Legalább ő szívét, lelkét beletette a műsorba. Ja, meg a testét.
Adél meg aranyos volt, szép hangja van, de egy csöppet nagyobb az önbizalma, mint húsz embernek összesen.
Zámbó Krisztián nem rossz, de nem hiszem, hogy az apja nyomdokaiba tudna lépni.
Tomor Györgyön pedig kilyukadt a belem a röhögéstől.
2012. szeptember 02. 11:32
|
|
selena_taylor_fan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.18. Hozzászólás: 1878 Csatolások: 108 Azonosító: 153268 offline
|
Idézet (selena_taylor_fan @ 2012.09.02. 09:09)
Akik leszólják Krisztiát azért,mert már van klipje,csak mondom,hogy az X-faktor előtt Nikolasnak is volt már klipje.Nem beszélve arról,hogyha kicsit utánanézünk kiderül,hogy az első és a második szériáan is a versenyzőknek durván a felét már ismertük valahonnan már az X-faktor előtt.
*Krisztiánt
2012. szeptember 02. 11:33
|
|
DinaSalvatorevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.05. Hozzászólás: 182 Csatolások: 0 Azonosító: 160127 offline
|
Szerintem elég gyér adás volt. Engem nem igazán győzött meg senki... Volt az a csajszi, az az "Erdélyben, Miklós!", csak nem tudom a nevét, ő egy kicsit nagyon sok volt... A hangja nem lenne rossz, de már most látom, hogy nem fogom szeretni. A többiek meg... AC/DC csaj elég jó volt, de ennyi. Zámbó Krisztián egy kicsikét mű nekem. Lehet, hogy ez majd elmúlik, de most még nem szimpatikus.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.

0 felhasználónak tetszik: