Nekem eddig Kvaka Andrea tetszett a legjobban,és akárki akármit mond szerintem Zámbó Krisztián is jó volt.Akik Krisztiánt kritizálják azoknak üzenem,hogy az enyhén szólva túlértékelt,hamisan hörgő Baricz Gergő mivel volt jobb? (semmivel,Krisztiánnak legalább van hangja és neki legalább hallgathatóka dalai).Az első és a második szériában is nála sokkal gyengébbeket beválasztottak.Csak sajnos sokaknak vannak előítéletei vele szemben az apja miatt.Pedig szerintem tök jó hangja van.Mondjuk az nekem is furcsa volt,hogy miért az apja dalát énekelt,amikor ki akar törni az árnyékából.Nekem eddig ők ketten tetszenek.
Barna Gergőről annyit,hogy tényleg jó hangja van a srácnak,de most nagyon mellényúlt.Őszintén szólva igaza volt a zsűrinek abban,amit mondtak neki,bár azért adhattak volna neki még egy esélyt.Azért sajnáltam szegény srácot.Szerintem nem rögtön a következő szériában kellett volna újra indulnia,hanem várnia kellett volna még 2-3 évet.
Akik meg ott égették magukat arra jók voltak,hogy röhögjünk egy jót rajtuk.
Ferónak nagyon jó beszólásai voltak.És továbbra is Miki tud a legértelmesebben hozzászólni a produkciókhoz.
Az X-faktort én alapjában véve szeretem.Magasan veri a Megasztárt meg a Csillag születiket is.
Amúgy aki csak leszólni tudja,az miért nézi?Nem muszály nézni.
Elképesztő tehetségek az X-Faktor első adásában
2012. szeptember 01. 23:13
|
|
selena_taylor_fan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.18. Hozzászólás: 1878 Csatolások: 108 Azonosító: 153268 offline
|
2012. szeptember 01. 23:14
|
lA-dONNA |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.05. Hozzászólás: 2930 Csatolások: 110 Azonosító: 144776 offline
|
Elképesztő tehetségek... ahhoz képest még a zsűri is azt mondta, csak nem ezekkel a szavakkal, hogy mennyivel gyengébb ez a mezőny az előzőhöz képest... és hát valljuk be az se volt már olyasmi amitől hanyatt vágtam magam
2012. szeptember 01. 23:16
|
csillaglány▲ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.29. Hozzászólás: 1420 Csatolások: 37 Azonosító: 174497 offline
|
Ki nem állhatom az ilyen zenés tehetségkutatókat. Minden évben ugyan az megy, és még a csapból is ők folynak. :/ Valami értelmesebbet is kilehetne már találni.
2012. szeptember 01. 23:29
|
|
kismutyesz |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.04. Hozzászólás: 597 Csatolások: 0 Azonosító: 161608 offline
|
Én nem értem, hogy miért fikázzák egyesek ezt a tehetségkutatót, de szerintem sok haszna van neki. És szerintem is tehetséges volt az az érdélyi lány.
2012. szeptember 01. 23:32
|
|
Jenny LawlietLove Me Till It Hurts |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.30. Hozzászólás: 3505 Csatolások: 87 Azonosító: 130326 offline
|
Jókat röhögtem ma.
Várom a következő részt.
2012. szeptember 01. 23:46
|
|
Gloria SMTPNvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.01. Hozzászólás: 104 Csatolások: 0 Azonosító: 185294 offline
|
Voltak nagyon ügyesek meg persze viccesek is!! Jokat röhögtem ma!!
)
2012. szeptember 01. 23:48
|
Vegaszseni |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.21. Hozzászólás: 2553 Csatolások: 7161 Azonosító: 158908 offline
|
Kvaka Andrea és Csobot Adél nagy kedvenc jelenleg, de majd kiderül, hogy ki jut tovább. Viszont a többiekre is már nagyon kíváncsi vagyok.
1 felhasználónak tetszik:
Meoww
2012. szeptember 02. 00:10
|
|
cielCarat |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.02. Hozzászólás: 2897 Csatolások: 0 Azonosító: 163123 offline
|
szerintem az az Ákos egyáltalán nem hasonlítot Axl Rose-ra, talán az öltözködésében, de eléggé szánalmas, hogy egy embernek ennyire nincs stílusa, és mást majmol.
az Adél csajszi jól énekelt, de én kicsit fejbe tudtam volna billenteni a személyisége miatt, egyszerűen irritált. Keresztes Ildikó meg már az első dalnál bőgni akart, komolyan, nem is ő lett volna...
az Adél csajszi jól énekelt, de én kicsit fejbe tudtam volna billenteni a személyisége miatt, egyszerűen irritált. Keresztes Ildikó meg már az első dalnál bőgni akart, komolyan, nem is ő lett volna...
2012. szeptember 02. 00:34
|
|
Nagy Amira Alexisúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.18. Hozzászólás: 71 Csatolások: 31 Azonosító: 180722 offline
|
Voltak jók, voltak nem
2012. szeptember 02. 01:48
ja, amúgy szégyen volt az egész :S keresztes ildi megint tette magát :S a zámbó gyerek pedig nagyon erőltett volt nekem.. ő már "befutott".. akkor mit akar? ez kb olyan mint a megasztárnál a nagy adri.. ez a harmadik "évad" már nagyon erőltetett :S
de amúgy volt benne 1-2 jó is
több nem
de amúgy volt benne 1-2 jó is
2012. szeptember 02. 03:34
Nem vagyok egy nagy Zámbó Krisztián rajongó, de ettől függetlenül nekem tetszett. A többiek nevetségesek voltak, nekem Kvaka Andrea se tetszett. Barna Gergelyről ne is beszéljünk. Utálom mikor egy pasi sír. Csobot Adéltól meg a falra másztam. Remélem még lesznek jobbak, mert ha nem, akkor ez a músor már itt halálra van itélve.
2012. szeptember 02. 06:15
|
|
dll89visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.12. Hozzászólás: 284 Csatolások: 0 Azonosító: 145259 offline
|
Nem értem, mit agdnak, h túl kevés versenyző van. Olyan még nem volt, h ne találtak volna elég tehetséget abból a több ezerből... Nekem eddig magsan Krisztián vitte a pálmát, csak egyet nem értek: Ha nem akarja, h az apjával azonosítsák, összehasonlítsák stb, akk mért tőle énekelt? Ez alapján biztos sokan ráfogják, h csak Jimmy hírnevét használja ki. Én a helyébe valami teljesen mást hoztam volna. A P.J.Z egész jó a maga műfajában, de tényleg igaz, amit a sapkás csávó mondott: jobb a szíve, mint az agya
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
A kicsinek béranya adott életet.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.