Megjelent Taylor Swift legújabb klipje
2012. szeptember 01. 11:10
Imádom Taylort,Ő a példaképem de ez..hát tetszik is meg nem is.Tetszik benne az hogy nem a szerelemről szól és nem sír benne a pasija után,viszont nem tetszik benne az hogy a háttérben állatnak vannak öltözve a zenekara. Bohókás ami tetszik benne,mert ez egy teljesen új oldala Taylornak amit eddig nem vettem észre a klipjeiben és a dalaiban egyaránt,de megrémiszt ez a változás mert én nem hinném azt,hogy az utálói sarkalták erre,inkább csak kipróbált egy új stílust egy dal erejéig.Azért remélem,a többi dalaiban több lesz a country hangzás.
2012. szeptember 01. 11:11
|
|
hugica1997új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.10. Hozzászólás: 84 Csatolások: 0 Azonosító: 175256 offline
|
Nekem a zenével semmi bajom mert az tetszik de a klip az nagyon rossz én egyáltalán nem ilyen klipre számítolta szerintem nem illik ehhez a zenéhez!!!!Pedig alig vártam a klipet mert Taylornak nagyon jó klipje szoktak lenni!!
2012. szeptember 01. 11:14
|
|
Petra Petrussúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.01. Hozzászólás: 85 Csatolások: 0 Azonosító: 179113 offline
|
......xd
jólett.!
jólett.!
2012. szeptember 01. 11:15
|
|
Mkb VeszprémMrs.Lautner.♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.13. Hozzászólás: 1015 Csatolások: 117 Azonosító: 122642 offline
|
nekem nem tetszik ez a szám. De a klipben nagyon helyes az a pasi
D
2012. szeptember 01. 11:16
|
|
kestyDreamer |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.13. Hozzászólás: 1334 Csatolások: 79 Azonosító: 125014 offline
|
Nagyon aranyos! Nem igazán tudtam elképzelni hogy milyen lesz ennek a dalnak a videója de kellemeset csalódtam! Nagyon ötletes bohókás és közben nem tér el a lényegtől! Taylor nagyon szép és remek hangja van a számot pedig egyszerűen imádom és rongyorsa hallgatom!
2012. szeptember 01. 11:23
A zene tényleg nagyon menő , de a klip gyenge :|
2012. szeptember 01. 11:24
Végül is valljuk be Taylor-tól ilyen klipet még sohasem látott senki,mindig szomorú,vagy éppen mesevilág klipeket szoktunk meg tőle,amik nekem még mindig tetszenek.A dal tetszik a klip már kevésbé de én támogatom Taylor új oldalát is,mert ebben is van valami különleges,valami jó.
2012. szeptember 01. 11:27
jó lett a szám de az állatos hangszeresek nem tetszenek ,sőt ez az állatos jelmezesek se
2012. szeptember 01. 11:31
|
|
Misaodracarys™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.11. Hozzászólás: 2123 Csatolások: 689 Azonosító: 161943 offline
|
Kivételesen nem tetszik! A szám még csak-csak elmegy,bár az is ink. hajlik egy nyárias, pop-sláger,mint az eddig megszokott country-zene felé,azonkívűl hogy a dal igenis fülbemászó,és hallgatható...De a klip valami katasztrófa. Értem én,hogy Taylor ki akar próbálni valami újjat is,de akkor inkább ne tegye. Azonkívűl,hogy a kisfilm meglehetősen komolytalan,valamint nem sugal semmit,nincs semmilyen üzenete,mindennek tetejében még tucat is. Ha nem tudnám,hogy Taylor énekel benne azt hinném,hogy valami félresikerült Katy Perry-video. Remélem az album többi számai lesznek olyan jók mint a Safe&Sound,valamint a klipek olyan kreatívak mint a Mean című szerzeménynek a kisfilmje. Mert ezzel most nagyon mellényúltál Taylor...
2012. szeptember 01. 11:33
|
|
dorakomondivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.15. Hozzászólás: 206 Csatolások: 0 Azonosító: 171303 offline
|
tipikus Taylor Swift szám. bár kicsit túljátssza a szerepét a klipben.
2012. szeptember 01. 11:37
|
|
Life.and.Happy●winter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.02. Hozzászólás: 1264 Csatolások: 5 Azonosító: 182238 offline
|
Nekem tetszik (:
2012. szeptember 01. 11:41
Nekem tetszik a klip, mert olyan kis bolondos, de ha azt akarják vele sugallni, hogy Taylor már felnőtt, akkor ezt eléggé elszúrták. Hát tök kislányos meg aranyos az egész kisfilm.
A szám nagyon fülbemászó, de minél többet hallgatom annál jobban megy el tőle a kedvem. A régebbi dalai sokkal jobban tetszettek és a klipjei is rendben voltak, de ez a kisfilm egyáltalán nem Taylor Swift-es. Egy feltörekvő tinisztár első klipjei szoktak ilyenek lenni. Elnézést... Aki ismer tudja, hogy szeretem Taylort, de néha negatív kritikával is lehetünk a kedvencünkről.
2012. szeptember 01. 11:46
|
|
Cannibal3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.20. Hozzászólás: 974 Csatolások: 0 Azonosító: 141234 offline
|
Nem értem miért ilyen számmal állt elő, amikor olyat is tud, mint a Safe & Sound. Nem kellene eltucatosodnia, remélem az album többi dala nem ilyen irányba fog elmenni. Klipek terén is a Safe & Sound szerintem az eddigi legjobb tőle, de ez is eléggé jópofa lett, jobb, mint maga a szám.
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.

0 felhasználónak tetszik: