15 éve hunyt el Lady Diana
2012. szeptember 01. 09:40
Szegény Diana :'(
Nagyon szerettem, igaz, hogy én még meg sem voltam mikor ő élt, de nagyon sokat hallottam róla és nagyon sajnálom.
Egyszerűen tragikus.
Nyugodj békében Diana :'(♥
Nagyon szerettem, igaz, hogy én még meg sem voltam mikor ő élt, de nagyon sokat hallottam róla és nagyon sajnálom.
Egyszerűen tragikus.
Nyugodj békében Diana :'(♥
2012. szeptember 01. 09:41
|
|
Eszty99visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.24. Hozzászólás: 223 Csatolások: 24 Azonosító: 162632 offline
|
Én sajnos TV-ben nem láthattam, élőben meg végképp nem, mert akkor még nem éltem, de szerintem gyönyörű, és sajnálom, hogy ilyen hamar kellett meghalnia. Olyan szomorú, ahogyan többen is írták, miért a jó emberek mennek el idő előtt??
2012. szeptember 01. 09:47
|
|
Caroline W.LightningNotBad™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.15. Hozzászólás: 1067 Csatolások: 22 Azonosító: 158384 offline
|
Kicsi voltam még, amikor meghalt, de vele egy igazán értékes embert veszített el a világ. Nyugodjék békében!
2012. szeptember 01. 10:26
|
|
FashionLady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.11. Hozzászólás: 1110 Csatolások: 3 Azonosító: 155125 offline
|
Rest in Peace, Diana!..
2012. szeptember 01. 10:27
|
|
CandUsperfect imperfection |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.19. Hozzászólás: 7938 Csatolások: 1586 Azonosító: 125437 offline
|
Olyan borzasztó, hogy ilyen fiatalon kellett elmennie! Diana gyönyörű ember volt kívül-belül, hatalmas veszteség a világnak! Sokan tanulhatnak még a mai napig tőle. Nyugodjon békében!
2012. szeptember 01. 10:46
|
|
TörpemókusTʜᴇ Bᴀʟᴛɪᴄᴘᴜғғ Bᴏʏs |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.04. Hozzászólás: 3396 Csatolások: 158 Azonosító: 179420 offline
|
Nyugodjon békében! Diana volt a legaranyosabb teremtés a királyi családban.
2012. szeptember 01. 11:34
|
|
Blackbird03 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.24. Hozzászólás: 752 Csatolások: 284 Azonosító: 161100 offline
|
Észrevettem, hogy a jó emberek általában hamarabb halnak meg, mint a rosszak. Sajnos Diana-nál is így volt. Az egész királyi családból ő volt talán az egyik legelragadóbb személyiség. Emberként nagyot tett a világért. És azt hiszem, tartozott az emberiség azzal, hogy méltóságteljesen temessék el.
Csak reménykedek, hogy a jövőben lesz valaki ebben a királyi családban, aki ha nem is ennyire, de legalább fele ennyire jólelkű lesz, mint amilyen Diana volt egykor.
Csak reménykedek, hogy a jövőben lesz valaki ebben a királyi családban, aki ha nem is ennyire, de legalább fele ennyire jólelkű lesz, mint amilyen Diana volt egykor.
2012. szeptember 01. 11:36
Hihetetlen, hogy már ennyi éve volt. Nagyon sajnálom, hatalmas tragédia az elvesztése, méltó példakép mindenki számára. Nyugodjon békében!
2012. szeptember 01. 12:23
|
|
Fannycska999rrrromantic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.04. Hozzászólás: 3681 Csatolások: 163 Azonosító: 160042 offline
|
:cray: ez olyan szomorú! Nyugodjon békében!
2012. szeptember 01. 12:32
Én már jártam ott, ahol ő meghalt. Nagyon szomorú és megható volt látni, hogy az emberek hogyan fejezik ki részvétüket az emlékhelyénél. NYugodjon békében!
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: