Várom már.Én szeretem az X-faktort.A válogatón lehet röhögni a hülyéken meg a zsűri beszólásain és látunk olyan tehetségeket is,akik miatt tényleg érdemes nézni a műsort.Szerintem sokkal jobb,mint a Megasztár és a Csillag születik.
Bocsi.Nem beszólni akarok,de Malek Miklós és Ördög Nóra miért nincsenek hozzácsatolva a cikkhez?
Szombaton újra X-Faktor Magyarországon!
2012. szeptember 01. 08:52
|
|
rihanna_lola_4everúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.22. Hozzászólás: 28 Csatolások: 2 Azonosító: 174020 offline
|
1 felhasználónak tetszik:
Hustler
2012. szeptember 01. 09:13
|
|
selena_taylor_fan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.18. Hozzászólás: 1878 Csatolások: 108 Azonosító: 153268 offline
|
Na Keresztes már megkeztde http://www.blikk.hu/blikk_sztarvilag/keresztesfelvetel-kozben-otthagyta-az-x-faktort-2106591 Gratulálunk Ildikó.Most sem kellett csalódnunk benned.
lady_girl
2012. szeptember 01. 09:36
|
lady_girlúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.08. Hozzászólás: 97 Csatolások: 0 Azonosító: 152573 offline
|
Idézet (selena_taylor_fan @ 2012.08.31. 23:08)
És még azt is tegyük hozzá,hogy belé szorult némi emberség is.Érdekes módon Mikinek soha nem az volt a legfontosabb,hogy a többi mentort bírálja.Pedig nem egyszer ő is csaphatott volna egy nagy cirkuszt.pl:Ha emlékeztek annó Keresztes mindennek lehorda,hogy taktikából akarta hazaküldeni a Gergőcséjét,mert féltette tőle a versenyzőit,és mindezt a háta mögött,amikor ott sem volt,és meg sem tudta védeni magát.Pont az ezt követő héten esett ki Tarány Tomi.Megaszakadt a szíve Tomiért,de érdekes módon belé mégis szorult annyi emberség,hogy nem hordja le Keresztest mindennek a háta mögött,pedig porig alázhatta volna (és meg is érdemelte volna).Vagy amikor elérzékenyült,amikor Kocsis Tibi énekelte a győztes-dalt.Ilyen őszinte és emberi reakciókat egyik mentornál sem lettám.És amikor sírt az tényleg őszinte volt,könnyekkel(komolyan mondom majdnem én is vele együtt sírtam),nemúgy,mint Keresztes hisztijei,akinél soha egy könnycseppet nem lehetett látni.És igen,szigorú és őszinte.Kimondja az őszinte véleményét meg akkor is ha utálják érte,de van emberi oldala is.Na egy szó,mint száz,magasan a többi mentor felett van,mind szakmailag,mind emberileg.
Azért Miklós megmutatta Ildikónak hogy is kell igazából sírni.
2012. szeptember 01. 09:53
|
|
zizzencs24visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.04. Hozzászólás: 312 Csatolások: 0 Azonosító: 177161 offline
|
imádoom!alig várom már!
2012. szeptember 01. 10:11
: aztaaaa , na ez lesz az , amit nem fogok nézni
Az Amerikai sokkal jobb
2012. szeptember 01. 10:25
Idézet (clydesdale @ 2012.08.31. 22:57)
Cynthia +1
Milyen érdekes.. annó Tabáni, nemrég Mészáros János Elek megnyerték a Csillag Születiket, ahogy mondtad nem "eladhatóak", nem hallani róluk szinte semmit. (oké, Tabáninak lett lemeze de kb. ennyi) aztán lehet, hogy valaki nem is nyert tehetségkutatót, csak a többedik lett, és mégis a csapból folynak.
Én meg ezt az egészet halálosan unalmasnak és röhejesnek tartom. Még Amerikában csak-csak elmegy, hogy van X-Faktor, Voice és American Idol. De könyörgöm...! Magyarárszágot nézzék már meg.. ilyen kis ország, és 4 tehetségkutatója van. Az oké, hogy rengetek tehetséges ember van itt is, nem lenézésképp mondom. De annyi nincs, hogy megérje ez az egész.. Jön a tavasz, hurrá Csillag Születik! Jön a nyár, hurrá Megasztár! Jön az ősz, hurrá X-Faktor! Jön a tél, hurrá Voice! (kötekedők kedvéért: a szemléltetés kedvéért írtam). És még csodálkoznak, hogy butul a nép, ha csak a valóságshowkkal, tehetségkutatókkal, és egyéb szeméttel tömik a fejüket.
Hát gratulálok.
Milyen érdekes.. annó Tabáni, nemrég Mészáros János Elek megnyerték a Csillag Születiket, ahogy mondtad nem "eladhatóak", nem hallani róluk szinte semmit. (oké, Tabáninak lett lemeze de kb. ennyi) aztán lehet, hogy valaki nem is nyert tehetségkutatót, csak a többedik lett, és mégis a csapból folynak.
Én meg ezt az egészet halálosan unalmasnak és röhejesnek tartom. Még Amerikában csak-csak elmegy, hogy van X-Faktor, Voice és American Idol. De könyörgöm...! Magyarárszágot nézzék már meg.. ilyen kis ország, és 4 tehetségkutatója van. Az oké, hogy rengetek tehetséges ember van itt is, nem lenézésképp mondom. De annyi nincs, hogy megérje ez az egész.. Jön a tavasz, hurrá Csillag Születik! Jön a nyár, hurrá Megasztár! Jön az ősz, hurrá X-Faktor! Jön a tél, hurrá Voice! (kötekedők kedvéért: a szemléltetés kedvéért írtam). És még csodálkoznak, hogy butul a nép, ha csak a valóságshowkkal, tehetségkutatókkal, és egyéb szeméttel tömik a fejüket.
Hát gratulálok.
Igazad van, de az említett győztesek meg pont azért voltak eladhatóak, mert nem sztáralkatok, hanem olyan szerencsétlenek, akik az utcáról estek be - ők azért voltak jó választások, mert mindenki sajnálta őket, épp ezért beszélt róluk sok ember.
Alapjában véve azért sem tartom sem igényesnek, sem színvonalasnak ezeket a tehetségkutatókat, mert mint mondottam, nem az a céljuk, ami a nevében van, hanem a pénzcsinálás a csatornák részéről. Mert pl a TahóVilágosok lecsengettek, lecsengett az előző széria versenyzőgárdája, hát kell valami új, és mivel a magyar van annyira lusta, hogy mondjuk olvasás vagy beszélgetés helyett a tévét bámulja, ezért meg is van a program, és mert sokaknak ez a program, erről beszélnek majd. Józan päraszti ésszel ki lehet logikázni, csak mondjuk gondolkodni kell, amit sokan nem nagyon szeretnek. Egyébként tisztelet a kivételnek a fentiekkel kapcsolatban.
ophely88
2012. szeptember 01. 11:19
Úúú, ennek az eleje mindig jó, mert rengeteget lehet röhögni a sok bénázón
bár néhány előadáson inkább sírnék.....
Törpemókus
2012. szeptember 01. 11:22
|
|
TörpemókusTʜᴇ Bᴀʟᴛɪᴄᴘᴜғғ Bᴏʏs |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.04. Hozzászólás: 3396 Csatolások: 158 Azonosító: 179420 offline
|
Idézet (Kattah @ 2012.09.01. 11:19)
Úúú, ennek az eleje mindig jó, mert rengeteget lehet röhögni a sok bénázón
bár néhány előadáson inkább sírnék..
Van pár szerencsétlen, az tény.
2012. szeptember 01. 11:49
|
|
Blackbird03 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.24. Hozzászólás: 752 Csatolások: 284 Azonosító: 161100 offline
|
Be kell valljam, az első évadot szerettem, és minden részét meg is néztem. A második évadot csak fél füllel hallgattam, és csak az első és az utolsó részeket néztem meg. Ebben az évben már kezd kicsit unalmas lenni az, hogy megint kezdődik ugyanaz a műsor, csak más szereplőkkel. Kéne egy kis szünet, és azután meg a nagy visszatérés.
A Megasztár is így bukott meg, hogy minden évben újabb évadot csináltak.
Talán bele-bele nézegetek majd a válogatásokba, ha majd unatkozok, de nekem már unalmas az egész.
Talán bele-bele nézegetek majd a válogatásokba, ha majd unatkozok, de nekem már unalmas az egész.
2012. szeptember 01. 11:52
|
|
selena_taylor_fan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.18. Hozzászólás: 1878 Csatolások: 108 Azonosító: 153268 offline
|
Idézet (Blackbird03 @ 2012.09.01. 11:49)
Be kell valljam, az első évadot szerettem, és minden részét meg is néztem. A második évadot csak fél füllel hallgattam, és csak az első és az utolsó részeket néztem meg. Ebben az évben már kezd kicsit unalmas lenni az, hogy megint kezdődik ugyanaz a műsor, csak más szereplőkkel. Kéne egy kis szünet, és azután meg a nagy visszatérés.
A Megaszár a 4. szériával bukott meg (a szünet után), az 1-3 széria (amikor az is minden éveben volt) sikeres volt.Mondjuk a versenyzők is sokkal jobbak voltak.
2012. szeptember 01. 12:36
|
|
vikike0614 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.11. Hozzászólás: 950 Csatolások: 88 Azonosító: 138487 offline
|
hát nekem nagy élvezet nézni a bénákat.!
2012. szeptember 01. 13:47
|
|
magdianyuska12új tag |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 11.07.01. Hozzászólás: 78 Csatolások: 0 Azonosító: 154396 offline
|
már én is alig várom

2012. szeptember 01. 14:57
|
|
Dzsenifer3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 7117 Csatolások: 481 Azonosító: 155330 offline
|
Nah most aztán majd tudja majd illegetni magát az Ildikó a Gesztinek...
selena_taylor_fan
2012. szeptember 01. 15:02
|
|
kismutyesz |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.04. Hozzászólás: 597 Csatolások: 0 Azonosító: 161608 offline
|
Végre nem fognak unalmasan telni a Szombat esték. :-)
2012. szeptember 01. 15:17
|
|
XxCrazyn3ssxXwarrior |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.30. Hozzászólás: 1834 Csatolások: 19 Azonosító: 176832 offline
|
végremár
az első részek a legjobbak amikor lehet röhögni :') és most az egyik haverom is benne lesz *_*
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.