Szombaton újra X-Faktor Magyarországon!
2012. augusztus 31. 21:30
|
|
Saranghae |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.23. Hozzászólás: 684 Csatolások: 1220 Azonosító: 176370 offline
|
Megint nem lesz semmilyen normális műsor a csatornán.
Habár a válogatást szeretem nézni, a sok idióta miatt, de tovább már nem vagyok hajlandó.
1 felhasználónak tetszik:
ophely88
2012. augusztus 31. 21:34
|
|
mariana1998visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.11. Hozzászólás: 303 Csatolások: 0 Azonosító: 133064 offline
|
Jajj de jó végre lehet vísittani !!!!!
2012. augusztus 31. 21:40
|
|
VampireGirl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.14. Hozzászólás: 889 Csatolások: 0 Azonosító: 175684 offline
|
már várom,sokat szoktam röhögni a sok idiótán
2012. augusztus 31. 22:04
|
|
clydesdaleMrs. Alvin™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.14. Hozzászólás: 1486 Csatolások: 107 Azonosító: 127128 offline
|
Hurrá! Még egy ok, miért ne nézzek TV-t ^^
ophely88
2012. augusztus 31. 22:07
|
|
Esztycica |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.30. Hozzászólás: 938 Csatolások: 0 Azonosító: 181973 offline
|
hát ez szép és jó! meg örülök hogy megint felfedeznek sok tehetséget, csak azért már három ilyen műsor van vagy mittom én mennyi! az kicsit nem sok? bár kedvencem is egy ilyenben fedezték fel.. mindegy én nem nézem
ugyis ez fog még a csappból is folyni , főleg a suliban
2012. augusztus 31. 22:08
|
|
esztie35city of glass☆ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.24. Hozzászólás: 1369 Csatolások: 0 Azonosító: 129890 offline
|
kiváncsi vagyok rá
bár már annyi tehetségtkutató volt.. tarthatnának legalább egy kicsi szünetet. Itt a felfedezettek úgysem viszik olyan sokra. Az amerikai és a brit X-factor-t viszont szeretem nézni.
2012. augusztus 31. 22:13
|
|
selena_taylor_fan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.18. Hozzászólás: 1878 Csatolások: 108 Azonosító: 153268 offline
|
Idézet (vecaenikő_fan @ 2012.08.31. 19:32)
Igen.Ő a legjobb mentor.
És a legnormálisabb is,aki tényleg azt csinálja,amiért odaülették és amit tényleg mentorálásnak és zsűrizésnek nevezünk.Az egész négyes bagázsban egyedül Miki meri kimondani az őszinte véleményét,még akkor is ha utálják érte,és nem azt mondja,amit hallani akarnak.Ha nem lenne ott talán már nem is nézném.
2012. augusztus 31. 22:32
|
|
Binkyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.21. Hozzászólás: 319 Csatolások: 0 Azonosító: 184134 offline
|
én már várom. 
Elsősorban azért,mert sírógörcsöt kapok a sok idiótán a selejtezőben, másrészt, pedig ha van értelmes,aki bekerül az élő show-ba,azért érdemes nézni.
Elsősorban azért,mert sírógörcsöt kapok a sok idiótán a selejtezőben, másrészt, pedig ha van értelmes,aki bekerül az élő show-ba,azért érdemes nézni.
selena_taylor_fan
2012. augusztus 31. 22:44
Attól hogy tehetségeket fedeznek föl (ami részben igaz, részben nem, mert csak azt sztárolják föl, aki eladható), még egy sz_r műsor, pont a mentorok miatt. Jövő vasárnap kezdődik a svéd X Faktor, van egy sanda gyanúm, hogy kicsit igényesebb lesz. Majd meglátjuk.
2012. augusztus 31. 22:54
|
|
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline
|
Idézet (Cynthia @ 2012.08.31. 22:44)
Attól hogy tehetségeket fedeznek föl (ami részben igaz, részben nem, mert csak azt sztárolják föl, aki eladható), még egy sz_r műsor, pont a mentorok miatt. Jövő vasárnap kezdődik a svéd X Faktor, van egy sanda gyanúm, hogy kicsit igényesebb lesz. Majd meglátjuk.
Érdekes dolog hogy mindenki a mentorokat hozza fel. Még csak az angolhoz és amerikaihoz volt szerencsém, és azokat megnézve, szerintem igenis szerencsésnek mondhatjuk magunkat. Mind a négyen letettek az asztalra, salátás nénit kellene csak lecserélni. Ehhez képest az angol X-Fcatorban ott van Tulisa, aki nyomába sem ér Gary Barlownak, tavaly pedig Kelly Rowland volt, aki köztudottan nem tud énekelni. Nekem a magyar zsűrivel nem az a bajom, hogy ők ülnek ott, hanem az hogy Malek az egyetlen aki komolyan és mindentől függetlenül tud értékelni. Ildikó salátás megjegyzései nevetségesek, Péter Elvises idézetei sem mindig helytállóak, ahogyan Feró is tud érdekeseket mondani. Ha valami nem tetszik, az Ildikónak saláta, Péternek 'ez nem volt olyan jó mint az eredeti', Ferónak 'szép vagy de nem tudsz énekelni', míg Mikinek ez 'Látszik hogy színpadra termettél, de elcsúsztak a hangok, hamis volt és nem találtad el mindig a kellő oktávokat, ne haragudj, de ez nekem most nem tetszett'. Az minden bajom a zsűrivel hogy Miki megengedi magának az őszinteséget, a többi három miért nem tudja ezt megtenni? Olyan nincs hogy csak Mikinek nincs megmondva hogy mit mondjon a műsorban, vagy mindenkinek vagy senkinek. Az amcsiról meg ne is beszéljünk mert azt hittem hogy Rowlandnél rosszabb mentor nem létezik, erre nem bekerült Demi Lovato.
2012. augusztus 31. 22:57
|
|
clydesdaleMrs. Alvin™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.14. Hozzászólás: 1486 Csatolások: 107 Azonosító: 127128 offline
|
Cynthia +1
Milyen érdekes.. annó Tabáni, nemrég Mészáros János Elek megnyerték a Csillag Születiket, ahogy mondtad nem "eladhatóak", nem hallani róluk szinte semmit. (oké, Tabáninak lett lemeze de kb. ennyi) aztán lehet, hogy valaki nem is nyert tehetségkutatót, csak a többedik lett, és mégis a csapból folynak.
Én meg ezt az egészet halálosan unalmasnak és röhejesnek tartom. Még Amerikában csak-csak elmegy, hogy van X-Faktor, Voice és American Idol. De könyörgöm...! Magyarárszágot nézzék már meg.. ilyen kis ország, és 4 tehetségkutatója van. Az oké, hogy rengetek tehetséges ember van itt is, nem lenézésképp mondom. De annyi nincs, hogy megérje ez az egész.. Jön a tavasz, hurrá Csillag Születik! Jön a nyár, hurrá Megasztár! Jön az ősz, hurrá X-Faktor! Jön a tél, hurrá Voice! (kötekedők kedvéért: a szemléltetés kedvéért írtam). És még csodálkoznak, hogy butul a nép, ha csak a valóságshowkkal, tehetségkutatókkal, és egyéb szeméttel tömik a fejüket.
Hát gratulálok.
Milyen érdekes.. annó Tabáni, nemrég Mészáros János Elek megnyerték a Csillag Születiket, ahogy mondtad nem "eladhatóak", nem hallani róluk szinte semmit. (oké, Tabáninak lett lemeze de kb. ennyi) aztán lehet, hogy valaki nem is nyert tehetségkutatót, csak a többedik lett, és mégis a csapból folynak.
Én meg ezt az egészet halálosan unalmasnak és röhejesnek tartom. Még Amerikában csak-csak elmegy, hogy van X-Faktor, Voice és American Idol. De könyörgöm...! Magyarárszágot nézzék már meg.. ilyen kis ország, és 4 tehetségkutatója van. Az oké, hogy rengetek tehetséges ember van itt is, nem lenézésképp mondom. De annyi nincs, hogy megérje ez az egész.. Jön a tavasz, hurrá Csillag Születik! Jön a nyár, hurrá Megasztár! Jön az ősz, hurrá X-Faktor! Jön a tél, hurrá Voice! (kötekedők kedvéért: a szemléltetés kedvéért írtam). És még csodálkoznak, hogy butul a nép, ha csak a valóságshowkkal, tehetségkutatókkal, és egyéb szeméttel tömik a fejüket.
Hát gratulálok.
2012. augusztus 31. 23:08
|
|
selena_taylor_fan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.18. Hozzászólás: 1878 Csatolások: 108 Azonosító: 153268 offline
|
Idézet (ophely88 @ 2012.08.31. 22:54)
Érdekes dolog hogy mindenki a mentorokat hozza fel. Még csak az angolhoz és amerikaihoz volt szerencsém, és azokat megnézve, szerintem igenis szerencsésnek mondhatjuk magunkat. Mind a négyen letettek az asztalra, salátás nénit kellene csak lecserélni. Ehhez képest az angol X-Fcatorban ott van Tulisa, aki nyomába sem ér Gary Barlownak, tavaly pedig Kelly Rowland volt, aki köztudottan nem tud énekelni. Nekem a magyar zsűrivel nem az a bajom, hogy ők ülnek ott, hanem az hogy Malek az egyetlen aki komolyan és mindentől függetlenül tud értékelni. Ildikó salátás megjegyzései nevetségesek, Péter Elvises idézetei sem mindig helytállóak, ahogyan Feró is tud érdekeseket mondani. Ha valami nem tetszik, az Ildikónak saláta, Péternek 'ez nem volt olyan jó mint az eredeti', Ferónak 'szép vagy de nem tudsz énekelni', míg Mikinek ez 'Látszik hogy színpadra termettél, de elcsúsztak a hangok, hamis volt és nem találtad el mindig a kellő oktávokat, ne haragudj, de ez nekem most nem tetszett'. Az minden bajom a zsűrivel hogy Miki megengedi magának az őszinteséget, a többi három miért nem tudja ezt megtenni? Olyan nincs hogy csak Mikinek nincs megmondva hogy mit mondjon a műsorban, vagy mindenkinek vagy senkinek. Az amcsiről meg ne is beszéljünk mert azt hittem hogy Rowlandnél rosszabb mentor nem létezik, erre nem bekerült Demi Lovato.
Britney? Srsly? Én nagyjából meg vagyok elégedve a zsűrivel, az csak minden bajom hogy nem hajlandók megnyílni. Mikor Tomi kiesett tavaly, nem is tudom kit sajnáltam jobban, őt vagy Mikit, mikor pedig Tibi nyert. olyan könnyeket hullajtott amilyet amerikai filmekben sem látni, őszinte örömkönynek voltak, ő az egyetlen aki képes arra.
És még azt is tegyük hozzá,hogy belé szorult némi emberség is.Érdekes módon Mikinek soha nem az volt a legfontosabb,hogy a többi mentort bírálja.Pedig nem egyszer ő is csaphatott volna egy nagy cirkuszt.pl:Ha emlékeztek annó Keresztes mindennek lehorda,hogy taktikából akarta hazaküldeni a Gergőcséjét,mert féltette tőle a versenyzőit,és mindezt a háta mögött,amikor ott sem volt,és meg sem tudta védeni magát.Pont az ezt követő héten esett ki Tarány Tomi.Megaszakadt a szíve Tomiért,de érdekes módon belé mégis szorult annyi emberség,hogy nem hordja le Keresztest mindennek a háta mögött,pedig porig alázhatta volna (és meg is érdemelte volna).Vagy amikor elérzékenyült,amikor Kocsis Tibi énekelte a győztes-dalt.Ilyen őszinte és emberi reakciókat egyik mentornál sem lettám.És amikor sírt az tényleg őszinte volt,könnyekkel(komolyan mondom majdnem én is vele együtt sírtam),nemúgy,mint Keresztes hisztijei,akinél soha egy könnycseppet nem lehetett látni.És igen,szigorú és őszinte.Kimondja az őszinte véleményét meg akkor is ha utálják érte,de van emberi oldala is.Na egy szó,mint száz,magasan a többi mentor felett van,mind szakmailag,mind emberileg.
2012. augusztus 31. 23:13
|
|
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline
|
Idézet (clydesdale @ 2012.08.31. 22:57)
Hát gratulálok.
Unalmas de látod hogy erre van kereslet. Tudják hogy meg van bundázva és küldik az SMS-eket, nem tetszik nekik a műsor de a válogatókat megnézik a hülyék miatt. A Retek Klub nagyon is jól csinálja hiszen mindig nagy a nézettsége a műsornak, pont mint a hülye valóságshowja. Mindenki utálja, nézi és erről beszél.
2012. szeptember 01. 08:25
|
|
PinkPoison† hentai tensai shoujo † |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.26. Hozzászólás: 2576 Csatolások: 19 Azonosító: 176526 offline
|
Jeeee alig várom.^^
Hustler
2012. szeptember 01. 08:39
|
|
bubblegum..hivatásos boszorkány |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.13. Hozzászólás: 2173 Csatolások: 14 Azonosító: 175571 offline
|
ma lesz
mondjuk nemtudom hogy örüljek e neki mert a magyar "énekesek" színvonala hát...
na mindegy xd láttam egy reklámot és keresztes ildikónak szőke lesz a haja ?
úristen borzasztó volt mikor látom mondom te jó isten xd
2012. szeptember 01. 08:43
|
|
Hustler |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.30. Hozzászólás: 1521 Csatolások: 89 Azonosító: 176857 offline
|
Látom, itt sok ember képtelen szórakozni. Miért ne néznétek az élő showt?
Olyan jó lesz!
Egyébként meg eddig mindig az nyert, akinek kellett is nyernie. Vastag Csaba kicsit nagyobb szám volt, mint Nikolas; Kocsis Tibi pedig a legjobb volt a mezőnyben legutóbb.
Az a legnagyobb jóindulattal se szőke. Maximum valami elcseszett, fénytelen közép-barna.
Ha unalmas, meg "színvonaltalan", akkor nem kell nézni. Ennyi.
Egyébként meg eddig mindig az nyert, akinek kellett is nyernie. Vastag Csaba kicsit nagyobb szám volt, mint Nikolas; Kocsis Tibi pedig a legjobb volt a mezőnyben legutóbb.
Idézet (bubblegum.. @ 2012.09.01. 08:39)
láttam egy reklámot és keresztes ildikónak szőke lesz a haja ?
úristen borzasztó volt mikor látom mondom te jó isten xd
Az a legnagyobb jóindulattal se szőke. Maximum valami elcseszett, fénytelen közép-barna.
Ha unalmas, meg "színvonaltalan", akkor nem kell nézni. Ennyi.
selena_taylor_fan
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
John Lithgow nem hiszi, hogy végig tudja majd csinálni.