Starity

Szombaton újra X-Faktor Magyarországon!

8 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2012. augusztus 31. 21:30 #101
Saranghae
Saranghae
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 684
Csatolások: 1220
Azonosító: 176370
Megint nem lesz semmilyen normális műsor a csatornán. dry.gif Habár a válogatást szeretem nézni, a sok idióta miatt, de tovább már nem vagyok hajlandó.
1 felhasználónak tetszik: ophely88
2012. augusztus 31. 21:34 #102
mariana1998
mariana1998
visszatérő vendég

Státusz"Az az igazán bátor, aki meri követni az igaz álmait!"
Hozzászólás: 303
Csatolások: 0
Azonosító: 133064
Jajj de jó végre lehet vísittani !!!!! biggrin.gif
2012. augusztus 31. 21:40 #103
VampireGirl
VampireGirl

Státusz"Beauty is not defined by the size of your jeans." - Jack Barakat
Hozzászólás: 889
Azonosító: 175684
már várom,sokat szoktam röhögni a sok idiótán biggrin.gif
2012. augusztus 31. 22:01 #104
Fannuus
Fannuus
visszatérő vendég

StátuszR.I.P. Szita Bence... ♥
Hozzászólás: 367
Azonosító: 161261
Remélem, hogy most kivételesen Ildi nem fog a legbulisabb mentoráltjából Király L. Norbit csinálni...
2012. augusztus 31. 22:04 #105
clydesdale
clydesdale
Mrs. Alvin™

Státusz"Vannak még csodák, csak mondd, hogy merre keressem!"
Hozzászólás: 1486
Csatolások: 107
Azonosító: 127128
Hurrá! Még egy ok, miért ne nézzek TV-t ^^
1 felhasználónak tetszik: ophely88
2012. augusztus 31. 22:05 #106
Zendayaa
Zendayaa
visszatérő vendég

Státusz:heart: http://www.youtube.com/watch?v=EPMIW8neXOA :heart:
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 218
Azonosító: 175537
Jeeeee!! Már várom biztos vicces is lesz!!
2012. augusztus 31. 22:07 #107
Esztycica
Esztycica

Státusz"Valami irtó menő és pont ide /nem/ passzoló idézet"
Hozzászólás: 938
Azonosító: 181973
hát ez szép és jó! meg örülök hogy megint felfedeznek sok tehetséget, csak azért már három ilyen műsor van vagy mittom én mennyi! az kicsit nem sok? bár kedvencem is egy ilyenben fedezték fel.. mindegy én nem nézem biggrin.gif ugyis ez fog még a csappból is folyni , főleg a suliban biggrin.gif
2012. augusztus 31. 22:08 #108
esztie35
esztie35
city of glass☆
Hozzászólás: 1369
Azonosító: 129890
kiváncsi vagyok rá smileeee.gif bár már annyi tehetségtkutató volt.. tarthatnának legalább egy kicsi szünetet. Itt a felfedezettek úgysem viszik olyan sokra. Az amerikai és a brit X-factor-t viszont szeretem nézni.
2012. augusztus 31. 22:13 #109
selena_taylor_fan
selena_taylor_fan
Hozzászólás: 1878
Csatolások: 108
Azonosító: 153268
Idézet (vecaenikő_fan @ 2012.08.31. 19:32)
Igen.Ő a legjobb mentor.

És a legnormálisabb is,aki tényleg azt csinálja,amiért odaülették és amit tényleg mentorálásnak és zsűrizésnek nevezünk.Az egész négyes bagázsban egyedül Miki meri kimondani az őszinte véleményét,még akkor is ha utálják érte,és nem azt mondja,amit hallani akarnak.Ha nem lenne ott talán már nem is nézném.
2012. augusztus 31. 22:22 #110
TheDanush
TheDanush
ღ ℓοωе ღ

Státuszdid you feel us? where are you now?
Hozzászólás: 7418
Csatolások: 5288
Azonosító: 175833
Hát itt biztos nem fedeznek fel világsztárokat, de azért megnézem..wink.gif
2012. augusztus 31. 22:32 #111
Binky
Binky
visszatérő vendég

Státusznem használom már
Hozzászólás: 319
Azonosító: 184134
én már várom. smileeee.gif
Elsősorban azért,mert sírógörcsöt kapok a sok idiótán a selejtezőben, másrészt, pedig ha van értelmes,aki bekerül az élő show-ba,azért érdemes nézni. smileeee.gif
1 felhasználónak tetszik: selena_taylor_fan
2012. augusztus 31. 22:44 #112
- törölt felhasználó -    
Attól hogy tehetségeket fedeznek föl (ami részben igaz, részben nem, mert csak azt sztárolják föl, aki eladható), még egy sz_r műsor, pont a mentorok miatt. Jövő vasárnap kezdődik a svéd X Faktor, van egy sanda gyanúm, hogy kicsit igényesebb lesz. Majd meglátjuk.
2012. augusztus 31. 22:54 #113
ophely88
ophely88
time lady

Státuszwaiting for a mad man in a blue box ....
Hozzászólás: 7455
Azonosító: 157806
Idézet (Cynthia @ 2012.08.31. 22:44)
Attól hogy tehetségeket fedeznek föl (ami részben igaz, részben nem, mert csak azt sztárolják föl, aki eladható), még egy sz_r műsor, pont a mentorok miatt. Jövő vasárnap kezdődik a svéd X Faktor, van egy sanda gyanúm, hogy kicsit igényesebb lesz. Majd meglátjuk.

Érdekes dolog hogy mindenki a mentorokat hozza fel. Még csak az angolhoz és amerikaihoz volt szerencsém, és azokat megnézve, szerintem igenis szerencsésnek mondhatjuk magunkat. Mind a négyen letettek az asztalra, salátás nénit kellene csak lecserélni. Ehhez képest az angol X-Fcatorban ott van Tulisa, aki nyomába sem ér Gary Barlownak, tavaly pedig Kelly Rowland volt, aki köztudottan nem tud énekelni. Nekem a magyar zsűrivel nem az a bajom, hogy ők ülnek ott, hanem az hogy Malek az egyetlen aki komolyan és mindentől függetlenül tud értékelni. Ildikó salátás megjegyzései nevetségesek, Péter Elvises idézetei sem mindig helytállóak, ahogyan Feró is tud érdekeseket mondani. Ha valami nem tetszik, az Ildikónak saláta, Péternek 'ez nem volt olyan jó mint az eredeti', Ferónak 'szép vagy de nem tudsz énekelni', míg Mikinek ez 'Látszik hogy színpadra termettél, de elcsúsztak a hangok, hamis volt és nem találtad el mindig a kellő oktávokat, ne haragudj, de ez nekem most nem tetszett'. Az minden bajom a zsűrivel hogy Miki megengedi magának az őszinteséget, a többi három miért nem tudja ezt megtenni? Olyan nincs hogy csak Mikinek nincs megmondva hogy mit mondjon a műsorban, vagy mindenkinek vagy senkinek. Az amcsiról meg ne is beszéljünk mert azt hittem hogy Rowlandnél rosszabb mentor nem létezik, erre nem bekerült Demi Lovato. rohog.gif Britney? Srsly? Én nagyjából meg vagyok elégedve a zsűrivel, az csak minden bajom hogy nem hajlandók megnyílni. Mikor Tomi kiesett tavaly, nem is tudom kit sajnáltam jobban, őt vagy Mikit, mikor pedig Tibi nyert. olyan könnyeket hullajtott amilyet amerikai filmekben sem látni, őszinte örömkönnyek voltak, ő az egyetlen aki képes arra.
2 felhasználónak tetszik: selena_taylor_fan, lady_girl
2012. augusztus 31. 22:57 #114
clydesdale
clydesdale
Mrs. Alvin™

Státusz"Vannak még csodák, csak mondd, hogy merre keressem!"
Hozzászólás: 1486
Csatolások: 107
Azonosító: 127128
Cynthia +1
Milyen érdekes.. annó Tabáni, nemrég Mészáros János Elek megnyerték a Csillag Születiket, ahogy mondtad nem "eladhatóak", nem hallani róluk szinte semmit. (oké, Tabáninak lett lemeze de kb. ennyi) aztán lehet, hogy valaki nem is nyert tehetségkutatót, csak a többedik lett, és mégis a csapból folynak.

Én meg ezt az egészet halálosan unalmasnak és röhejesnek tartom. Még Amerikában csak-csak elmegy, hogy van X-Faktor, Voice és American Idol. De könyörgöm...! Magyarárszágot nézzék már meg.. ilyen kis ország, és 4 tehetségkutatója van. Az oké, hogy rengetek tehetséges ember van itt is, nem lenézésképp mondom. De annyi nincs, hogy megérje ez az egész.. Jön a tavasz, hurrá Csillag Születik! Jön a nyár, hurrá Megasztár! Jön az ősz, hurrá X-Faktor! Jön a tél, hurrá Voice! (kötekedők kedvéért: a szemléltetés kedvéért írtam). És még csodálkoznak, hogy butul a nép, ha csak a valóságshowkkal, tehetségkutatókkal, és egyéb szeméttel tömik a fejüket.

Hát gratulálok.
2012. augusztus 31. 23:08 #115
selena_taylor_fan
selena_taylor_fan
Hozzászólás: 1878
Csatolások: 108
Azonosító: 153268
Idézet (ophely88 @ 2012.08.31. 22:54)
Érdekes dolog hogy mindenki a mentorokat hozza fel. Még csak az angolhoz és amerikaihoz volt szerencsém, és azokat megnézve, szerintem igenis szerencsésnek mondhatjuk magunkat. Mind a négyen letettek az asztalra, salátás nénit kellene csak lecserélni. Ehhez képest az angol X-Fcatorban ott van Tulisa, aki nyomába sem ér Gary Barlownak, tavaly pedig Kelly Rowland volt, aki köztudottan nem tud énekelni. Nekem a magyar zsűrivel nem az a bajom, hogy ők ülnek ott, hanem az hogy Malek az egyetlen aki komolyan és mindentől függetlenül tud értékelni. Ildikó salátás megjegyzései nevetségesek, Péter Elvises idézetei sem mindig helytállóak, ahogyan Feró is tud érdekeseket mondani. Ha valami nem tetszik, az Ildikónak saláta, Péternek 'ez nem volt olyan jó mint az eredeti', Ferónak 'szép vagy de nem tudsz énekelni', míg Mikinek ez 'Látszik hogy színpadra termettél, de elcsúsztak a hangok, hamis volt és nem találtad el mindig a kellő oktávokat, ne haragudj, de ez nekem most nem tetszett'. Az minden bajom a zsűrivel hogy Miki megengedi magának az őszinteséget, a többi három miért nem tudja ezt megtenni? Olyan nincs hogy csak Mikinek nincs megmondva hogy mit mondjon a műsorban, vagy mindenkinek vagy senkinek. Az amcsiről meg ne is beszéljünk mert azt hittem hogy Rowlandnél rosszabb mentor nem létezik, erre nem bekerült Demi Lovato.  rohog.gif Britney? Srsly? Én nagyjából meg vagyok elégedve a zsűrivel, az csak minden bajom hogy nem hajlandók megnyílni. Mikor Tomi kiesett tavaly, nem is tudom kit sajnáltam jobban, őt vagy Mikit, mikor pedig Tibi nyert. olyan könnyeket hullajtott amilyet amerikai filmekben sem látni, őszinte örömkönynek voltak, ő az egyetlen aki képes arra.

És még azt is tegyük hozzá,hogy belé szorult némi emberség is.Érdekes módon Mikinek soha nem az volt a legfontosabb,hogy a többi mentort bírálja.Pedig nem egyszer ő is csaphatott volna egy nagy cirkuszt.pl:Ha emlékeztek annó Keresztes mindennek lehorda,hogy taktikából akarta hazaküldeni a Gergőcséjét,mert féltette tőle a versenyzőit,és mindezt a háta mögött,amikor ott sem volt,és meg sem tudta védeni magát.Pont az ezt követő héten esett ki Tarány Tomi.Megaszakadt a szíve Tomiért,de érdekes módon belé mégis szorult annyi emberség,hogy nem hordja le Keresztest mindennek a háta mögött,pedig porig alázhatta volna (és meg is érdemelte volna).Vagy amikor elérzékenyült,amikor Kocsis Tibi énekelte a győztes-dalt.Ilyen őszinte és emberi reakciókat egyik mentornál sem lettám.És amikor sírt az tényleg őszinte volt,könnyekkel(komolyan mondom majdnem én is vele együtt sírtam),nemúgy,mint Keresztes hisztijei,akinél soha egy könnycseppet nem lehetett látni.És igen,szigorú és őszinte.Kimondja az őszinte véleményét meg akkor is ha utálják érte,de van emberi oldala is.Na egy szó,mint száz,magasan a többi mentor felett van,mind szakmailag,mind emberileg.
3 felhasználónak tetszik: ophely88, Hustler, lady_girl
2012. augusztus 31. 23:13 #116
ophely88
ophely88
time lady

Státuszwaiting for a mad man in a blue box ....
Hozzászólás: 7455
Azonosító: 157806
Idézet (clydesdale @ 2012.08.31. 22:57)

Én meg ezt az egészet halálosan unalmasnak és röhejesnek tartom. Még Amerikában csak-csak elmegy, hogy van X-Faktor, Voice és American Idol. De könyörgöm...! Magyarárszágot nézzék már meg.. ilyen kis ország, és 4 tehetségkutatója van. Az oké, hogy rengetek tehetséges ember van itt is, nem lenézésképp mondom. De annyi nincs, hogy megérje ez az egész.. Jön a tavasz, hurrá Csillag Születik! Jön a nyár, hurrá Megasztár! Jön az ősz, hurrá X-Faktor! Jön a tél, hurrá Voice! (kötekedők kedvéért: a szemléltetés kedvéért írtam). És még csodálkoznak, hogy butul a nép, ha csak a valóságshowkkal, tehetségkutatókkal, és egyéb szeméttel tömik a fejüket. 

Hát gratulálok.

Unalmas de látod hogy erre van kereslet. Tudják hogy meg van bundázva és küldik az SMS-eket, nem tetszik nekik a műsor de a válogatókat megnézik a hülyék miatt. A Retek Klub nagyon is jól csinálja hiszen mindig nagy a nézettsége a műsornak, pont mint a hülye valóságshowja. Mindenki utálja, nézi és erről beszél.
2012. augusztus 31. 23:54 #117
Balázs69
Balázs69
visszatérő vendég

StátuszLive your life and always be happy
Hozzászólás: 182
Csatolások: 21
Azonosító: 178946
Ha megint gázabbnál gázabbak is be fognak jutni az élő sóba, akkor biztosan szét fogom röhögni az agyamat xDD
2012. szeptember 01. 08:25 #118
PinkPoison
PinkPoison
† hentai tensai shoujo †

StátuszNéha
Hozzászólás: 2576
Csatolások: 19
Azonosító: 176526
Jeeee alig várom.^^
1 felhasználónak tetszik: Hustler
2012. szeptember 01. 08:39 #119
bubblegum..
bubblegum..
hivatásos boszorkány

Státuszsometimes you have to fake it to make it
Hozzászólás: 2173
Csatolások: 14
Azonosító: 175571
ma lesz happy.gif mondjuk nemtudom hogy örüljek e neki mert a magyar "énekesek" színvonala hát... sleep.gif na mindegy xd láttam egy reklámot és keresztes ildikónak szőke lesz a haja ? ohmy.gif úristen borzasztó volt mikor látom mondom te jó isten xd
2012. szeptember 01. 08:43 #120
Hustler
Hustler
­
Hozzászólás: 1521
Csatolások: 89
Azonosító: 176857
Látom, itt sok ember képtelen szórakozni. Miért ne néznétek az élő showt? mellow.gif Olyan jó lesz!
Egyébként meg eddig mindig az nyert, akinek kellett is nyernie. Vastag Csaba kicsit nagyobb szám volt, mint Nikolas; Kocsis Tibi pedig a legjobb volt a mezőnyben legutóbb.

Idézet (bubblegum.. @ 2012.09.01. 08:39)
láttam egy reklámot és keresztes ildikónak szőke lesz a haja ? ohmy.gif úristen borzasztó volt mikor látom mondom te jó isten xd

Az a legnagyobb jóindulattal se szőke. Maximum valami elcseszett, fénytelen közép-barna. laugh.gif

Ha unalmas, meg "színvonaltalan", akkor nem kell nézni. Ennyi.
1 felhasználónak tetszik: selena_taylor_fan
8 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok