Colin Farrell kutyarabló forgatókönyvíró lesz
2012. szeptember 01. 09:09
|
|
brigi92fcbvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.02.08. Hozzászólás: 468 Csatolások: 0 Azonosító: 119698 offline
|
Az Erőszakikat imádom. Az egyik legnagyobb film a világon
Akárhányszor megtudom nézni.
Szóval reménykedem, h hasonlóan remek film lesz, mint az volt.
1 felhasználónak tetszik:
ophely88
2012. szeptember 01. 10:38
|
|
PinkPoison† hentai tensai shoujo † |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.26. Hozzászólás: 2576 Csatolások: 19 Azonosító: 176526 offline
|
Ez meg mi a fene?? xD megnéztem a trailerét és nem értek belőle sokat :'D az egészet nem értem. xd és miért rabolnak kutyákat? ToT ez is aztán egy "értelmes" vélemény volt mert ilyen is kell ide ;D
2012. szeptember 01. 19:22
|
|
tya04Schrödinger macskája |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.08.05. Hozzászólás: 6658 Csatolások: 1286 Azonosító: 68245 offline
|
Hát én rohadtul várom Martin miatt, tehetséges egy família az övé és hiányzik már nekem egy igazi pofonvágós kis krimiféleség. Colin az Colin, a Total Recall - bár annyira nem figyeltem a filmre a moziban - hatalmas baklövés volt, így remélem visszarázódik a neki való berkekbe, de kérem: ott van Christopher Walken, Sam Rockwell, Woody Harrelson! Nem csak a mi egyetlen ír fenegyerekünk nevét érdemes meglátni a stáblistán. Jöjjön már!
Nálam az a nem rossz-szint.
Idézet (ophely88 @ 2012.08.31. 23:07)
Azt mondják hogy az Ondine jó de én még nem láttam.
Nálam az a nem rossz-szint.
1 felhasználónak tetszik:
ophely88
2012. szeptember 01. 20:54
|
|
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline
|
Idézet (tya04 @ 2012.09.01. 19:22)
de kérem: ott van Christopher Walken, Sam Rockwell, Woody Harrelson! Nem csak a mi egyetlen ír fenegyerekünk nevét érdemes meglátni a stáblistán. Jöjjön már!
Nos, ha ez nekem szólt, akkor szerintem tudod hogy miért csak Colin nevét írtam. Ha azt írom hogy Walken vagy Woody, beírják hogy 'Ez ki, ez ki?'. Így legalább Colin nevét tudják és elolvassák. Ha pedig mindenki másnak szólt, akkor helyes tanács volt.
2012. szeptember 01. 21:02
|
|
tya04Schrödinger macskája |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.08.05. Hozzászólás: 6658 Csatolások: 1286 Azonosító: 68245 offline
|
Idézet (ophely88 @ 2012.09.01. 20:54)
Nos, ha ez nekem szólt, akkor szerintem tudod hogy miért csak Colin nevét írtam. Ha azt írom hogy Walken vagy Woody, beírják hogy 'Ez ki, ez ki?'. Így legalább Colin nevét tudják és elolvassák. Ha pedig mindenki másnak szólt, akkor helyes tanács volt. 
A második válasz a helyes, aranyom.
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.