mindegy,én nem értem hogy miért nem képes bevallani,hogy tehetségtelen, és nem ért semmihez ebben a "szakmában".. ráadásul még nem is tud oltani.. filmet nézni és legózni én is tudok a barátnőmmel..
Cristofel megint őrjöng
2012. augusztus 31. 08:45
|
|
SütyღMaybe,Onceღ™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.14. Hozzászólás: 3297 Csatolások: 579 Azonosító: 133242 offline
|
ez egy idióta..nem kérek elnézést a rajongóktól,mert be kell vallani,hogy ez tényleg egy pfuu..nem is mondom meg hogy mi..
mindegy,én nem értem hogy miért nem képes bevallani,hogy tehetségtelen, és nem ért semmihez ebben a "szakmában".. ráadásul még nem is tud oltani.. filmet nézni és legózni én is tudok a barátnőmmel..
2012. augusztus 31. 08:46
|
|
Vicky.Kvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.05. Hozzászólás: 107 Csatolások: 0 Azonosító: 182569 offline
|
A mostani száma még szarabb mint a kubai ritmus... és még azt várja el hogy játszák is le?? Hová süllyed még a világ??!! Amúgy mutogatja a nem létező izmait.... bogyók mellé gyúrni is kéne.. !!
2012. augusztus 31. 08:54
Szerintem ezt a pasit már egy elmegyógyintézetbe kéne vinni..És kezelni..Amilyen gyorsan csak lehet.
2012. augusztus 31. 08:57
|
|
Judit107daddy steve harrington |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.29. Hozzászólás: 2214 Csatolások: 1379 Azonosító: 178984 offline
|
Idézet (ItsLénaa @ 2012.08.31. 08:54)
Szerintem ezt a pasit már egy elmegyógyintézetbe kéne vinni..És kezelni..Amilyen gyorsan csak lehet.
Számból vetted ki szót.
2012. augusztus 31. 09:02
|
|
docika27új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.29. Hozzászólás: 85 Csatolások: 0 Azonosító: 178968 offline
|
Énekelni ő se tud. + a felpumpált izmaival dicsekszik? Ehhez csak Gratulálni tudok.! Szánalmas vagy Cristofel (Y)
Elmegyógyintézetbe vaklaki beutalhatná mert ez a gyerek nem normális...
Elmegyógyintézetbe vaklaki beutalhatná mert ez a gyerek nem normális...
2012. augusztus 31. 09:08
|
|
Mrs.Adél Malikúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.26. Hozzászólás: 59 Csatolások: 0 Azonosító: 174266 offline
|
Én inkább nézném fluort meg sp- t egész nap a tvben (pedig nem túlzott kendvenceim) minthogy ezt a cristofelt egy percig is eltűrjem a képernyőmön
2012. augusztus 31. 09:09
Az igaz, hogy Fluoréknak sincs semmi keresnivalójuk a zeneiparban, de amit ez az ember művel, már több, mint nevetséges. Általában jó dolog, ha valaki nem adja fel, amit csinál és küzd az álmaiért... De ő hogy nem képes észrevenni azt, hogy mindenki utálja és kész kabaré, amit művel?! A szteroidos kezelés helyett inkább agyátültetést kellett volna kérnie.
1 felhasználónak tetszik:
Meoww
2012. augusztus 31. 09:12
Fúúú, ez egy akkora barom! Méghogy SP nem tud énekelni??? És ő meg mit csinál? Vonyít...
2012. augusztus 31. 09:19
|
|
Caroline W.LightningNotBad™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.15. Hozzászólás: 1067 Csatolások: 22 Azonosító: 158384 offline
|
Hát, Fluor Tomit sem értékelem valami baromi sokra, de még mindig sokkal jobb, mint Christofel, akinek a "zenéje" felér egy számítógépes vírus erejével, ha be meri kapcsolni valaki.
2012. augusztus 31. 09:21
|
|
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline
|
Ha ezt nem csak a kamera kedvéért csinálta, hanem tényleg így is gondolja, akkor szerintem nem vagy nem csak szteroidokat szed, hanem drogokat is. Vagy nagyon beteg szellemileg lelkileg vagy be van lőve, jelen pillanatban teljesen mindegy, orvosi eset mindenféleképpen.
Amúgy pedig sem SP sem Fluor nem tud énekelni, ahogyan Cristofel sem. Nem biztos hogy őket kellene okolni az eladott lemezek száma miatt. Ők csak felnyávogják a dalaikat, a fanok veszik meg, de amúgy sem hiszem hogy könnyebb lenne az élete ha SP és Fluor nem lenne, akkor is akadna valaki aki több lemezt ad el, mint ő.
1 felhasználónak tetszik:
Grace Benning
2012. augusztus 31. 09:28
Legyek őszinte? Szerintem ez az ember valami mentális problémával küzd. Segítségre szorul, nem megvetésre.
(A segítség alatt értek mondjuk egy pár fenéken billentést, de a pofon is megfelelő)
(A segítség alatt értek mondjuk egy pár fenéken billentést, de a pofon is megfelelő)
2012. augusztus 31. 09:29
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.