Cristofel megint őrjöng
2012. augusztus 31. 14:24
Ne már.
Annyira szánalmas, de hát ezt már megszokhattuk.
2012. augusztus 31. 14:30
|
kubaicsicskaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.31. Hozzászólás: 1 Csatolások: 0 Azonosító: 185171 offline
|
2012. augusztus 31. 14:46
EZ A GYEREK NEM ...NOR...MÁ...LIS! AZOK A SZAROK AMIKKEL TELEPUMPÁLTA MAGÁT AZ AGYÁRA MENTEK! ENNEK AZ IDEGBETEG MAJOM IVADÉKNAK NINCS KI MIND A 4 KEREKE! EZT LE KELLENE LŐNI..ÁÁÁÁÁ DRÁGA A LŐSZER...A KÖTÉL OLCSÓB MEGOLDÁS! Ezt biztos Anya szülte??? Ilyet ember nem tud világra hozni..de egy ember apától biztos nem.Nem tudom ki segített be a fogantatásba, de ritka nagy "barom" lehetett! :-D Jézusom és még mutogatja a karját..
.meg a fonnyadt vánnyadt testét kigombolt kamionos ingben..
.Meg eldobott 3 húszezrest...Ennyi pénze van?
Hát nekem több van a zsebembe mindíg, és én egy percet nem szerepeltem a VV-ban, meg nem kornyikálok!! Meg rakom a keményt! Megértem a kacsacsőrü emlőst miért szakított vele! Ez egy ideggyenge, idegbeteb, barom állat.Hát ha én lennék Magyarországon a Tótum Faktum, tuti hogy Győzikével, Kiszel Tüncivel egyetemben tiltanám ki őket az országból!! És akkor még a morzsáról nem tettem említést..Írnék még szívesen de szerintem már ezzel az írásommal is kivertem a biztosítékot az Adminoknál...bár remélem nem tiltanak ki, és fagyasztanak le.
De hát Admin hölgyek és urak hát lehet ezt szónélkül hagyni?
2012. augusztus 31. 14:48
|
|
Tamara9999új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.28. Hozzászólás: 2 Csatolások: 0 Azonosító: 184869 offline
|
Tiszta szánalom ez a pali. Tényleg azt hiszi hogy tud énekelni vagy amit csinál? Nem normális.
2012. augusztus 31. 14:55
Ez a csávó nem normális, szerintem túl sokat képzel magáról. Már elegem van belőle, és legszívesebben még jól pofán is vágnám h szálljon már vissza a földre.
2012. augusztus 31. 15:01
Huuu de trágár kommentet tudnék ide írni, édesatyám. Nem is tudom mit lehet mondani intelligens hangnemben erről az emberről. Váá de megütném.
2012. augusztus 31. 15:18
|
|
. S ü T í í ._.visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.01.03. Hozzászólás: 114 Csatolások: 0 Azonosító: 116476 offline
|
Ez mekkora egy idióta barom...-.- Mutatja ott az izmait amit szteroidokkal fúj fel, ráadásul ordibál mint egy elmebeteg. Nézd már magadba könyörgöm és mekkora szar számokat adsz ki!
2012. augusztus 31. 15:20
|
|
lyzácskaztcsőővisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.12. Hozzászólás: 279 Csatolások: 0 Azonosító: 167050 offline
|
szánalom ez az ember.
életképtelen állat nincs jobb szó rá.:|
életképtelen állat nincs jobb szó rá.:|
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.

0 felhasználónak tetszik: