Úristen! O.o
Kedvelem Britney-t és imádom jó néhány számát, de ez jelen pillanatban lesokkolt. Túlzás már ez!
Britney Spears nem tűri a konkurenciát
2012. augusztus 30. 14:57
|
|
porcukormókus97 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.19. Hozzászólás: 691 Csatolások: 1 Azonosító: 155890 offline
|
2012. augusztus 30. 14:59
|
|
PinkPoison† hentai tensai shoujo † |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.26. Hozzászólás: 2576 Csatolások: 19 Azonosító: 176526 offline
|
ez hülye már bocs x'D túlzás
2012. augusztus 30. 15:01
|
|
Blondie.Starvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.27. Hozzászólás: 185 Csatolások: 0 Azonosító: 141807 offline
|
Ez azért már túlzás! Valaki azért küldenek el.. mert Spears kisasszony nem viseli el a nála csinosabb hölgyeket? Nos, és arra nem gondolol, hogy ezeket a nőket a munkájuktól fosztotta meg? Örül annak, hogy a nála csinosabb hölgyeknek miatta nincs munkája... gondolom virul tőle a feje.
2012. augusztus 30. 15:10
Első gondolatom ez volt: mi van veled, Britney? De miután kiderült, hogy ez KAMU, már nem aggódom!
Nektek sem kéne Britney felett ítélkezni
2012. augusztus 30. 15:20
Vannak olyan hülye emberek akik ezt elhiszik???
A hír kamu, Britney nem ilyen, sosem játssza a kényes dívát. Ő nem ítélkezik mások felett, sőt mindig ő felette és a kamu hírek alapján ítélkeznek.
A hír kamu, Britney nem ilyen, sosem játssza a kényes dívát. Ő nem ítélkezik mások felett, sőt mindig ő felette és a kamu hírek alapján ítélkeznek.
2012. augusztus 30. 16:01
Idézet (Linusz @ 2012.08.30. 15:44)
Igen, ezt nevezik irigységnek.
Irigység?!? Már ne is haragudj, de el vagy tévedve. =) Az irigység az egy kissé más dolog. Ha igaz a hír ha nem, azt akarja, hogy Ő legyen a legszebb és a legjobb. A cikk, vagy egyáltalán a kérés és a nyilatkozat hitelességétől függetlenül, csak arra lehet irigy az ember akit már látott. A cikk szerint minden szép nőt ki akar iktatni, tehát ismeretlenül is mindenkit elküldetne melegebb éghajlatra. =) Ha nem vagy tisztában az irigység szó fogalmával, akkor inkább nézz utána. =)
2012. augusztus 30. 16:49
|
|
SzanduSs98▲ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.06. Hozzászólás: 4223 Csatolások: 184 Azonosító: 166705 offline
|
ZsófiiCicus teljes mértékben egyetértek veled!
2012. augusztus 30. 17:02
„Komolyan mondom, tudni akarom, ki a fene engedett fel téged a színpadra!” -És téged??
Ha igaz a hír:
Ennyi erővel az egész bolygóról száműzhetné az összes nőt, akkor biztos nem kéne aggódnia Miss Én Ronda Vagyok Ezért Inkább A Szépek Szívjanak kisasszonynak.
Ha igaz a hír:
Ennyi erővel az egész bolygóról száműzhetné az összes nőt, akkor biztos nem kéne aggódnia Miss Én Ronda Vagyok Ezért Inkább A Szépek Szívjanak kisasszonynak.
2012. augusztus 30. 17:12
|
|
selfansikavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.17. Hozzászólás: 132 Csatolások: 0 Azonosító: 180598 offline
|
Szerintem ez csak pletyka...
2012. augusztus 30. 17:28
|
|
bubblegum..hivatásos boszorkány |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.13. Hozzászólás: 2173 Csatolások: 14 Azonosító: 175571 offline
|
lehet h igaz és lehet h nem, de ha mégis hát akkor nemtudom miért, mert szerintem nagyonszép
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Selena Gomez azonban visszatér.

0 felhasználónak tetszik: