Lola érettebb a korosztályánál
2012. augusztus 30. 13:23
Az, hogy hamarabb fel kellett nőnie, nemcsak vele esett már meg. Ott van pl. Plazma is. Nem is beszélve a civil emberekről. Nekik sokkal, de sokkal nehezebb a megélhetésük.
2012. augusztus 30. 13:29
|
|
Fannuusvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.27. Hozzászólás: 367 Csatolások: 0 Azonosító: 161261 offline
|
Már Selena Gomez is elmondta ugyanezt... hogy ő felnőtt és felnőttként kell hogy kezeljék... aztán jött a Love You Like A Love Song klipje tiszta pink háttérel meg lóval.
2012. augusztus 30. 13:36
Én már 21 évesen háztartást vezetek, de mégsem mondom el mindenkinek h jaj de érett vagyok meg hasonlóak. És én sem jártam bulizni (most sem teszem) és valahogy nem érzem hiányosnak az életem.
Úgy könnyű spórolni h egy csomó pénzt keres, nem kell aggódnia a számlák miatt meg h mit egyen hónap végén. :reklamalo:
Nem érettebb csak annak tartja magát. Meg ne mondja nekem h nem jár bulizni! Kamu! <_<
Úgy könnyű spórolni h egy csomó pénzt keres, nem kell aggódnia a számlák miatt meg h mit egyen hónap végén. :reklamalo:
Nem érettebb csak annak tartja magát. Meg ne mondja nekem h nem jár bulizni! Kamu! <_<
1 felhasználónak tetszik:
Sally Sparrow
2012. augusztus 30. 13:55
|
nagyleona98visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.22. Hozzászólás: 426 Csatolások: 17 Azonosító: 173989 offline
|
Fannus.XDXD kissé igazat adok.:-)
amugy legyen olyan ahány éves.XP
nem kell felnőtesebb lenni,és gyerekesseb see.!
XD
no commet.:ppp
amugy legyen olyan ahány éves.XP
nem kell felnőtesebb lenni,és gyerekesseb see.!
XD
no commet.:ppp
2012. augusztus 30. 13:57
|
|
ZsófiiCicusvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.18. Hozzászólás: 192 Csatolások: 0 Azonosító: 167467 offline
|
EmilyTaylor! totál igaz!
mindene megvan,amit csak akar!
van egy csomó pénze,így könnyű "érettnek" lenni...
mindene megvan,amit csak akar!
van egy csomó pénze,így könnyű "érettnek" lenni...
2012. augusztus 30. 14:10
|
|
eszterke126visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.29. Hozzászólás: 455 Csatolások: 0 Azonosító: 168140 offline
|
jaja nagyon ; ha a 5-10 -es korosztályba lenne akkor tényleg felér egy 13 éveshez
2012. augusztus 30. 14:44
Nézőpont kérdése, hogy miben érettebb. lehet valaki érett szellemileg, fizikailag, érzelmileg stb... Úgy hogy inkább finomabban fogalmazzon. =)
2012. augusztus 30. 14:51
|
|
CrazyHeartx3ॐ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.20. Hozzászólás: 1850 Csatolások: 43 Azonosító: 176171 offline
|
gratneki akkor x)
2012. augusztus 30. 15:42
Szerintem meg nem. Lehet hogy többet dolgozott, de attól még tényleg 'ugyanolyan' mint a többi vele egy idős.
2012. augusztus 30. 15:52
Kicsit el van szállva magától.
Háztartást vezet? Gratulálok, 24 évesen úgy is itt lenne az ideje.
1 felhasználónak tetszik:
Sally Sparrow
2012. augusztus 30. 16:46
|
|
Fanni0325Miss Anonymus |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.05. Hozzászólás: 1695 Csatolások: 7 Azonosító: 138041 offline
|
Miért lenne érettebb? Azért mert híres? Nem hinném... Mást is nevel egyedül az apukája/anyukája. Más is tinédzserként lakott már egyedül, mégsem nyilatkozza ezt.
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.