A hullámverés hangjait kedvelik a legjobban a britek, a leginkább pedig a táblán megcsikorduló körmök zaját utálják.
A teljes cikkhez kattints ide!
Melyik hangokat utáljuk a legjobban?
2012. augusztus 30. 09:53
|
|
Ellie Andrews*homo sensorium* |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 6949 Csatolások: 3307 Azonosító: 133484 offline
|
Ez de fura! Mármint, hogy valakinek eszébe jutott egy ilyen lista elkészítése.
A magam részéről a kellemes hangok között az első a macska dorombolás, és amit a legjobban utálok, az a tépőzár hangja. Egyszerűen frászt kapok tőle, feláll az összes szőr a karomon és összeszorítom tőle a fogam. Nem bírom elviselni sem, ehhez képest számomra a táblán csikorgó köröm kismiska.
2012. augusztus 30. 09:55
|
|
Bérces DánielSeth Rollins |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.12. Hozzászólás: 3239 Csatolások: 120 Azonosító: 180109 offline
|
Hát ez nagyon furcsa!
2012. augusztus 30. 09:55
A babakacajt én is imádom. Nincs is annál felemelőbb, látni, hallani egy ártatlan cseppséget nevetni. Az esőkopogást az ablakpárkányon viszont nem szeretem, a tűz ropogását annál inkább. Madárcsiripelésre pedig öröm ébredni. A kellemetlen hangok listájával teljesen egyetértek.
2012. augusztus 30. 10:01
|
|
LaDySmIthwardinator |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.11.16. Hozzászólás: 4416 Csatolások: 15107 Azonosító: 112374 offline
|
Részemről a kellemes toplistát az eső kopogása és a macskadorombolás nyerte, a kellemetlent pedig a fogorvosi fúró és a babakacaj/sírás (részemről mindkettő felettébb irritáló).
2012. augusztus 30. 10:03
|
|
LadyAlexa#protectTonyStark |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.04. Hozzászólás: 2007 Csatolások: 435 Azonosító: 166600 offline
|
Én sokkal jobban gyűlölöm a megcsúszó kést a tányéron. Attól teljesen kiráz a hideg. Ráadásul nekem mindig nagyok a körmeim, emiatt pedig utálok táblán felelni, szinte mindig előfordul az, hogy megcsikordul rajta...
2012. augusztus 30. 10:06
Nálam az első a baba nevetés, a második a tábortűz. A harmadik lenne a szalonna sercegése, mert imádok enni. 
Amit felettébb idegesítőnek találok az igen, a baba sírás és a fogcsikorgatás...
Amit felettébb idegesítőnek találok az igen, a baba sírás és a fogcsikorgatás...
2012. augusztus 30. 10:08
Körömnyúzás a táblán...brrr, hogy utálom. Én nem szeretem ha a csizmám alatt ropog a hó. Attól frászt kapok.
2012. augusztus 30. 10:09
|
|
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12632 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline
|
Idézet (Jeckyll @ 2012.08.30. 10:07)
Én hiányolom a kellemetlen oldalról a szúnyog zümmögését a fülembe éjszaka!!!
Én meg gaga repedtfazék hangját a rádióból
1 felhasználónak tetszik:
ophely88
2012. augusztus 30. 10:10
|
|
ilus1996~Hope~ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.28. Hozzászólás: 3131 Csatolások: 116 Azonosító: 134089 offline
|
A kellemes hangokat,amiket felsoroltak én is szerettem.Ám én nálam a kellemetlen hangoknál csak is egy van,ami nincs benne.Méghozzá a kés élesítése.Annyira rossz hallani,hogy libabőrös leszek.
2012. augusztus 30. 10:12
|
|
lola97122×Jigoku Shoujo× |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.21. Hozzászólás: 3206 Csatolások: 685 Azonosító: 143769 offline
|
Nekem a kellemes listán mindent úgy soroltak fel amilyen sorrendbe szeretem, kivéve a babakacajt és a madárcsicsergést, nálam az fordítva van, nálam a madárcsicsergés a negyedik és a babakacaj az ötödik.
Amúgy szerintem jó ötlet volt ez a lista.
2012. augusztus 30. 10:28
A kellemetlen oldalról hiányolom azt, amikor valaki az autó kerekeit csikorgatja. Pl.: Dombon mikor megy fel, vagy amikor az illető csak unatkozik, és megnyikorgatja...
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.