Lady Gaga beszólt Madonnának
2012. augusztus 31. 13:16
|
|
amileroablevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.03. Hozzászólás: 130 Csatolások: 0 Azonosító: 146545 offline
|
Gaga vs Madonna.... pár a zeneiparban eltöltött év vs három évtizedes pályafutás... popénekesnő vs a pop királynője... stílusok összetákolása vs stílus teremtése... popzene írása vs a popzene alapjainak lerakása... hát számomra nem kérdés...
2012. augusztus 31. 16:45
|
|
Sz81új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.31. Hozzászólás: 2 Csatolások: 0 Azonosító: 185184 offline
|
Én nem tagadom,Madonna fan vagyok..Több koncertjén voltam és olyan élményt adott amit soha nem fogok elfelejteni.Ezt csak az értheti meg aki gyerek kora óta rajong valakiért.Gaga nagyon kevés még Madonnahoz,hisz Ő nem csak egy sztár,hanem egy IKON!Nagyon profi és Gagának még nagyon-nagyon sokat kell tanulnia, hogy csak a közelébe is jusson!
1 felhasználónak tetszik:
ophely88
2012. augusztus 31. 17:29
|
|
Amanda Parkervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.13. Hozzászólás: 342 Csatolások: 0 Azonosító: 183375 offline
|
Alice-chan, igazad van!!
2012. augusztus 31. 17:54
|
bitchslapuúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.26. Hozzászólás: 7 Csatolások: 0 Azonosító: 139559 offline
|
A fenti idézet nem egy válasz Madonna többszörös "támadására" hanem a Bad Kids című számból egy idézet, talán nem kéne hülyeségeket kitalálni annak aki írja a cikket vagy jobban utána kéne nézni a dolgoknak. Ez meg már rég lejárt téma, talán nem kéne ennyit cikkezni erről.
Madonnát pedig végképp nem kell védeni, ő sokkal több embert lopott meg és másolt le mint Gaga eddig, itt egy szép kis lista, szemezgessetek aztán oltsátok Gagát: http://www.listal.com/list/lady-gaga-did-not-steal
Azt hiszitek hogy Madonna szarta a spanyol viaszt? Elismerem, sok mindent ért el és sikeres volt egy időben.
Úgy látszik tök mindegy mit csinál Gaga, mindenki Madonnához fogja hasonlítgatni meg vádolni hogy lop, a legszomorúbb pedig az hogy maga Madonna az ő 54 éves fejével még önti az olajat a tűzre és úgy viselkedik mint egy menstruáló kisiskolás.
Madonnát pedig végképp nem kell védeni, ő sokkal több embert lopott meg és másolt le mint Gaga eddig, itt egy szép kis lista, szemezgessetek aztán oltsátok Gagát: http://www.listal.com/list/lady-gaga-did-not-steal
Azt hiszitek hogy Madonna szarta a spanyol viaszt? Elismerem, sok mindent ért el és sikeres volt egy időben.
Úgy látszik tök mindegy mit csinál Gaga, mindenki Madonnához fogja hasonlítgatni meg vádolni hogy lop, a legszomorúbb pedig az hogy maga Madonna az ő 54 éves fejével még önti az olajat a tűzre és úgy viselkedik mint egy menstruáló kisiskolás.
2012. augusztus 31. 19:06
|
|
Viki Malik |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.07. Hozzászólás: 545 Csatolások: 0 Azonosító: 179754 offline
|
Mindkettőt szeretem de valahogy ugy.erzem Gagának van igaza!!!
2012. augusztus 31. 19:15
|
|
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline
|
Idézet (bitchslapu @ 2012.08.31. 17:54)
A fenti idézet nem egy válasz Madonna többszörös "támadására" hanem a Bad Kids című számból egy idézet, talán nem kéne hülyeségeket kitalálni annak aki írja a cikket vagy jobban utána kéne nézni a dolgoknak. Ez meg már rég lejárt téma, talán nem kéne ennyit cikkezni erről.
Sok énekes régebben is rajongott a kedvenceiért de abban az időben nem azért készítettek ilyen képeket és videókat hogy feltűnést keltsenek vele. Marilyn Monroet rengetegen szerették és bálványozták, manapság nyúlni idősebbek stílusát nem elfogadott. Régen azért nyúlták mert tényleg rajongtak érte és nem olyan célból másolták hogy na majd holnap kikerülök vele a Daily Mail weboldalára vagy feltöltök egy ilyen képet a Twitteremre. Régebben, még 8 - 10 éve is értéke volt azoknak a képeknek, mert szívből csinálták és nem azért hogy polgárokat pukkasszunk vele. Kylie Minogue nagy Madonna fan és szerinte Madonna nem másolja őt, ő érzi megtisztelve magát hogy Madonnát inspirálja és melengeti a szívét amit lát. És igen, teljesen mindegy hogy Gaga mit csinál vagy mit mond, mert ez a nő polgárpukkasztásra megy általában, játsza az agyát a légy önmagad dumájával, ő viselkedik menstruálós tini módjára csak ezt sokan nem veszik észre, már önmagában az mekkora paradox hogy légy önmagad és akkor alteregói vannak és másol. Madonna vagy bárki más, avagy a mostani 40 feletti énekesek 70%-a csinált már olyan képsorozatot vagy videót amin Monroet utánozzák vagy Grace-t, soha nem hirdették utcán útfélen hogy szeresd magad és a világ is fog mert az a részükről is elég nagy álszentség lett volna, légy önmagad, fogadd el magad és egyfolytában másnak öltöznek be hogy embereket pukkasszonak vele. Esetleg Gagának kellene beismerni hogy amit ő csinál, akár tiszta rajongásból teszi, akár nem, nem elfogadott, mert ilyen a mai társadalom, mindenki foggal - körömmel ragaszkodik a kedvencéhez és nem szeretik ha huszonegynehány évesek csórják 40 felettiek stílusát. Ez van. Ha Gaga inspirálónak találja Grace-t vagy Monroet, akkor ne csak a ruháikat nyúlja hanem bizonyítsa is be. Madonna annak idején viselt egy I love Kylie Minogue pólót. Na ez is mutatja hogy nem a pukkasztásért másol hanem mert tényleg szereti az ő zenéjét. Ennyi. Mondhatsz amit akarsz, nem érdekel mennyire nem értesz velem egyet és nem szívok vissza semmit abból amit mondtam. Gaga egy mazsorett bábú akiben annyi értékelhető eredetiség van mint egy fél kifliben, aki arra sem képes hogy önállóan, önmaga legyen, ahogyan hirdeti a fogadd el önmagad mottóját és mindig másnak próbál látszani. Egy pár éve a zenei szakmában lévő nő, akinek ráadásul van is hangja, mások stílusának csóringálásával és az undorító képeivel vagy beszólásaival akar a mindennapok beszédtémája lenni, nem érdemli meg hogy Madonna, Xtina, Kylie vagy Grace stílusát nyúlja. Alakítson ki egyet rendesen, alteregók és minden más nélkül, utána majd beszélhetünk a fotósorozatokról, amik csak fotók mellesleg. Valahogyan Xtinára sem volt jellemző hogy Kylie ruháihoz hasonló öltözetben ment volna ebédelni valahová. Vajon ez miért van?
Black Hearth2
2012. augusztus 31. 19:19
Egyiküket sem tartom sokra, tőlem össze is verekedhetnek...
2012. szeptember 01. 00:47
amileroable
lol, a popzene alapjait Cher és MJ rakta le xd
lol, a popzene alapjait Cher és MJ rakta le xd
2012. szeptember 01. 10:37
|
|
Average GirlLady of the Ñoldor |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.08. Hozzászólás: 3266 Csatolások: 273 Azonosító: 172960 offline
|
Madonna is mit pattog...az lesz még nagyobb szánalmasság ha ezek után neki fog feljebb állni...-.-"
Gagának igaza van!
Mellesleg, Gaga jobb, mint Madonna, de ez csak egyéni vélemény..
Gagának igaza van!
Mellesleg, Gaga jobb, mint Madonna, de ez csak egyéni vélemény..
2012. szeptember 01. 17:34
|
|
sewenteenKapitány Úr |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.14. Hozzászólás: 1138 Csatolások: 632 Azonosító: 129210 offline
|
_ToTo_
Én itt nem érverni próbálok, még csak köze sem volt az érveléshez! Ezzel csak azt akartam mutatni, h mennyire nincs értelme lázongani, meg ezen idegesgedni! Én is látom, h ha máshol, mert rég nem a tizen éves korszakban vagyok, de eszembe nem jutna itt kelteni a lázadást, és tüntetni ellene!
Madonnának is nagyon jól ismerem a munkásságát, főleg a régebbi dalait ismerem/kedvelem, mert az újak azok nem igazán tetszettek meg!
Ha 10 év múlva látok egy aktuális énekesnőt Húsruhában flangálni, és mindenki azt mondja, h húúú de durva ilyet senki nem merne rajta kívűl, akkor csak arra fogok gondolni, h Na ezt már láttam Gagán ,de nem állok le minden második internetes oldalon leírni a véleményem!
Mondjuk ez személyiségtől függ azt én is tudom! Szóval én itt igazából nem Gagát próbálom védeni, hanem azt magyarázni, h fölösleges ellene lázongani..főleg, h kb ő tehet a legkevesebbet arról, h milyen ruhába küldik a vakuk elé!
És ha már itt tartunk, Madonnának sem lenne oka lázongani, mert nem az Ő ötleteit lopják el, hanem csak az ő rajta megvalósított ötleteket..ami nagy különbség!
És itt most tényleg csak a külsőről beszélek, mert a Zenéit Gaga saját maga írja (legtöbbet), és bár lehet, h hasonlít egy két száma pár régi slágerre (bár olvastam itt olyan összehasonlítást is amit tényleg már erőltetettnek tartok) De engem ez nem érdekel, attól függetlenűl még lehet jó a zene!
Mellesleg nem érzem magam szörnyecskének, szeretem, de ennyi..
ophely88
"Nem képes azt mondani a stylistjának, hogy hé haver ne nyúljunk már mástól mert azt nem illik és sokaknak nem tetszik?"
Gondolod, h sok beleszólást engednek neki a megjelenésébe?
Én itt nem érverni próbálok, még csak köze sem volt az érveléshez! Ezzel csak azt akartam mutatni, h mennyire nincs értelme lázongani, meg ezen idegesgedni! Én is látom, h ha máshol, mert rég nem a tizen éves korszakban vagyok, de eszembe nem jutna itt kelteni a lázadást, és tüntetni ellene!
Madonnának is nagyon jól ismerem a munkásságát, főleg a régebbi dalait ismerem/kedvelem, mert az újak azok nem igazán tetszettek meg!
Ha 10 év múlva látok egy aktuális énekesnőt Húsruhában flangálni, és mindenki azt mondja, h húúú de durva ilyet senki nem merne rajta kívűl, akkor csak arra fogok gondolni, h Na ezt már láttam Gagán ,de nem állok le minden második internetes oldalon leírni a véleményem!
Mondjuk ez személyiségtől függ azt én is tudom! Szóval én itt igazából nem Gagát próbálom védeni, hanem azt magyarázni, h fölösleges ellene lázongani..főleg, h kb ő tehet a legkevesebbet arról, h milyen ruhába küldik a vakuk elé!
És ha már itt tartunk, Madonnának sem lenne oka lázongani, mert nem az Ő ötleteit lopják el, hanem csak az ő rajta megvalósított ötleteket..ami nagy különbség!
És itt most tényleg csak a külsőről beszélek, mert a Zenéit Gaga saját maga írja (legtöbbet), és bár lehet, h hasonlít egy két száma pár régi slágerre (bár olvastam itt olyan összehasonlítást is amit tényleg már erőltetettnek tartok) De engem ez nem érdekel, attól függetlenűl még lehet jó a zene!
Mellesleg nem érzem magam szörnyecskének, szeretem, de ennyi..
ophely88
"Nem képes azt mondani a stylistjának, hogy hé haver ne nyúljunk már mástól mert azt nem illik és sokaknak nem tetszik?"
Gondolod, h sok beleszólást engednek neki a megjelenésébe?
2012. szeptember 01. 19:36
Kedves bitchslapu: először is le szeretném szögezni: én kívülről tudom a Bad Kids-et, így azt is jól tudom, hogy az introban elhangzik az ominózus mondat. Ám ha Gaga a dal előtt mondta volna, akkor nem lenne hír, és én ezt nem találtam ki, ez így volt. És nem kéne ennyit cikkezni erről? Sajnálom, hogy az írók nem igazítják kedvedre a híreket.
Viszont minden másban egyet értek veled.
Viszont minden másban egyet értek veled.
2012. szeptember 02. 16:32
|
prézliPókasszony |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 09.09.12. Hozzászólás: 8034 Csatolások: 25737 Azonosító: 107627 offline
|
Idézet (Adrienn21 @ 2012.08.30. 15:42)
gondolkozz, és nézz utána a dolgoknak, mielőtt kommentelsz 
Utána néztem, képzeld, és többet tudok Madonnáról szerintem, mint te
ophely88
2012. szeptember 02. 16:36
|
|
Blarymajdnem |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.28. Hozzászólás: 1107 Csatolások: 11 Azonosító: 141855 offline
|
Madonna már nem a régi, kezd egyre rosszabb lenni. Szerintem helyet kéne adni inkább olyanoknak mint Gaga..tehetséges és rengetegen szeretik.
Szerintem Madonna sak féltékeny..De..mindenkinek más a véleménye..
2012. szeptember 07. 13:33
|
|
egoforeverúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.02.17. Hozzászólás: 33 Csatolások: 0 Azonosító: 120475 offline
|
Madonna csak maradjon csöndbe! Gaga százszor többet ér nála! Egy bizonyos kor fölött már elveszti az ember a józan eszét xD úgy tűnik nála ez viszonylag korán megtörtént
2012. szeptember 07. 14:01
Idézet (egoforever @ 2012.09.07. 13:33)
Madonna csak maradjon csöndbe! Gaga százszor többet ér nála!
???Me one???
Ezt kifejthetnéd jobban is! Miben ért el 100x többet? Többen követik a Twitteren, "Fészbukon"? Több a ráérős rajongója akik naphosszakat tudnak ülni a YouTube előtt Gaga videóira csorgatni a nyálukat?! Ezek aztán a mai siker mérvadói. Esetleg több lemezt adott el a 99 Centes legutóbbi albumából?
antonia12
2012. szeptember 09. 20:08
|
|
Krisztina_93új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.14. Hozzászólás: 51 Csatolások: 6 Azonosító: 147283 offline
|
Hadd veszekedjenek ha nekik ez jo mind kettőt hallgatom de egyik se kedvencem!!
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.