Lady Gaga fanok bocsánat ezért.. De ez aztán nagy beszólás volt.. madonna fanok bocsánat.. De Madonnától ez aztán értelmes volt!
Én egyikőjüknek sem adok igazat!
Lady Gaga beszólt Madonnának
2012. augusztus 30. 08:52
|
|
kolonicskrisztivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.26. Hozzászólás: 205 Csatolások: 0 Azonosító: 153921 offline
|
1 felhasználónak tetszik:
noni001
2012. augusztus 30. 09:33
|
|
Kriszti 1Dvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.24. Hozzászólás: 143 Csatolások: 0 Azonosító: 169980 offline
|
Nem értem,hogy mi van azon ha másolja a képeket a zenéket
Én nem tudom,hogy Madonnának anno milyen zenéi voltak,de sikeres volt.Ezt szeretné most Gaga is,hogy sikeres legyen.Mondjuk arra senki se gondol,hogy Madonna lenne a példaképe,mindenki a rosszat keresi mindenbe
Az meg,hogy most össze rezzentek Madonna kezdte,és Gaga csak reagált.De ez csak rájuk tartozik,rendezik ahogy akarják,nekünk ebbe semmi közünk.Gaga is meg irta,hogy lesz@rja a véleményeket,és igaza is van
Ezen egyébként se érdemes itt vitatkozni
2012. augusztus 30. 09:44
Idézet (Kriszti 1D @ 2012.08.30. 09:33)
Nem értem,hogy mi van azon ha másolja a képeket a zenéket
Én nem tudom,hogy Madonnának anno milyen zenéi voltak,de sikeres volt.Ezt szeretné most Gaga is,hogy sikeres legyen.Mondjuk arra senki se gondol,hogy Madonna lenne a példaképe,mindenki a rosszat keresi mindenbe
Az meg,hogy most össze rezzentek Madonna kezdte,és Gaga csak reagált.De ez csak rájuk tartozik,rendezik ahogy akarják,nekünk ebbe semmi közünk.Gaga is meg irta,hogy lesz@rja a véleményeket,és igaza is van
Ezen egyébként se érdemes itt vitatkozni 
Webfordítót használsz??
2012. augusztus 30. 09:52
|
|
Lilly-chan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.19. Hozzászólás: 1048 Csatolások: 0 Azonosító: 139065 offline
|
Madonna csak nem tudja elfogadni, hogy "lejárt az ideje"... Nem mintha Gaga olyan nagy szám lenne...
2012. augusztus 30. 10:07
Lady Gaga egy önálló egyéniség. Ő és Madonna különböznek egymástól. Lehet h Gaga merített Madonna régi stílusából, de ugyanúgy máséból is. Ez nem "ellopta" hanem a saját stílusára formázta. A popvilágban az a "lopás" ha valaki komplett lemásol valaki mást, pl. Gagát koppintja Katy Perry, Christina A. is egy kicsit és ugyebár Nikiminázs is, aki teljesen lopta a dizájnt.
- A cikk írója
- A cikk írója
2012. augusztus 30. 10:39
|
janet7 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.11. Hozzászólás: 4230 Csatolások: 67 Azonosító: 133061 offline
|
Idézet (ophely88 @ 2012.08.30. 01:14)
Igen, Minázst nem véletlenül hívják KopiMinázsnak de ez semmit nem változtat a tényen hogy Gaga is csak másol. Azt pedig ne te mond meg nekem hogy befejezzem-e és kussoljak-e vagy sem.
Véletlenek, ugye?
Biztosan ugyanaz a stylistja van aki Shakirának, Madonnának, Paulinónak és Xtinának.

Véletlenek, ugye?
Még jó, hogy véletlenek. Ahogy ezek is
Lil' Kim
Kelis
Grace Jones
702
1:45 körül, ha esetleg rémlik valakinek VALAHONNAN...
2012. augusztus 30. 10:41
Idézet (PGreg @ 2012.08.30. 10:07)
. A popvilágban az a "lopás" ha valaki komplett lemásol valaki mást, pl. Gagát koppintja Katy Perry, Christina A. is egy kicsit és ugyebár Nikiminázs is, aki teljesen lopta a dizájnt.
- A cikk írója
- A cikk írója
Ja, persze, igen Xtina '"koppintja'" Gagát
Bocs, de emellett nem tudtam szó nélkül elmenni.
2012. augusztus 30. 10:49
Hát én gaga helyében inkább kussoltam volna...
2012. augusztus 30. 11:04
A képek többet mondanak minden szónál. Tehát Gaga egy igazi stíluslopó. Egyedül csak a rajongói hordanak szemellenzőt. Mivel korábban valaki felhozta, tisztáznám: a Grammyvel és lemezeladással pedig felesleges jönni, hiszen a Grammy már régóta elvesztette a presztizsét, a lemezaladási adatok pedig szánalmasak, hiszen sokan azt sem tudják, hogy milyen zenét vásárolnak apuci és anyuci pénzéből. Megveszik előre, pedig még meg sem jelent a kérdéses dal. Grammyt pedig már ott tartunk, hogy akár Kesha is megkaphatja. Ha már lemezeladás, akkor Madonna - The Immaculate Collection c. 1990-es válogatásalbumából közel 35 millió fogyott el napjainkig. Gyémánt státuszt ért el az Államokban és mindenidők egyik legnagyobb példányszámban eladott női albuma. Ha jól számolok még így is több, mint Gaga összes albumának eladási mutatója. Ezért aztán felesleges a lemezeladásokkal jönni.
2012. augusztus 30. 11:07
2012. augusztus 30. 11:08
|
|
noni001^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.11. Hozzászólás: 1378 Csatolások: 3172 Azonosító: 131031 offline
|
Én úgy vagyok vele, hogy senkinek, nincs igaza... Se Madonnának, se Gagának, de valahogy a vita miatt Madonna a hibás, hisz ő szítja ezt az egészet, azzal, hogy álladóan szidja Gagát.. Csak úgy hozzátenném Gaga csak egy dal részlet mondott, és szó nincs beszólásról... Szerintem ebben a szakmában mind kettőjüknek van helye.. -.- Madonna tényleg egy ikon, de Gaga is nagyon jó a maga módján, hisz nem véretlenül szeretik olyan sokan. Mind a ketten sokat letettek már az asztalra, dalokkal, díjakkal és botányokkal egyben..Ahogy olvasom a hozzászolásokat, néha elgondolkodok azon, hogy sokan szidják a Little Monstereket, hogy mennyire betegesen imádják Gagát, pedig szerintem az Antifanok sokkal betegesebben és megszálottaban próbálják mindenhogyan leégetni a "lédit"... senki ne vegye magára, de amit egyesek művelnek (nem csak erre a közösségre gondolok) szó szerint szánalmas
..mindenki foglalkozzon a saját dolgával... Madonna fanok, foglalkozzanak Madonnával, Gagafanok Gagával. Okos enged, szamár szenved...részemről ennyi.
1 felhasználónak tetszik:
VampireBella
2012. augusztus 30. 11:41
|
|
szuperszőlőputa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.29. Hozzászólás: 1295 Csatolások: 906 Azonosító: 179007 offline
|
hát nem is csodálkozok mert mind a két nő őrölt
2012. augusztus 30. 11:42
|
prézliPókasszony |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 09.09.12. Hozzászólás: 8034 Csatolások: 25737 Azonosító: 107627 offline
|
Lédi Gagyi majd akkor kattogjon, amikor 30 év múlva is a pályán lesz 12 albummal, 9 világ körüli turnéval és 80 kislemezzel a háta mögött. Egyelőre semmi joga osztani az észt Madonnának.
7 felhasználónak tetszik:
rencsi95,
Glamster,
MadHatter,
Black Hearth2,
LadyRainbow,
ophely88,
Beliyah
2012. augusztus 30. 12:07
|
|
Glamster☾ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 11.03.16. Hozzászólás: 3280 Csatolások: 10727 Azonosító: 147418 offline
|
Idézet (Adrienn21 @ 2012.08.30. 11:07)
Olyan id...a vagy, hogy az már fizikailag fáj, már elnézést.
(és még Madonna beképzelt, értem)
Van ott még, ahonnan ez jött
2012. augusztus 30. 12:37
|
|
BlazeBúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.14. Hozzászólás: 83 Csatolások: 0 Azonosító: 177789 offline
|
GaGa Jobb téma lezárva!!! Ennyi!! A képekről pedig annyit h lehet van némi hasonloság, de GaGa sokkal modernebb mint azok a göncök!! Madonna pedig egyszerűen irigy,hogy neki már annyi!!
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.