Idézet (sewenteen @ 2012.08.30. 00:39)
Ja és _ToTo_
"Mi meg lesz@rjuk mit hazudik a lédi, mi is tudjuk az igazságot pardon.gif copygaga ..."
ki az a "mi"? Te és a kis cicáid, vagy kik?
Elhiszed, h senkit nem érdekel (a Gaga utálókon kívűl) h miket másolt a "lédi"? Aki szereti azt nem érdekli és lehet, h nem is így látja, aki közömbös azt szintén nem érdekli és lehet, h nem is így látja, aki utálja, na az megtudna halni azért, h mindenki úgy gondolja ahogy ő! És mondhatsz akármit, tényleg rendszeresen bizonyítani akarod, h ő csak másolni tud!
Attól, h te utálod, attól ő még baromi sikeres lesz és akárhogy nézzük sokkal sikeresebb jelenpillanatban mint Madonna! De nyugodtan utálhatod, és tudhatod/tudhatjátok az igazat, ez tényleg rajtad/rajtatok kívűl mást nem mozgat meg!
Még voltak ilyen kommentek is, h "Madonna többet le tett eddig az asztalra"
Hát szerintem ez úgy lenne igazságos ha csak azt tekintenénk, h gaga kb 4 éve van a pályán és Madonna az első négy évében volt- e ennyire sikeres mint Gaga?
De az, h a legtöbben egy több mint 30éves pályafutást összehasonlíttok egy mindössze 4-5 éves pályafutással csak azt mutatja, h Gaga már ebben a pár évben elért annyit, ami összehasonlítható több évtizedes munkával!
Gondolom mivel most ellened írtam így, ahogy te fogalmaznád "pihenőre/szabdságra" küldesz, csak azért mert te vagy az akivel szembe szálltak! De olyanokat akik egymást ölik olyanokat sosem küldesz el! Mindenesetre próbáltam nem bántóan fogalmazni!
A cicáimat kár ide kevened, ez is csak azt bizonyítja, hogy a 'szörnyecskék' nem tudnak érvelni, mert legbelül tudják az igazságot. Csak fröcsögtök, szitkozódtok és azokat támadjátok akik leírják a véleményüket. Abban igazatok van, hogy most ő a menő - mert jól megcsinálták és a csapból is ő folyik - ennyi. Valahol Ti sem tehettek erről, ebben nőttök fel, ez vesz körül titeket. Én és a többi idősebb tag aki a kezdetektől nyomonkövette pl madonna (amúgy nem kedvencem, volt egy korszaka amikor az volt, de most nem) pályafutását és amikor megláttam meghallottam az első gagás számokat, klippeket - egyből az ugrott be, hogy ilyet már láttam és hallottam madonnától. Ez nem belemagyarázás a dolgokba, ez volt az első reakcióm - és nem csak nekem, hanem sokaknak.
Majd te illetve Ti is fogtok ilyet tapasztalni 5-10-20 év múlva mikor jön egy új popzenei generáció.
A durva és sértő hsz-ek pedig mindig törlésre kerülnek.