Lady Gaga beszólt Madonnának
2012. augusztus 29. 22:23
|
|
LadyRainbowvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.15. Hozzászólás: 443 Csatolások: 4 Azonosító: 158368 offline
|
Elképeszt, hogy mennyi tudatlan fruska írkálja a hülyeségeit gaga védelmében. Van amúgy miért megvédeni őt? Madonna miért is lenne irigy Gagára? Tán féltékeny a húsruhájára? Mert ennyiről nevezetes az a nő. Madonna viszont több évtizede van a pályán, MINDIG képes volt felállni, nem csődölt be a MÁSODIK nagylemeze után, mint Lady Gaga, - Aki egyébként tényleg olcsó utánzat. Aki nem veszi észre a hasonlóságot A Born This Way és az Express Yourself, vagy az Alejandro és a Vouge klipje között, az elvakult. Kíváncsi leszek, hogy hol lesz Gaga 20 év múlva
Mellesleg, ameddig nem vagytok teljesen tisztában Madonna munkásságával, inkább meg se szólaljatok. És ezt úgy mondom, hogy nem vagyok óriása Madonna rajongó, de Gagát sem utálom.
2012. augusztus 29. 22:27
|
lA-dONNA |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.05. Hozzászólás: 2930 Csatolások: 110 Azonosító: 144776 offline
|
Idézet (lucyrean001 @ 2012.08.29. 21:06)
Hát, Gagának igaza van. Madonna már amúgyis kiöregedett a szakmából, inkább menjen és kössön egy pár szép pullóvert. ^^
Teljesen egyetértek
És amúgy Gaga új és eredeti, Madonna viszont már ha úgy vesszük nagymama korban van, sőt volt már 5 évvel ezelőtt is, amíg még fiatalabb volt, teljesen oké, hogy énekelget, de meddig akarja ezt folytatni? 90 éves koráig, hogy már mindenki rajta röhögjön?
2012. augusztus 29. 22:30
rencsi95: Gaga eredeti, Madonna meg egy az egybe Marilyn Monroe xD
2012. augusztus 29. 22:41
|
|
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline
|
Idézet (Adrienn21 @ 2012.08.29. 22:30)
rencsi95: Gaga eredeti, Madonna meg egy az egybe Marilyn Monroe xD
Tényleg nagyon eredeti.
2012. augusztus 29. 22:45
ophely88
képzeld el, eredeti xd sőt.. őt kopizzák.. ott van Nikiminázs, Kétiperri, meg egy jópár ember.. ja, és hogy még valamin röhöghess: éppen Madonna nyúlta le Gaga ruháját
amit Gaga április 27.-én felvett, szinte ugyanazt hordta mdna a májusban kezdődő turnéján, szóval le lehet állni mdna fanok, ez most nem jött be
Mdna egy az egybe Marilyn Monroe, szóval el lehet kussolni xd
képzeld el, eredeti xd sőt.. őt kopizzák.. ott van Nikiminázs, Kétiperri, meg egy jópár ember.. ja, és hogy még valamin röhöghess: éppen Madonna nyúlta le Gaga ruháját
2012. augusztus 29. 22:49
|
Getsmartúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.29. Hozzászólás: 4 Csatolások: 0 Azonosító: 185035 offline
|
Gratulálok a cikk írójának! Ez a cikk is annyira hiteles, mint a Gagáról megjelentek 85%-a. Mindegy, hogy mit csak írjuk róla valamit, nem számít, hogy igaz -e vagy sem. Ez a mondat a Bed Kids című szám része.
Mielőtt bárkit kereszre feszítetek tájékozódjatok. Itt meghallgatjátok a számot: http://www.youtube.com/watch?v=lxhjHz9FYQE
Mielőtt bárkit kereszre feszítetek tájékozódjatok. Itt meghallgatjátok a számot: http://www.youtube.com/watch?v=lxhjHz9FYQE
2012. augusztus 29. 22:52
|
v000kr1visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.14. Hozzászólás: 182 Csatolások: 0 Azonosító: 183515 offline
|
Ladyrainbow teljesen egyetértek veled! Madonna egy ikon, Lady Gaga nos...szóval neki még nagyon sokat kell fejlődnie hogy utolérhesse őt! Nem kell még valakit leírni csak azért mert idősebb! Ott van Rolling Stones, meg a többiek azok 20 évesek? Milyen sokat elértek, én igenis örülök hogy Madonna tök jól bírja és csinálja! Ja és tényleg kíváncsi leszek én is, hogy fog a Lady Gaga 20 év múlva kinézni, vagy meddig fog eljutni??
2012. augusztus 29. 22:52
Getsmart:
EGYÉBKÉNT MEG ITT A PONT, mert ahogy leírtad, a dalszöveg része az a bizonyos mondat, úgyhogy erről ennyit
Nem az ókorban élünk, ahol Mdna volt, már Gaga-kor van.
EGYÉBKÉNT MEG ITT A PONT, mert ahogy leírtad, a dalszöveg része az a bizonyos mondat, úgyhogy erről ennyit
Nem az ókorban élünk, ahol Mdna volt, már Gaga-kor van.
2012. augusztus 29. 22:53
|
|
LadyRainbowvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.15. Hozzászólás: 443 Csatolások: 4 Azonosító: 158368 offline
|
Idézet (Adrienn21 @ 2012.08.29. 22:45)
ophely88
amit Gaga április 27.-én felvett, szinte ugyanazt hordta mdna a májusban kezdődő turnéján, szóval le lehet állni mdna fanok, ez most nem jött be
Mdna egy az egybe Marilyn Monroe, szóval el lehet kussolni xd
Videó Videó Videó
Mindegyik tök véletlen egybeesés, ugye?
Megjegyezném hogy az 'el lehet kussolni' nem túl értelmes fogalom.
+Hozzátenném az 'őskor'-os eszmefuttatásodhoz, hogy igen, valóban, Madonna annyira régen volt sikeres, hogy még az anyukád is emlékszik rá. Hű.
2012. augusztus 29. 23:10
LadyRainbow
az első videót nem értem xdd
a második videónál vigyorgörcsöt kaptam, kajakra az a nagy kopizás, h mindketten készítenek videónaplót? ugyanmár, ez se sikerült
a 3. videónál jöhet szóba a véletlen, kicsim.
a sikerekről annyit, h Mdna asszem 7, vagy 12 grammyt nyert 30 év alatt, Gaga meg 3 év alatt 5-öt, úgyhogy ennyit erről xD Gaga 10 év múlva már röhögni fog Mdna sírja mellett, markában a 2szer annyi elismeréssel.
megjegyzem, lesz.om ki mit gondol értelmesnek, meg mit nem. ma már mi az? xd
anyám anno, még 5-8 éve Mdna rajongó volt.. de ahogy bejött Gaga, megutlta madonnát. nem az mondom, h ő is littlemonster lett, mert Gagát is utálja.. de meg van a véleménye arról h Gaga mégis jobb és eredetibb mint az a másik.
csá.
az első videót nem értem xdd
a második videónál vigyorgörcsöt kaptam, kajakra az a nagy kopizás, h mindketten készítenek videónaplót? ugyanmár, ez se sikerült
a 3. videónál jöhet szóba a véletlen, kicsim.
a sikerekről annyit, h Mdna asszem 7, vagy 12 grammyt nyert 30 év alatt, Gaga meg 3 év alatt 5-öt, úgyhogy ennyit erről xD Gaga 10 év múlva már röhögni fog Mdna sírja mellett, markában a 2szer annyi elismeréssel.
megjegyzem, lesz.om ki mit gondol értelmesnek, meg mit nem. ma már mi az? xd
anyám anno, még 5-8 éve Mdna rajongó volt.. de ahogy bejött Gaga, megutlta madonnát. nem az mondom, h ő is littlemonster lett, mert Gagát is utálja.. de meg van a véleménye arról h Gaga mégis jobb és eredetibb mint az a másik.
csá.
2012. augusztus 29. 23:20
a Staritynek meg gratulálok, hogy hibás híreket enged kitenni... amikor az a mondat egy dalszöveg volt és k..ra nem annak a nőnek ment, de mindegy xDDD
MadHatter:
"We don’t care what people say, we know the truth"
MadHatter:
"We don’t care what people say, we know the truth"
2012. augusztus 29. 23:21
Bocsi de néha csak sírni tudok azon ,hogy milyen regényeket írtok arról ,gogy ki kit preferál... Ami azt illeti Madonnának és Gagának oriási hangja vam de kérlek Madonna nem lehetne kulturáltan mellmutogatás nélkül szimpadra lépni ? Lehet ezt kultúráltan is csinálni 
Gagának ugyanez én értem ,hogy show kell de hús ruha azt hittem elhányom magam ez gusztustalan én èrtem ,hogy egyéniség de mégis csak...A vita meg hülyeség, marketing, stb..
Gagának ugyanez én értem ,hogy show kell de hús ruha azt hittem elhányom magam ez gusztustalan én èrtem ,hogy egyéniség de mégis csak...A vita meg hülyeség, marketing, stb..
2012. augusztus 30. 00:22
|
|
VampireGirl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.14. Hozzászólás: 889 Csatolások: 0 Azonosító: 175684 offline
|
sok mindwnkivel egyetérek,no comment...már leírtátok mit gondolok
2012. augusztus 30. 00:24
|
|
Annush97új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.01. Hozzászólás: 38 Csatolások: 0 Azonosító: 172429 offline
|
Emberileg egyikőjük sem szimpatikus.. csak a zenéjüket szeretem, viszont sztem mind a ketten tettek már egymás ellen eleget. Gaga néha tényleg utánozza Madonnát, de én Madonna helyében ezt inkább csak bóknak fognám fel. 3 évtizede a pályán van és még most is egy ikon. Szal erre inkább büszke lennék. Viszont sztem Madonnának 50 évesen egy kicsit moderálnia kellene magát és elfogadnia , hogy lassan kiöregszik és egy idő után nem tudja felvenni a versenyt az új tehetséges énekesekkel. A helyében valami visszafogottabb stílussal lassan, jó lassan 'nyugdíjba' mennék. A visszafogottabb stílust nem a enéjére értem hanem a megjelenésére. Amúgy sztem nem a ruhákkal és egyéb külsőségekkel kéne foglalkozni igazán, hanem a tehetségükkel és a dalaikkal. Mind a kettőjük dalait szeretem
2012. augusztus 30. 00:28
|
|
Glamster☾ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 11.03.16. Hozzászólás: 3280 Csatolások: 10727 Azonosító: 147418 offline
|
She's not me. - Madonna.
Téma ezzel a videóval lezárva. De amúgy EZEN az oldalon bemutatják a "nagy" és "eredeti" Gagátokat.
Nézegessétek csak
Pl a fekete parfüm dolgot is bőven ellőtték páran
De persze az összes fotó véletlen. Tudjuk, tudjuk.
Amúgy az a vicc, hogy hogy tudtak egy nőben ennyi - már réges-rég előtt - briliáns, forradalmi(!) ötletet belerakni, úgy, hogy nincs botrány a másolásaiból. Emberek, vakok vagytok? Egy médiacikk ez a nő, semmi más! Minden lépését meghatározzák, ahogy a nagy "egyedi" ötleteit is a '80-as évek divatjából vágják ki... A forradalmár, kérem szépen.
Téma ezzel a videóval lezárva. De amúgy EZEN az oldalon bemutatják a "nagy" és "eredeti" Gagátokat.
De persze az összes fotó véletlen. Tudjuk, tudjuk.
Amúgy az a vicc, hogy hogy tudtak egy nőben ennyi - már réges-rég előtt - briliáns, forradalmi(!) ötletet belerakni, úgy, hogy nincs botrány a másolásaiból. Emberek, vakok vagytok? Egy médiacikk ez a nő, semmi más! Minden lépését meghatározzák, ahogy a nagy "egyedi" ötleteit is a '80-as évek divatjából vágják ki... A forradalmár, kérem szépen.
2012. augusztus 30. 00:39
|
|
sewenteenKapitány Úr |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.14. Hozzászólás: 1138 Csatolások: 632 Azonosító: 129210 offline
|
Ennek a cikknek most megint csak annyi értelme volt, h komment háború legyen, ami lett is! Még az értelmesebb emberek is leállnak és elkezdik bizonygatni a nézetüket, amitől amúgy semmi nem fog megváltozni!
Azokra a vicces kommentekre, h "ti is szeretnétek így kinézni ennyi idősen mint Madonna" Csak annyit fűznék hozzá, h ha elmenne melletted az utcán úgy, h nem dolgoztak rajta órákat, akkor lehet meg se ismernéd, mert Madonna is némely képen saját öreganyja! nem kell mindent elhinni amit az újságban látsz, mert Madonna is csak SZERETNE úgy kinézni, ahogy megjelenik az újságokban!
Ja és _ToTo_
"Mi meg lesz@rjuk mit hazudik a lédi, mi is tudjuk az igazságot pardon.gif copygaga ..."
ki az a "mi"? Te és a kis cicáid, vagy kik?
Elhiszed, h senkit nem érdekel (a Gaga utálókon kívűl) h miket másolt a "lédi"? Aki szereti azt nem érdekli és lehet, h nem is így látja, aki közömbös azt szintén nem érdekli és lehet, h nem is így látja, aki utálja, na az megtudna halni azért, h mindenki úgy gondolja ahogy ő! És mondhatsz akármit, tényleg rendszeresen bizonyítani akarod, h ő csak másolni tud!
Attól, h te utálod, attól ő még baromi sikeres lesz és akárhogy nézzük sokkal sikeresebb jelenpillanatban mint Madonna! De nyugodtan utálhatod, és tudhatod/tudhatjátok az igazat, ez tényleg rajtad/rajtatok kívűl mást nem mozgat meg!
Még voltak ilyen kommentek is, h "Madonna többet le tett eddig az asztalra"
Hát szerintem ez úgy lenne igazságos ha csak azt tekintenénk, h gaga kb 4 éve van a pályán és Madonna az első négy évében volt- e ennyire sikeres mint Gaga?
De az, h a legtöbben egy több mint 30éves pályafutást összehasonlíttok egy mindössze 4-5 éves pályafutással csak azt mutatja, h Gaga már ebben a pár évben elért annyit, ami összehasonlítható több évtizedes munkával!
Gondolom mivel most ellened írtam így, ahogy te fogalmaznád "pihenőre/szabdságra" küldesz, csak azért mert te vagy az akivel szembe szálltak! De olyanokat akik egymást ölik olyanokat sosem küldesz el! Mindenesetre próbáltam nem bántóan fogalmazni!
Azokra a vicces kommentekre, h "ti is szeretnétek így kinézni ennyi idősen mint Madonna" Csak annyit fűznék hozzá, h ha elmenne melletted az utcán úgy, h nem dolgoztak rajta órákat, akkor lehet meg se ismernéd, mert Madonna is némely képen saját öreganyja! nem kell mindent elhinni amit az újságban látsz, mert Madonna is csak SZERETNE úgy kinézni, ahogy megjelenik az újságokban!
Ja és _ToTo_
"Mi meg lesz@rjuk mit hazudik a lédi, mi is tudjuk az igazságot pardon.gif copygaga ..."
ki az a "mi"? Te és a kis cicáid, vagy kik?
Elhiszed, h senkit nem érdekel (a Gaga utálókon kívűl) h miket másolt a "lédi"? Aki szereti azt nem érdekli és lehet, h nem is így látja, aki közömbös azt szintén nem érdekli és lehet, h nem is így látja, aki utálja, na az megtudna halni azért, h mindenki úgy gondolja ahogy ő! És mondhatsz akármit, tényleg rendszeresen bizonyítani akarod, h ő csak másolni tud!
Attól, h te utálod, attól ő még baromi sikeres lesz és akárhogy nézzük sokkal sikeresebb jelenpillanatban mint Madonna! De nyugodtan utálhatod, és tudhatod/tudhatjátok az igazat, ez tényleg rajtad/rajtatok kívűl mást nem mozgat meg!
Még voltak ilyen kommentek is, h "Madonna többet le tett eddig az asztalra"
Hát szerintem ez úgy lenne igazságos ha csak azt tekintenénk, h gaga kb 4 éve van a pályán és Madonna az első négy évében volt- e ennyire sikeres mint Gaga?
De az, h a legtöbben egy több mint 30éves pályafutást összehasonlíttok egy mindössze 4-5 éves pályafutással csak azt mutatja, h Gaga már ebben a pár évben elért annyit, ami összehasonlítható több évtizedes munkával!
Gondolom mivel most ellened írtam így, ahogy te fogalmaznád "pihenőre/szabdságra" küldesz, csak azért mert te vagy az akivel szembe szálltak! De olyanokat akik egymást ölik olyanokat sosem küldesz el! Mindenesetre próbáltam nem bántóan fogalmazni!
1 felhasználónak tetszik:
Empress
2012. augusztus 30. 00:41
|
|
Empressassassins™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.08. Hozzászólás: 3519 Csatolások: 8556 Azonosító: 146868 offline
|
Madonnáról sem mondhatjuk ,hogy ártatlan
Ennyit erről
Figyeljetek emberek!Fölösleges veszekedni hisz mindenkinek más a véleménye mindenkinek más tetszik.
Egy szó mint száz MIND A 2 TEHETSÉGESEK.
Ennyit erről
Figyeljetek emberek!Fölösleges veszekedni hisz mindenkinek más a véleménye mindenkinek más tetszik.
Egy szó mint száz MIND A 2 TEHETSÉGESEK.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.