Lady Gaga beszólt Madonnának
2012. augusztus 29. 19:52
Én egyáltalán nem szeretem Madonnát, szerintem Gaga 100000000x tehetségesebb. Az lehet, hogy másoktól is merít ötletet Lady Gaga, de kétlem, hogy szükség volt arra, hogy olcsó utánzatnak nevezzék, miután szerintem Madonnának nincs is olyan jó hangja.
2012. augusztus 29. 19:58
Szerintem jobb lenne ha ezt egymás közt vitatnák meg,és nem a médián keresztül oltogatnák egymást.
2012. augusztus 29. 19:59
|
|
MadHatterfunkycrime |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.26. Hozzászólás: 7352 Csatolások: 404 Azonosító: 170079 offline
|
Idézet
Madonna olcsó utánzatnak nevezte Lady Gagát
Az a baj, hogy Madonnának igaza van. A Born This Way és az Express Yourself akkordmenetele ugyan az, ezt én mondom. Lejátszottam zongorán és ugyan az lett a hangzás, szerintem nem véletlen. Gagának hatalmas elismeréssel kéne nézni Madonnára, ehelyett ilyeneket mond... annak a nőnek/nőről, aki nélkül nem tartana ott ahol. Én a cikkben csak Madonnát nevezném popdívának.
Senki oldalán nem kívánok állni, de ami sok az sok. De a mai popszaka már csak ilyen... Senki sem tud újat mutatni. És ezalól a Pop Királynője sem kivétel
2012. augusztus 29. 20:19
|
|
MadHatterfunkycrime |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.26. Hozzászólás: 7352 Csatolások: 404 Azonosító: 170079 offline
|
Idézet (Remika @ 2012.08.29. 20:10)
1iket se szertem,de a born this way 1általán nem hasonlít arra a régi vacak számra. madonna talán csak irigy
Te sem hallottad még azt a "régi vacak szám"-ot...
1 felhasználónak tetszik:
Glamster
2012. augusztus 29. 20:26
|
|
MachineMagicpainkiller. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.22. Hozzászólás: 1126 Csatolások: 6 Azonosító: 133664 offline
|
Lady Gaga nem merített ötletet Madonna számából, egyáltalán nem hasonló! Szerintem. Szánalmas vagy Madonna... Nem elfolgultság, de ha nem lennék Gaga fan, akkor is ezt mondanám!
2012. augusztus 29. 20:35
|
happymonkeyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.03. Hozzászólás: 40 Csatolások: 0 Azonosító: 137775 offline
|
MadHatter! mind2 komiddal egyetertek!
1 felhasználónak tetszik:
MadHatter
2012. augusztus 29. 20:39
|
|
Fashionista Hookerúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.19. Hozzászólás: 15 Csatolások: 0 Azonosító: 178129 offline
|
Hajrá Gaga!!!! Szeretem Madonnát, de Gaga sokkal jobb. és egyetértek MachineMagiccal!
2012. augusztus 29. 20:42
|
|
antonia12brooklyn baby. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.15. Hozzászólás: 2177 Csatolások: 73 Azonosító: 171293 offline
|
Idézet
Olcsó utánzatnak nevezte Gagát
Teljes mértékben igaza van.A Born This Way az Express Yourself-ből van.
Csak az a baj,hogy itt majdnem mindenki(tisztelet a kivételnek) a botrányaiból és feltűnő ruháiból magát fenntartó úgynevezett "énekesnőt" védi.Pedig Madonnát kéne.
Idézet
Remika:régi vacak szám...madonna talán csak irigy
Régi vacak szám??!! Már miért lenne irigy?! Madonna legalább szép és tehetséges,van karriere 30 éve "Ladynek" pedig mi van?! Madonna az ő korában már rég befutott énekesnő volt.
Gagának is vannak rajongói,de ha nem a Starity sorrendjét nézzük akkor egyértelműen Madonnát szeretik többen.
Idézet
Szánalmas vagy Madonna
2012. augusztus 29. 20:44
hány éves vagy machine magic 5-10? nézd meg madonnától a vogue-ot vagy az express yourself-t esetleg a like a prayert aztán gaga alejandroját...
2012. augusztus 29. 20:58
|
|
Life.and.Happy●winter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.02. Hozzászólás: 1264 Csatolások: 5 Azonosító: 182238 offline
|
Sajna Gagának igaza van Madoona! Olcsó utánzat? -.-" Madonna bocsi de te vagy egy olcsó utánzat. Mit is mondjak.Gagának teljes mértékben igaza van. Szard le amit az emberek mondanak! Igaza van ^^
2012. augusztus 29. 21:03
|
|
vampiregirl144 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.01. Hozzászólás: 621 Csatolások: 64 Azonosító: 166354 offline
|
Gagának teljesen igaza van le kell sz*rni!!Amit Gaga csinál az művészet amit meg Madonna Sorry a rajongóktól de az már gusztustalan 50 mit tudom én hány évesen mutogatja magát.Régebben még jó volt de most...Hát sajnálom!
2012. augusztus 29. 21:05
|
|
MadHatterfunkycrime |
|
Idézet (Life.and.Happy @ 2012.08.29. 20:58)
Sajna Gagának igaza van Madoona! Olcsó utánzat? -.-" Madonna bocsi de te vagy egy olcsó utánzat. Mit is mondjak.Gagának teljes mértékben igaza van. .. le amit az emberek mondanak! Igaza van ^^
Már nemazért, de Madonna 33 éve énekesnő, azaz már akkor híres és elismert volt, mikor Lady Gaga még meg sem született. Madonna nem olcsó utánzat, Ő előbb volt ilyen, amilyen most. Gaga is belőle merít mindig, de ezen nem is csodálkozok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.