Lady Gaga beszólt Madonnának
2012. augusztus 29. 18:44
|
|
Victoria9723visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.11. Hozzászólás: 248 Csatolások: 0 Azonosító: 165114 offline
|
Bagoly mondja verébnek:)
2012. augusztus 29. 18:47
|
|
gizike1998 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.21. Hozzászólás: 772 Csatolások: 337 Azonosító: 156036 offline
|
Mért kell eböl olyan nagy ügyet csinálni!!!
2012. augusztus 29. 18:51
|
|
BlazeBúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.14. Hozzászólás: 83 Csatolások: 0 Azonosító: 177789 offline
|
Drága Madonna 54 éves vagy, vagy mennyi! Menjél haza kötögetni és ne mutogassad már magadat, foglalkozz inkább a lányoddal akiből ribancot csináltál!!
GaGa Te pedig csináldd azt amiben a legjobb vagy és alkoss valami fantasztikus Albumot!
GaGa Te pedig csináldd azt amiben a legjobb vagy és alkoss valami fantasztikus Albumot!
2012. augusztus 29. 18:53
|
|
cicusmicus8b!tch |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.27. Hozzászólás: 1004 Csatolások: 31 Azonosító: 184793 offline
|
mi a .......... kell ebből olyan nagy ügyet csinálni !!:S .............kit érdekel....
2012. augusztus 29. 18:57
Most kivételesen Gagusnak van igaza. Mit akar már magával az a nyanya?
2012. augusztus 29. 18:57
Egyikőjüket sem kedvelem, ráadásul ezek a sztárviták rettenetesen unalmasak Miért jó egyáltalán a médián keresztül üzengetni a másiknak? Inkább üljenek le és beszéljék meg ezt egy kávé mellett.
2012. augusztus 29. 19:02
|
|
Glamster☾ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 11.03.16. Hozzászólás: 3280 Csatolások: 10727 Azonosító: 147418 offline
|
Mint egy gyerek, aki elmenekül. Egyébként Madonna azzal, hogy előadja az Expres Yourselffel a Born This Way-t, mint mashup, enyhén beintett Gagának. Gagának pedig ne járjon a szája, ameddig ettől a "nyanyától" veszi az "egyedi" ötleteinek 99%-át. Ennyi az egész.
+ szeretnétek majd Ti úgy kinézni 54 évesen, ahogy ez a "nyanya". Sőt, lennétek ti olyan energikusak a hétköznapokban, mint ez a "nyanya", akinek kötögetni kéne. Bocsánat.
+ szeretnétek majd Ti úgy kinézni 54 évesen, ahogy ez a "nyanya". Sőt, lennétek ti olyan energikusak a hétköznapokban, mint ez a "nyanya", akinek kötögetni kéne. Bocsánat.
2012. augusztus 29. 19:15
|
|
VampireBellaVilágegyetemista |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.24. Hozzászólás: 1918 Csatolások: 364 Azonosító: 162606 offline
|
Szerintem Gagának van igaza elég gyerekes és bunkó dolog volt Madonnától hogy azt csinálta amit csinált Gaga csak visszavágott teljesen jogosan
2012. augusztus 29. 19:17
„Mi leszarjuk, mit gondolnak... tudjuk az igazságot” x'DDD Összehugyozom magam....
2012. augusztus 29. 19:22
Madonna a pop királynője, de csak azért mert ő született előbb. Lady GaGát és Madonnát nem lehet egymáshoz hasonlítani. Mindkettőjük zenéje más. Már elnézést, de hogy tehetne le annyi mindent az asztalra Gaga, ha kb. fele annyi idős, mint Madonna.
Madonna nem a Gagára irigy, hanem arra hogy jelenleg ő már nem olyan népszerű. Lady Gaga botrányos, de Madonna sem csak a hangjával lett ismert,már nem azért.
2012. augusztus 29. 19:25
hát egy részt igazat adok madonnának
többször már észre vettem h gaga klipjeiben igen ismerős jelenetek vannak, de csak akkor, amikor régebbi klippeket láttam, szóval vmilyen szinten azért ötleteket merít azokból sztem, ami nem olyan nagy baj, de pl az öltözködése utánozhatatlan
csalódtam benne mert míg azt hirdeti énekli hogy higgy magadban, meg a természetesség meg mi egy más, közben ő meg plasztikáztat, pedig nem lett volna rá szükésge szóval így már nem olyan hiteles
madonnát meg sokkal ellentétben nem szerettem soha se, talán még nagyon régen amikor nem tudtam hogy azt a számot ő énekli XD nagyon taszító nekem hogy még ennyi évesen is úgy csinál mint egy 16 éves, a klipjei meg.....de az ő dolguk, majd lerendezik
többször már észre vettem h gaga klipjeiben igen ismerős jelenetek vannak, de csak akkor, amikor régebbi klippeket láttam, szóval vmilyen szinten azért ötleteket merít azokból sztem, ami nem olyan nagy baj, de pl az öltözködése utánozhatatlan
csalódtam benne mert míg azt hirdeti énekli hogy higgy magadban, meg a természetesség meg mi egy más, közben ő meg plasztikáztat, pedig nem lett volna rá szükésge szóval így már nem olyan hiteles
madonnát meg sokkal ellentétben nem szerettem soha se, talán még nagyon régen amikor nem tudtam hogy azt a számot ő énekli XD nagyon taszító nekem hogy még ennyi évesen is úgy csinál mint egy 16 éves, a klipjei meg.....de az ő dolguk, majd lerendezik
2012. augusztus 29. 19:35
|
|
Maite_Selena fanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.19. Hozzászólás: 473 Csatolások: 0 Azonosító: 184026 offline
|
én egyáltalán nem bírom egyiket sem,mind2 unszimpi.de szerintem Lady Gagának volt igaza,és úgy ahogy eddig is tette,sz@rja le mások rossz véleményét.
2012. augusztus 29. 19:40
|
|
babyNatasavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.10. Hozzászólás: 107 Csatolások: 1 Azonosító: 180019 offline
|
„Mi leszarjuk, mit gondolnak... tudjuk az igazságot”
igazságot? wtf? hülye.
igazságot? wtf? hülye.
2012. augusztus 29. 19:43
|
|
Caroline W.LightningNotBad™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.15. Hozzászólás: 1067 Csatolások: 22 Azonosító: 158384 offline
|
Gaga tény és való, hogy más emberektől merít ötleteket, de Madonnának is lejárt már az ideje. Egyszer neki is le fog, és akkor majd ő lesz olyan helyzetben, mint Madonna
2012. augusztus 29. 19:46
|
|
Caroline W.LightningNotBad™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.15. Hozzászólás: 1067 Csatolások: 22 Azonosító: 158384 offline
|
Egyébként szerintem Gaga is magába nézhetne egy kicsit...
2012. augusztus 29. 19:49
|
|
Empressassassins™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.08. Hozzászólás: 3519 Csatolások: 8556 Azonosító: 146868 offline
|
Idézet (Glamster @ 2012.08.29. 19:02)
Azért nézz ki így mert egész életében nem dolgozott.Nem végzett fizikai munkát,bejáró női vannak(gondolom nem ő mosogat vagy épp nem ő ássa fel a kertet).Plusz van pénze ,hogy egy hónapban egyszer elmenjen botoxra,illetve 1 héten 2-3x edzeni.
Ez nem OFFnak ment
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: