Lady Gaga beszólt Madonnának
2012. szeptember 14. 07:51
Héhéhéhé na álljon meg a menet... Ha Madonna elő adja a born this wayt, szerintem kicsit állszentség szidni gagát... Nem jobb és nem rosszabb Gagánál, tök más hangjuk van, Madonnának magasabb, Gagának mélyebb, miért nem tudnak egymás mellet megélni? Pl. azt sem értem, hogy hogy lehet annyira énközpontú, hogy azt hiszik, mindent tőle másolnak?? Ezek költőis kérdések, nem kérek válaszokat
2012. szeptember 14. 23:17
Haha,hajrá Gagus ^^ nem is tudom miért nem vonul vissza már Madonna -.-"
2012. szeptember 30. 11:51
|
|
noramadafakavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.03. Hozzászólás: 496 Csatolások: 11 Azonosító: 185373 offline
|
induljon a háború ! : ))
2012. december 23. 10:32
|
|
szilágyi szilviúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.04. Hozzászólás: 94 Csatolások: 0 Azonosító: 187123 offline
|
JÓL TETTE!! kár,hogy csak beszólt...
2013. június 09. 22:26
|
|
RainbowRawrr.visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.06. Hozzászólás: 114 Csatolások: 0 Azonosító: 187209 offline
|
Már elegem van a veszekedéseikből. Szerintem Madonna simán elbújhat Gaga mögött. De az csak az én véleményem.
1 felhasználónak tetszik:
s.z.i.l.v.i.a91
2013. június 10. 14:10
|
|
s.z.i.l.v.i.a91visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.05. Hozzászólás: 201 Csatolások: 0 Azonosító: 197232 offline
|
Én elismerem Madonnát...de Gaga 1000szer jobb....szerintem Madonna nem tudja elfogadni,hogy öregszik....ez a legnagyobb baja...
2013. június 10. 16:19
|
|
Szonja 14 Starvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.07. Hozzászólás: 437 Csatolások: 0 Azonosító: 189299 offline
|
Lady Gaga sokkal jobb énekesnő,mint Madonna!!
Már elegem van abból,hogy tényleg nem bírja elfogadni azt,hogy már kiöregedett!
Csak irigykedik.
Egyébként meg jó,hogy ha Madonnától van egy szám is,amit egyáltalán hallottam.
Lady Gagától meg már csomót ismerek és hallottam is.
Csak irigykedik.
1 felhasználónak tetszik:
s.z.i.l.v.i.a91
2013. június 11. 22:31
|
|
demonyyyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.15. Hozzászólás: 202 Csatolások: 2 Azonosító: 129309 offline
|
Kedves Szonja 14 Star!
Az csak egy dolog, hogy te kb. egy számát ismered Madonnának (életkorod okán), de attól még nem biztos, hogy valaha nem tartozott a legnagyobb énekesnők táborába. Bármennyire is irigy Gagára, azt azért elismerhetjük, hogy azért sokat tett le arra a bizonyos asztalra. Személy szerint Lady Gagát tartom én is az egyik legnagyobb tehetségnek a popszakmában, és sajnálom, hogy Madonna nem tudja elfogadni, hogy ideje lenne már visszavonulót fújnia.
Az csak egy dolog, hogy te kb. egy számát ismered Madonnának (életkorod okán), de attól még nem biztos, hogy valaha nem tartozott a legnagyobb énekesnők táborába. Bármennyire is irigy Gagára, azt azért elismerhetjük, hogy azért sokat tett le arra a bizonyos asztalra. Személy szerint Lady Gagát tartom én is az egyik legnagyobb tehetségnek a popszakmában, és sajnálom, hogy Madonna nem tudja elfogadni, hogy ideje lenne már visszavonulót fújnia.
2013. június 11. 22:44
Idézet (Szonja 14 Star @ 2013.06.10. 16:19)
Lady Gaga sokkal jobb énekesnő,mint Madonna!!
Csak irigykedik.
Csak irigykedik.
Agyaska az a te szegénységi bizonyítványod, de semmi következtetést nem lehet levonni belőle. Vagyis egyet máris, de csak elég ránézni a kedvenceidre.
Miért irigykedne arra a travira? 26, (vagyis fele annyi idős) de úgy néz ki, mint egy 45. Önmaga karikatúrája az egész némber. A Gagamánia leáldozóban az Artflop' pedig ezért is csúszik többek között. Hála az égnek!
2013. június 12. 20:56
|
|
starity girl2000chill |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.07. Hozzászólás: 5150 Csatolások: 172 Azonosító: 185641 offline
|
Szerintem is az öregedés aggasztja Madonnát. De nem tudom én Gagát jobban bírom.
2013. június 13. 18:11
Idézet (Norah @ 2013.06.11. 22:44)
Agyaska az a te szegénységi bizonyítványod, de semmi következtetést nem lehet levonni belőle. Vagyis egyet máris, de csak elég ránézni a kedvenceidre.
Miért irigykedne arra a travira? 26, (vagyis fele annyi idős) de úgy néz ki, mint egy 45. Önmaga karikatúrája az egész némber. A Gagamánia leáldozóban az Artflop' pedig ezért is csúszik többek között. Hála az égnek!
Ez most sz*r ügy, mert nincs teljesen igazad. Abban igazad van,(sablonduma jön), hogy madonna azért "kicsivel" több időt töltött el a popszakma csúcsán, de oda visszakerülni nem fog, ezért érthetetlen számunkra a felesleges, erőltetett próbálkozása, hogy 20 éves próbál lenni, ezzel szerintem rajongókat veszt, nem szerez.
Gaga miért is lenne travi?
2013. június 14. 18:09
Nem is tudom,én Madonnát jobban bírom kicsit,bár Gagát se utálom,de nem is ismerem.Ha meg civakodnak,megérdemlik egymást!
Erre ennyit tudok mondani.
Erre ennyit tudok mondani.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Selena Gomez azonban visszatér.