Várható volt, hogy a két popdíva közt valamikor robbanni fog a bomba. Pláne az után, hogy nemrég Madonna olcsó utánzatnak nevezte Lady Gagát.
A teljes cikkhez kattints ide!
Lady Gaga beszólt Madonnának
2012. augusztus 29. 17:51
2012. augusztus 29. 17:55
Madonnának igaza van, Lady Gyagya meg továbbra is feltűnési viszketegségben szenved. Orvosi eset
2012. augusztus 29. 18:04
|
|
vikike0614 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.11. Hozzászólás: 950 Csatolások: 88 Azonosító: 138487 offline
|
én egyiket sem szeretem,de az igaz ,hogy Gaga nem szólt be csak megjegyzett valamit.
2012. augusztus 29. 18:14
|
|
Fannycska999rrrromantic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.04. Hozzászólás: 3681 Csatolások: 163 Azonosító: 160042 offline
|
Szerintem nem is utánozza... de ahogy gondolja. Én speciel sosem tudtam megérteni, hogy miért baj, hogyha valaki egy kicsit hasonlítani akar rád...
2012. augusztus 29. 18:21
1. Ez nem volt beszólás.
2. Én szeretem Madonnát, de ami igaz az igaz. Lady Gaga dalai jobbak a mostani Madonna számoknál. És bár mindig ő lesz a popkirálynője, azt nem gondolhatja, hogy egész életében ő lesz a legnépszerűbb is.
2. Én szeretem Madonnát, de ami igaz az igaz. Lady Gaga dalai jobbak a mostani Madonna számoknál. És bár mindig ő lesz a popkirálynője, azt nem gondolhatja, hogy egész életében ő lesz a legnépszerűbb is.
2012. augusztus 29. 18:25
|
|
Balázs69visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.29. Hozzászólás: 182 Csatolások: 21 Azonosító: 178946 offline
|
Szerintem, Madonna csak kamillázhat, mert ő soha sem volt olyan mint Gaga, és soha sem lesz olya. Könyörgök Ő másol? Hát kicsit nézzen tükörbe Madonna. Már nem azért, de akit másolnak ő viszi többre, nem a másoló. Eddig Madonnán nem láttam húsruhát meg semmi olyant amihez hasonló Gagán lenne, így Madonnából csak az irígység szele fúj...
2012. augusztus 29. 18:25
Madonna nem lopott semmi. Gaga viszont igazán befoghatná, r*hadtul elegem van belől
2012. augusztus 29. 18:37
Madonnának teljes mértékben igaza van, Gaga tényleg csak egy utánzat. Gaga mi Madonnához képest, egy nagy NULLA. Sosem lesz olyan mint Madonna. A Pop Nagyasszonya stílust teremtett és amit letett az asztalra azt még senki sem csinálta utána. Gagának akkor legyen nagy szája, mikor olyan ünnepelt sztár/énekesnő/popkirálynő lesz mint Madonna, amit nem nagyon hiszek, Gaga sosem lesz méltó Madonna utódjának. Madonnából egy van!!! És Gaga csak azt tudja hogy ellopja Madonna minden stílusát és úgy csinál mintha azt ő találta volna ki és a kis little monsterjeivel el is hiteti, mert azok nem nagyon ismerik Madonna munkásságát/stílusát/albumait/korszakait.
Erre csak még zárásként azt tudom mondani Gaga fogja be a száját és hallgasson!!!
Erre csak még zárásként azt tudom mondani Gaga fogja be a száját és hallgasson!!!
2012. augusztus 29. 18:42
|
|
FashionLady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.11. Hozzászólás: 1110 Csatolások: 3 Azonosító: 155125 offline
|
"A popkirálynő eleinte még hízelgőnek tartotta Gagát, hisz egyértelműen tőle nyert inspirációt, nemrég azonban már olcsó utánzatnak nevezte."
Mert eleinte valószínűleg azt hitte, hogy GaGa úgyse viszi majd semmire, és végig Madonna lesz majd a világ kedvence, ám mégsem így lett. Rögtön, amikor GaGának sikerült valami Madonnának, muszáj volt elrontani az örömét. Hupsz.. nem jött össze.:"))
Mert eleinte valószínűleg azt hitte, hogy GaGa úgyse viszi majd semmire, és végig Madonna lesz majd a világ kedvence, ám mégsem így lett. Rögtön, amikor GaGának sikerült valami Madonnának, muszáj volt elrontani az örömét. Hupsz.. nem jött össze.:"))
2012. augusztus 29. 18:43
Mégis mire lenne irigy Madonna? Ő jóval többet tett le az asztalra, mint Lady Gyagya, lemezeladás és koncertek tekintetében is.
Lady Gyagya meg mit csinál? Botrányt botrányra halmoz, mindig megjelenik róla valami, mert mindig csinál valami eszetlen hülyeséget, és arra fogja, hogy a nagynénje szelleme él benne :S
Madonna is csinál hülyeségeket, ez tény, de mégis ő a pop királynője, nem pedig Gaga, aki lassan már nem tud mit kitalálni, hogy rá figyeljenek
Vannak jó dalai, és simán el tudná adni a zenéjét meztelenkedés, dallopás, és önlejáratás nélkül is.
Lady Gyagya meg mit csinál? Botrányt botrányra halmoz, mindig megjelenik róla valami, mert mindig csinál valami eszetlen hülyeséget, és arra fogja, hogy a nagynénje szelleme él benne :S
Madonna is csinál hülyeségeket, ez tény, de mégis ő a pop királynője, nem pedig Gaga, aki lassan már nem tud mit kitalálni, hogy rá figyeljenek
Idézet (Balázs69 @ 2012.08.29. 18:25)
Szerintem, Madonna csak kamillázhat, mert ő soha sem volt olyan mint Gaga, és soha sem lesz olya. Könyörgök Ő másol? Hát kicsit nézzen tükörbe Madonna. Már nem azért, de akit másolnak ő viszi többre, nem a másoló. Eddig Madonnán nem láttam húsruhát meg semmi olyant amihez hasonló Gagán lenne, így Madonnából csak az irígység szele fúj...
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.

0 felhasználónak tetszik: