Bár az olyan igazi művészeket, mint Johnny Depp, a legkevésbé sem a bevételek mozgatják, egy berlini magazin szerint lényegesen többet keresett sminkben, mint anélkül, holott az utóbbi többségben van!
A teljes cikkhez kattints ide!
Az ezerarcú Johnny Depp elmaszkírozva sikeresebb
2012. augusztus 29. 17:15
|
|
Kacsaaaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.16. Hozzászólás: 7 Csatolások: 0 Azonosító: 133363 offline
|
Nekem például az Arizona Dream-be tetszik a legjobban, Emir Kusturica rendezésében és szerintem a Rumnapló is nagyon jó film, no meg a Félelem és reszketés las vegasban is fergeteges, ha pedig Burton féle filmek közül választok, egyértelműen a Sweeney Todd a legjobb 
Ja igen és eléggé bosszantó, hogy tényleg ezer arca van, de nagyon sokan elkönyvelték Jack Sparrow-nak.
Ja igen és eléggé bosszantó, hogy tényleg ezer arca van, de nagyon sokan elkönyvelték Jack Sparrow-nak.
2012. augusztus 29. 17:35
|
|
FashionLady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.11. Hozzászólás: 1110 Csatolások: 3 Azonosító: 155125 offline
|
Hmm.. érdekes, de egyetértek Genie137-tel.(:
2012. augusztus 29. 17:38
|
|
MadHatterfunkycrime |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.26. Hozzászólás: 7352 Csatolások: 404 Azonosító: 170079 offline
|
Ezért is szeretjük annyira
Szerintem Jack Sparrow-ként nem lett olyan nagyon kifestve mint például az Ollókező Edvárdban, vagy mint az Alice Csodaország c. filmben.
2012. augusztus 29. 17:47
|
|
eszterke126visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.29. Hozzászólás: 455 Csatolások: 0 Azonosító: 168140 offline
|
sztem azegyik lehtehetségesebb szinész és imáádom a filmjeit
2012. augusztus 29. 17:54
|
|
HannuusshhPatley |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.30. Hozzászólás: 1670 Csatolások: 193 Azonosító: 150324 offline
|
a színászt nem bírom, csak a szerepeit meg a filmjeit :DDDD
2012. augusztus 29. 18:00
A hozzá hasonló színészekre van szüksége a filmiparnak. Akik mindig megújulnak, és nem minden filmben ugyanúgy teljesítenek.
2012. augusztus 29. 18:09
|
|
Alison Lerman♦ Princess of Persia™♦ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.30. Hozzászólás: 6373 Csatolások: 1346 Azonosító: 134139 offline
|
Érdekes, nálam ez pont fordítva van és tényleg nagyaon látványosak a kosztümös filmjei is, ahol 8kg sminnkel láthatjuk, de nekem örökre a Pokolból című film lesz tőle a kedvencem, ahol egyébként az "igazi" arcát láthatjuk!
2012. augusztus 29. 18:14
Szerintem nagyon jó színész de sminkkel különössen jól alakít!
2012. augusztus 29. 18:16
Johnnyi az egyik kedvenc színészem, és szerintem mindegy, hogy sminkkel vagy anélkül játszik.
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

2 felhasználónak tetszik: