Kristen Stewart visszakapta szerepét
2012. augusztus 29. 15:40
|
|
vampiregirl144 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.01. Hozzászólás: 621 Csatolások: 64 Azonosító: 166354 offline
|
Huurá!!!!Úgy tudom ez a főszerep volt az álmai szerepe!!!Nagyon örülök hogy végül még is ő játsza a fő szerepet!!!!HAJRÁ KRISTEN!!!!!
2012. augusztus 29. 15:46
|
|
littlevamp103visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.22. Hozzászólás: 171 Csatolások: 0 Azonosító: 178367 offline
|
Micsoda meglepetés!Én már,amikor volt a legutóbbi cikk gondoltam,hogy kacsa lesz,de a másik felem azt hitte,hogy abból nem csinálnának ügyet.Ehelyett az a hír,és a Hófehérkés is kacsa volt :// Mindegy örülök,hoy végre egy jó hírt hallhatok felőle.
2012. augusztus 29. 16:18
Gratzlálok. Inkűbb a szerep, mint Robert?! Hát, rendben. De szerintem a magán élet fontosabb. -.-"
2012. augusztus 29. 16:18
|
|
ladygagafun |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.11. Hozzászólás: 660 Csatolások: 0 Azonosító: 143079 offline
|
Az, hogy kirakták, szerintem kacsa volt, mert a rendező sem úgy fogalmaz, hogy visszaveszi, hanem hogy el sem kezdi nélküle a forgatást, azaz nem is rakta ki, kedves D.Nina. Nagyon szurkoltam Kristennek mert a magánélet és a szakma teljesen más, és ha filmet nézel, ne a színészt, hanem az általa játszott karaktert nézd, és színészi teljesítménye alapján értékeld! Különben is, mindenki vét hibákat, és az vesse rá az első követ aki nem vétkezett!!
2012. augusztus 29. 16:21
|
|
ladygagafun |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.11. Hozzászólás: 660 Csatolások: 0 Azonosító: 143079 offline
|
Onedirectionfanlove, egy színésznek a szerepei adnak megélhetést! És még a szerep mellett is "visszaszerezheti" Robot, ha akarja és ha Robnak sincs ellenére.
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: