Justin Bieberrel tér vissza a The Veronicas
2012. augusztus 29. 16:06
justin? szeretem a számaikat de nem kell h justin is "ott" legyen
2012. augusztus 29. 16:10
|
|
jennymiley00 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.16. Hozzászólás: 518 Csatolások: 102 Azonosító: 129374 offline
|
Nem értem miért "csalódás" hogy Justin számát dolgozták fel. Nem dől össze a világ,ha tetszik nekik a srác dala. De ahogy látom a legtöbben csak addig a részig jutottak el,hogy "Justin Bieber" és már előre megvolt a véleményük. Nincs bennetek semmi tisztelet.l
Ja és véleményem szerint egy 15 éves lány ne mondja azt,hogy szerinte kihagyhatták volna a "kölyköt". Az a "kölyök" 18 éves,és jóval többet ért el az életben,mint az a 15 éves lány valaha is fog. (Ez egy korábbi hozzászólóhoz szólt.)
Ja és véleményem szerint egy 15 éves lány ne mondja azt,hogy szerinte kihagyhatták volna a "kölyköt". Az a "kölyök" 18 éves,és jóval többet ért el az életben,mint az a 15 éves lány valaha is fog. (Ez egy korábbi hozzászólóhoz szólt.)
2012. augusztus 29. 16:12
nagyon szeretem őket és már nagyon várom az új klipjüket
♥
2012. augusztus 29. 16:22
|
|
Weronycaaa_69 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.02. Hozzászólás: 1214 Csatolások: 0 Azonosító: 130425 offline
|
Én őket mindig szerettem az eszméletlen hangjuk és stílutsuk miatt. 
A régi zenéjik jobbak voltak. Ez sem rossz, csak hát.. hallottam már jobbat is. Amúgy ez az akusztikus verzió sokkal jobb, mert az originálban nekem valahogy ehhez a számhoz nem passzol az a sok remixes szar.
Az nem tetszik, hogy Justint beleraktát, szerintem fölösleges volt, mert az originálban úgysincs benne szal...
De azért nagyon örülök, hogy visszatérnek.
A régi zenéjik jobbak voltak. Ez sem rossz, csak hát.. hallottam már jobbat is. Amúgy ez az akusztikus verzió sokkal jobb, mert az originálban nekem valahogy ehhez a számhoz nem passzol az a sok remixes szar.
Az nem tetszik, hogy Justint beleraktát, szerintem fölösleges volt, mert az originálban úgysincs benne szal...
De azért nagyon örülök, hogy visszatérnek.
2012. augusztus 29. 16:47
Nekem nagyon tetszik ez a dal, bár Biebert kihagyhatták volna....
2012. augusztus 29. 16:53
|
|
Sandy95visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.18. Hozzászólás: 213 Csatolások: 0 Azonosító: 129463 offline
|
Ez hihetetlenül jó. Nem tudom miért baj, hogy összefűzték a dalukat egy másik nagy sikerű melódiával. Ez csak egy kotta, szavakkal - nem Justin Bieber neve adja meg az értékét. A lényeg, hogy szerintem ezzel csak színesítették az akusztikus performaszt.
Hajrá, The Veronicas ^^
2012. augusztus 29. 16:55
|
|
Life.and.Happy●winter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.02. Hozzászólás: 1264 Csatolások: 5 Azonosító: 182238 offline
|
Na ezt megnézem! ;D
2012. augusztus 29. 17:26
|
|
PoppyGirlúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.06. Hozzászólás: 68 Csatolások: 0 Azonosító: 161693 offline
|
Komolyan, mindenhol azt lehet hallani, hogy ezt és ezt, amazt és azt a Jb dalt dolgozták fel, mixek, cover, stb.. Jó marketingfogás, de semmi zenei érték. Habár nagyon szeretem a lányokat, és imádom ezt az összebarkácsolt dalt
Nagyon jó a hangzás, az előadás, és sokkal jobb ez az akusztikus As Long As You Love Me, mintha tuctucolva hallgatnád. Egyszerűen imádom (L)
2012. augusztus 29. 18:10
|
|
vikike0614 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.11. Hozzászólás: 950 Csatolások: 88 Azonosító: 138487 offline
|
hát erre kíváncsi leszek.!
2012. augusztus 29. 19:16
|
|
IamPrincessBeautiful rose in the dark. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.26. Hozzászólás: 1915 Csatolások: 0 Azonosító: 176523 offline
|
amúgy se néztem vagy hallgattam (nem tudom mi ez, műsör vagy zenekar mivel nem olvastam el a cikket) de ha JB benne van akkor már nem fogom szeretni .. :'))
2012. augusztus 29. 20:00
|
|
SzanduSs98▲ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.06. Hozzászólás: 4223 Csatolások: 184 Azonosító: 166705 offline
|
Már nagyon várom a klipet! ♥
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.

0 felhasználónak tetszik: