Miley Cyrus a drogok miatt viselkedik így
2012. augusztus 29. 14:57
|
|
Maja Cyrus |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.01. Hozzászólás: 791 Csatolások: 0 Azonosító: 142296 offline
|
EZ TISZTA KAMU... az a lap folyton kamuzik!! és valójában nincs i benfektes emberük -.- EZ A KAMU CIKK kommentet sem érdemelne.. -.- a cikknek egyetlen értelmes bekezdése van.: Érthető a hozzátartozók <<< leszámítva az első mondatot
2012. augusztus 29. 14:58
|
|
Maja Cyrus |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.01. Hozzászólás: 791 Csatolások: 0 Azonosító: 142296 offline
|
szakadjanak már le Mileyról
azért vágatta le haját mert rég óta szerette volna!
2012. augusztus 29. 15:04
Szerintem ezek a dolgok amiket csinál nem feltétlenül jelentik azt, hogy drogos. Ez hülyeség véleményem szerint. Az, hogy levágatta a haját az egy normális dolog, igaz, hogy nem a legjobb fazon, de akkor is egy hétköznapi dolog. A súlyveszteség az allergia miat volt, nem értem miért kell kétrlkedni, főleg a rokonoknak, mikor ismerik Mileyt. Nem értem míért lenne Mileynak oka drogozni pont az esküvője előtt. Szerintem nem drogozik.
2012. augusztus 29. 15:05
Sokkal könnyebb a drogokra, az alkoholra és egyéb dolgokra fogni ahelyett, hogy belátnák, nem biztos, hogy olyan a gyerek, amilyennek akarták.
2012. augusztus 29. 15:06
|
|
Wittike16visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.04. Hozzászólás: 176 Csatolások: 0 Azonosító: 124218 offline
|
ez nevetséges... xdd Miley fiatal, kíváncsi ezért levágatta a haját, szerintem iszonyat jó lett, de az előző haja jobban tetszett. Miért kell mindenre találni valami hülye megoldást? Ez van. Ez Miley haja. Nincs vele SEMMI baj.
2012. augusztus 29. 15:08
Meoww
teljesen igazad van talán még annyit hogy a k. életbe már hogy nem hadják békén
most én is drogozok mert lefogytam 6 kilot csak azért mert eljárok futni? v ha levágom a hajamat is akkor már végképp narkós leszek?
gondolkozzatok már
a tetoválás meg aztán oltári nagy bűn mit nem mondjak
a cigizés meg nevetséges indok..mindenkit körül vesznek a dohányzó emberek
teljesen igazad van talán még annyit hogy a k. életbe már hogy nem hadják békén
most én is drogozok mert lefogytam 6 kilot csak azért mert eljárok futni? v ha levágom a hajamat is akkor már végképp narkós leszek?
gondolkozzatok már
a tetoválás meg aztán oltári nagy bűn mit nem mondjak
a cigizés meg nevetséges indok..mindenkit körül vesznek a dohányzó emberek
2012. augusztus 29. 15:22
Nem igaz!!! EZ HAZUGSÁG!! Nem lehet boldog anélkül, hogy drogot fogyasztana??! A bennfentesek úgy tudnak mindent.... Nem lehetne már békénhagyni szegényt?!
2012. augusztus 29. 15:22
nem hiszem h drogozik. jó lenne már békén hagyni! azt csinál amit akar! pont.
2012. augusztus 29. 15:29
|
|
Vivivagyokthsővisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.10. Hozzászólás: 231 Csatolások: 103 Azonosító: 170913 offline
|
Szerintem sem drogozik!A haját azért vágátta le hogy segítsen a rákos gyerekeknek,tetkókat Kendall Schmidt is csináltat,Selena Gomez is tök vékony,vágásnyomok pedig már régiek -.- Békén lehetne hagyni mostmár!Piszkáljanak mást.
2012. augusztus 29. 15:39
|
|
twirlingvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.05. Hozzászólás: 230 Csatolások: 1 Azonosító: 172748 offline
|
nem drogozik!!! lefogyott, van magyarázata, levágatta a haját mert ez az ő stílusa a tetkó meg manapság népszerű és a cigi...nos az az ő baja de attól még nem drogozik
2012. augusztus 29. 15:51
|
|
iamniaaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.05. Hozzászólás: 77 Csatolások: 0 Azonosító: 172703 offline
|
Ez nevetséges. : D Igen, csak azért, mert valaki levágatja a haját, tetoválásokat csinál és lefogyott, már biztosan drogos. XD Még talán nem is hallottam ekkora hülyeséget. :'D
Fogjuk már fel, hogy felnőtt, istenem! Nem lehet örökké szende kis aranyos kislány, aki 5-6 éveseknek való sorozatban táncikál.
Nekem tetszik az új Miley, és szerintem nincs vele semmilyen 'probléma'.
Fogjuk már fel, hogy felnőtt, istenem! Nem lehet örökké szende kis aranyos kislány, aki 5-6 éveseknek való sorozatban táncikál.
Nekem tetszik az új Miley, és szerintem nincs vele semmilyen 'probléma'.
2012. augusztus 29. 16:02
szerintem se drogozik
legalábbis merem remélni
2012. augusztus 29. 16:03
|
|
Lucky5state of grace |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.21. Hozzászólás: 1086 Csatolások: 1 Azonosító: 133629 offline
|
Vegyes gondolatok vannak most bennem. Tény, hogy mostanában más lett a stílusa, és nekem annyira nem jön be az új haja, meg ez a sok tetkó de ha ő így boldog, elfogadom. Viszont tényleg gyanús egy kicsit, furcsán viselkedik mostanában. Ő tényleg megtalálta önmagát, nagyon boldognak látszik és ennek örülök, de az az igazság, hogy kicsit aggódom érte... Nem igazán tudom, mit gondoljak.
1 felhasználónak tetszik:
Cassie3
2012. augusztus 29. 16:04
Én kétlem, hogy drogozna...és mert levágatta a haját, egyből ara kell gondolni, hogy drogozik?
2012. augusztus 29. 16:06
|
|
Blugibaba22új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.26. Hozzászólás: 79 Csatolások: 0 Azonosító: 150090 offline
|
Szerintem nem drogozik.Legalább is remélem.*-* Nehéz lesz megszokni az "új" Miley-t, de még most is szeretem. Bár nem tudom most mit gondoljak, mert még anno én nagyon nagy fan voltam...
2012. augusztus 29. 16:08
|
|
Jenny LawlietLove Me Till It Hurts |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.30. Hozzászólás: 3505 Csatolások: 87 Azonosító: 130326 offline
|
Nem tudom, hogy ezt megint honnan veszik. Miley mindig nagyon vidám, látszik rajta, hogy boldog. Egyeltalán nem úgy tűnik minta drogozna.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.